Sezatoarea canadiana (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Lorelai, imi pare tare rau pentru ce ai patit! Un nenorocit, sincer, daca are un sef deasupra lui eu as cere audienta si as discuta despre cum a handled problema.

try, andrei a avut suspiciune de autism, mai exact aspergen, si scoala a facut toate demersurile pentru control la psiholog, stiau ca nu aveam benefits atunci
daca vrei amanunte, suna-ma

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Lorelai, imi pare tare rau dar poate e un semn ca iti gasesti la Vancouver. Faptul ca nu are management skills este nimic fata de faptul ca ii lipsesc cei 7 ani de acasa.
Gindeste-te ce bine o sa fie in vacanta.

Apropos de asta, prin octombrie parca cind mi-am luat eu biletele pt Punta Cana se faceau presupuneri (intemeiate) cum ca ar scadea biletele si ca ar fii trebuit sa mai astept.

Am mai cumparat doua bilete saptamina trecuta pt parinti la acelasi resort si perioada si suprise au fost 2045$ bucata deci cu vreo 250$ mai mult de persoana fata de cit am platit eu.

Oana, voi unde mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Lorelai, imi pare tare rau dar poate e un semn ca iti gasesti la Vancouver. Faptul ca nu are management skills este nimic fata de faptul ca ii lipsesc cei 7 ani de acasa.
Gindeste-te ce bine o sa fie in vacanta.

Apropos de asta, prin octombrie parca cind mi-am luat eu biletele pt Punta Cana se faceau presupuneri (intemeiate) cum ca ar scadea biletele si ca ar fii trebuit sa mai astept.

Am mai cumparat doua bilete saptamina trecuta pt parinti la acelasi resort si perioada si suprise au fost 2045$ bucata deci cu vreo 250$ mai mult de persoana fata de cit am platit eu.

Oana, voi unde mergeti?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

si eu am avut aceleasi suspiciuni cum ca ar scadea preturile si cand colo supriza, sunt f f mari! deci sa inteleg ca ati luat bilet cu 1750$ in punta cana? ce resort si cand mergeti?

Mergi la inceput

nu vreti sa facem un google group?
ma ocup eu sa il fac. cred ca e mai usor de "customaized"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Si eu sunt curioasa ce resort e ala in Punta Cana de 2000 de dolari pe pers?
Eu am vazut in Aruba, care stiam ca e mai scumpa clar ca Punta Cana,bilet pt march 20-21,cand in ON e inca march break cu 1239 +taxe,care sunt 2oo si ceva spre deosebire de 318-cuba si mexic-Rd am uitat cat au taxe.
Lorelai-nasol ce s-a intamplat, de sef nu mai am cuvinte..

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Maru: Noi am avut saptamana trecuta examenul de cetatenie. Am aplicat la inceputul lui ianuarie 2008 si am primit chemarea la examen exact dupa un an. Pt. aplicatie am completat noi actele cum ne-am priceput si n-am trimis decat copii dupa documente. Nici un act original.

Despre alaptat. Niste pastile maronii (capsule care contin o planta sub forma de pudra) iau si eu si tot 6 pe zi pt. stimularea lactatiei. Planta se numeste fenugreek. Si folosesc si pompa. deocamdata vad o imbunatatire fata de acum 2 zile. Nu intentionez sa le iau mult timp, doar cateva zile cand are puseu de crestere. Sper sa nu am probleme. Eu am mai luat tratamente naturiste (capsule din plante) si mi-au facut f. bine. Dar nu trebuie luate fara pauza.

In alta ordine de idei, azi l-am cantarit la CLSC (la sedintele alea de alaptat) si l-am masurat, ca azi a facut o luna. Totul e ok, a luat in greutate, asa ca m-am linistit si eu. Nu mai iau cantar. :))

Despre autism. Eu am lucrat cu copii cu autism si am fost la cateva sedinte de terapie la St. Justine cu unul din copilasi. In principiu, se poate depista in jurul varstei de 2 ani si trebuie urmarit comportamentul copilului atat acasa cat si la gradinita. E important sa vezi daca stabilesc contact vizual, daca interactioneaza social etc. Cat despre vorbit, am avut copilasi la gradi care au vorbit abia pe la 3 ani. Pana atunci, doar cuvinte sporadice, amestecate cele 2 sau 3 limbi, baby talk de te chinuiai sa intelegi ce vrea sa spuna....dar nimic concret (propozitii legate etc.). Nu trebuie sa fie vorba de autism daca copilul vorbeste mai tarziu.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Denisa,merci ptr incurajari. (credeam ca esti suparata pe mine si nu ma mai bagi in seama)

Mihaela
merge la Bahia in Punta Cana. Almo nu mergi si tu tot acolo parca?

Nu vreau sa deschid vreo discutie in contradictoriu dar din ce am observat eu cautind pe selloffvacation, vacantele cu plecare din Toronto sunt intotdeauna mai ieftine in medie cu $200/persoana.Si oferta e mult mai mare Riu din Los Cabos unde a fost Ina nu are plecare din Montreal ci doar din Toronto.

Singura explicatie pe care mi-o dau e ca sunt mult mai multe curse aeriene si zborul e mai ieftin.

Try, eu recunosc ca mi-am dat drumul la vorbire la 3 ani fix. O luam pe mama de mina si o duceam unde vroiam sa-mi dea ceva. A fost si cu mine la doctor, a crezut ca sunt muta (ce autism pe vremea aia )si doctorul i-a spus ca sunt perfect sanatoasa si cind o sa-mi dau drumul (la vorba) o sa-si doreasca sa mai tac. (si asa a fost)

Ok, sa ma explic cu petrecerea ca am fost cam evaziva.. petrecerea a fost doar de copiii fara adulti (ma rog mama fetei era acolo). Chiar daca i-am explicat DEnisei (ca doar ea a fost invitata) ca nu este ora potrivita ptr virsta ei, tot m-a acuzat ca o privez de multe.
Eu recunoasc ca am mers la primul ceai dansant la 16 ani (si asta doar ca "paznic" ptr sora mea de 18 ani). Pe de alta parte insa Sorin, fire f libertina in tinerete mi-a zis ca din ce ii interzic din aia devine mai indirjita si asa ajunge sa ma minta.

In concluzie s-a dus doar o ora , de la 20-21, dar ora de plecare a decis-o tac'su.
Oricum mi-ati confirmat ca nu sunt eu defecta in gindire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

E Bahia Principe in PC la sfirsitul lui februarie si prima saptamina din martie deci saptamina de vacanta din Quebec. Stiu si eu ca sint mai ieftin cu o saptamina inainte sau dupa dar odata ce ai copii la scoala, intri in hora si te storc astia de bani. Bilete la hotel mai sint, biletele la avion se duc repede cel putin pe ruta Montreal-Punta Cana plus ca eu mai sint si mofturoasa si nu imi plac zborurile de noapte care erau mai ieftine,etc. In octombrie am luat cu 1800$ pt adulti si acum cu 2045$.

Poate voi aveti preturi mai bune din Toronto dar in saptamina de March break cam astea sint preturile din Montreal si trust me, stiu sa caut. Ah, si eu de obicei vreau family room nu junior room adica doua camere cu usa intre ele. Anul asta Jamaica e mult mai ieftina fata de anii trecuti (din Montreal) iar agenta mea spune ca ca pt ca au fost multe cazuri de furturi (unele armate) in camere si violenta impotriva clientilor ...

Mergi la inceput

da, foarte scump in perioada aleasa de tine si din Montreal se pare ca sunt si mai scumpe.
da, si eu merg tot acolo, dar pe 5 Februarie si am platit 937$ +308 taxe pe adult. 2 adulti si un copil am platit 2990$ in total. puteam sa luam si mai ieftine daca plecam din Kitchener dar nu ne-a convenit saptamana respectiva.
suntem un grup de 8 familii cu copii. e greu sa ii impaci pe toata lumea. in final am reusit sa gasim o saptamana care convenea la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Almo-dar eu am inteles ca Miha sta 2 sapt, dar e clar mai scump in march break si din mtl.Sa veti fun maxim amindoua!
mQQm-pe unde esti azi?
Olga,Diana, Daiopri,Mona-voi cum mai sunteti?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput