Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata !
azi va ofer si nervii mei.Ca iaca iar sunt cu ochii beliti de la 6
Buey,am una la servici cu care mor de gat.
Ma,cat de prost poate fi un om cand tu ii explici cel putin o data pe saptamana, cam fro 6 luni ce are de facut , el nu face sau daca face face aiurea si cand intrebi "de ce?" (am io o problema cu de ce-ul asta )iti spune : "am uitat"

pup distrabalatili !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

neata!!!! e firbinte si cola rece
mahalaua!!!!!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, minunatelor
bag cafea intravenos si abba intraurechios
ce m-am bucurat eu cand am terminat licee, facultati...ca nu mai trebuie sa ma trezesc devreme, acu' am luat-o de la capat,...mai sunt ...15 ani pana face Bia 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Noe-ia o cisterna de la mine, ca si io bag cafea cu vaza

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

danke, danke
io m-am apucat de cafea in luna 2 de sarcina, ca aveam tensiunea sub zero dimineata:)) si nici nu ma puteam ridica din pat de ameteala la tartacutza...
acu' nu se mai poate fara, oare se considera ca am un viciu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Citat:
citat din mesajul lui misha71

danke, danke
io m-am apucat de cafea in luna 2 de sarcina, ca aveam tensiunea sub zero dimineata:)) si nici nu ma puteam ridica din pat de ameteala la tartacutza...
acu' nu se mai poate fara, oare se considera ca am un viciu?

Noe ,zi repede , ai vazut-o pe madam Ciumac?
Doamna, nu ejti singura dependenta de tona de cafea. Io bag cu cana de ceai, fro 4 si tot nu vad pe unde calc.Tensiune n-am, deloc
Cica dupa astea durdulii,io n-am plamani, sange, inima, numai piele si os !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
Oana,iar nu m-ai bagat in seama da' lasa ca ma descurc eu ...
Misha,saru'mana...azi m-am mai linistit
la cum e viata astaaaaa nu mai ma incurc si de cine stie ce ciudate!!!

gabi,da-i si cu lamaie daca zici ca ai dureri de gat
si mai lasati cafeaua ca merge si ceaiul verde,are cofeina si asta s e mai sanatos...
io m-am lasat si de cafea si de tigari(de 3 saptamani )...
Noe,asa zic si io cu scolile.....sau am zis numai ca acum sunt din nou clasa a 2-a
oare pana la ce clasa o sa mai ajung?!

umflatel,sa-mi spui cum pot sa-l ajut pe Mihaita
Irina,spor la vopsit

sa aveti o zi buna

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eiii Doamne iarta-ma...dar ce-ati patit de v-am gasit pe pagina 2?

Eu am fost ocupata zilele astea...pregatesc meniul pentru Coana mare pentru atunci cand s-o gandi sa ma viziteze.

Ma'c sa mai citesc din urma...nici nu mai stiu pe unde am ramas...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Eiii Doamne iarta-ma...dar ce-ati patit de v-am gasit pe pagina 2?

Eu am fost ocupata zilele astea...pregatesc meniul pentru Coana mare pentru atunci cand s-o gandi sa ma viziteze.

Ma'c sa mai citesc din urma...nici nu mai stiu pe unde am ramas...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Haoleu, ,imi ploua in gura.
Zi repede adresa , ca in Iasi am "copilarit" ptr facultate.Te gasesc oriunde .
Uite cu tine ma ingras io !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

traiesc,dar fara pc

Va imbratisez cu drag

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput