Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 7
gabriella1 spune:
'neata !
azi va ofer
si nervii mei.Ca iaca iar sunt cu ochii beliti de la 6 
Buey,am una la servici cu care mor de gat.
Ma,cat de prost poate fi un om cand tu ii explici cel putin o data pe saptamana, cam fro 6 luni ce are de facut , el nu face sau daca face face aiurea si cand intrebi "de ce?" (am io o problema cu de ce-ul asta
)iti spune : "am uitat"![]()

pup distrabalatili !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
neata!!!!
e firbinte si cola rece
mahalaua!!!!!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Qamar spune:
neatza, minunatelor![]()
bag cafea intravenos si abba intraurechios
ce m-am bucurat eu cand am terminat licee, facultati...ca nu mai trebuie sa ma trezesc devreme, acu' am luat-o de la capat,...mai sunt ...15 ani pana face Bia 18

misha71 spune:
Noe-ia o cisterna de la mine, ca si io bag cafea cu vaza ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Noe-ia o cisterna de la mine, ca si io bag cafea cu vaza *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
danke, danke
io m-am apucat de cafea in luna 2 de sarcina, ca aveam tensiunea sub zero dimineata:)) si nici nu ma puteam ridica din pat de ameteala la tartacutza...
acu' nu se mai poate fara, oare se considera ca am un viciu?
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Noe
danke, danke io m-am apucat de cafea in luna 2 de sarcina, ca aveam tensiunea sub zero dimineata:)) si nici nu ma puteam ridica din pat de ameteala la tartacutza... acu' nu se mai poate fara, oare se considera ca am un viciu? ![]() |
Noe ,zi repede , ai vazut-o pe madam Ciumac?
Doamna, nu ejti singura dependenta de tona de cafea. Io bag cu cana de ceai, fro 4 si tot nu vad pe unde calc.Tensiune n-am, deloc
Cica dupa astea durdulii,io n-am plamani, sange, inima, numai piele si os !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
'neata!
Oana,iar nu m-ai bagat in seama
da' lasa ca ma descurc eu ...
Misha,saru'mana...azi m-am mai linistit 

la cum e viata astaaaaa nu mai ma incurc si de cine stie ce ciudate!!!
gabi,da-i si cu lamaie daca zici ca ai dureri de gat ![]()
si mai lasati cafeaua ca merge si ceaiul verde,are cofeina si asta s e mai sanatos...
io m-am lasat si de cafea si de tigari(de 3 saptamani
)...
Noe,asa zic si io cu scolile.....sau am zis
numai ca acum sunt din nou clasa a 2-a 
oare pana la ce clasa o sa mai ajung?!
umflatel
,sa-mi spui cum pot sa-l ajut pe Mihaita 
Irina,spor la vopsit ![]()
sa aveti o zi buna 

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mariussimiuc spune:
Eiii Doamne iarta-ma...dar ce-ati patit de v-am gasit pe pagina 2? 
Eu am fost ocupata zilele astea...pregatesc meniul pentru Coana mare pentru atunci cand s-o gandi sa ma viziteze. ![]()
Ma'c sa mai citesc din urma...nici nu mai stiu pe unde am ramas...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Eiii Doamne iarta-ma...dar ce-ati patit de v-am gasit pe pagina 2? ![]() Eu am fost ocupata zilele astea...pregatesc meniul pentru Coana mare pentru atunci cand s-o gandi sa ma viziteze. Ma'c sa mai citesc din urma...nici nu mai stiu pe unde am ramas... ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Haoleu,
,imi ploua in gura.Zi repede adresa , ca in Iasi am "copilarit" ptr facultate.Te gasesc oriunde .
Uite cu tine ma ingras io !
Gabriela
Dodo-pui spune:
traiesc,dar fara pc 
Va imbratisez cu drag
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!