Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay neatza si de la noi. tocmai am vb cu dr Soniei, despre implant etc. si mi-a zis ca e de garda,n-au locuri, n-au electrozi sa monitorizeze copiii, n-au compresor sa0i venitleze... ma umplu de nervi de dimineata ![]() va , mi-e un somn de mor... asa-mi tb daca m-am culcat la 8 ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Ce zici Cadano? Ce n-are ? CE NU ARE MAI? Bueeeey,ala sa gaseasca URGENT LOC ptr Sonia, electrozi, anozi,catozi, compresor, masina de gaurit, burghie , tot tacamu'.
Buey,ala-i sanatos la cap sau chiar imi iau concediu' si vin la Bucuresti?
Cadano, daca asta in gaseste pat DUBLU ptr Sonia, baie separata cu dush si muzica, electrozi si ce mai are nevoie, te rog sa-mi dai nr lui de telefon.
Mda, iar ma umple de nervi un medic care zice ca n-are... buey, buey, buuuuuuuuuuey, ce dai ca vin cu bani pe care scrie ceva?ha? fuuu, daca nu gaseste loc bine, bine... BINE !
Mda, de acum mai muncesc asa

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Sunt revoltata !Sunt foarte revoltata! Pe Dumnezeu, pe destine, pe oameni!
Si zic a mia oara: de ce un pui de tigan n-are nici pe naiba cand mananca de pe jos, umbla in fundu' gol pana se insoara, il prinde geru', crivatu' si nu tuseste ,nu stranuta ,n-are nimic.
Si copii a caror parinti le-ar da Soarele si Luna ,le-ar da inima, sufletul numai sa-i vada o secunda mai sanatosi, sunt bolnavi?
Cine a vrut asta? Dumnezeu? Atunci DE CE, DOAMNE?
Destinul? Nu putea fi schimbat cu al unui tigan?
Oamenii? De ce un medic incompetent nu se retrage , sa vanda cartofi,ca de la aia inca nu a avut nimeni probleme?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Sunt revoltata !Sunt foarte revoltata! Pe Dumnezeu, pe destine, pe oameni! Si zic a mia oara: de ce un pui de tigan n-are nici pe naiba cand mananca de pe jos, umbla in fundu' gol pana se insoara, il prinde geru', crivatu' si nu tuseste ,nu stranuta ,n-are nimic. Si copii a caror parinti le-ar da Soarele si Luna ,le-ar da inima, sufletul numai sa-i vada o secunda mai sanatosi, sunt bolnavi? ![]() Cine a vrut asta? Dumnezeu? Atunci DE CE, DOAMNE? Destinul? Nu putea fi schimbat cu al unui tigan? Oamenii? De ce un medic incompetent nu se retrage , sa vanda cartofi,ca de la aia inca nu a avut nimeni probleme?! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
nu cartofi soro, seminte sa vanda...seminte, la natia aia care vrea sa le manance

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| citat din mesajul lui kay neatza si de la noi. tocmai am vb cu dr Soniei, despre implant etc. si mi-a zis ca e de garda,n-au locuri, n-au electrozi sa monitorizeze copiii, n-au compresor sa0i venitleze... ma umplu de nervi de dimineata ![]() va , mi-e un somn de mor... asa-mi tb daca m-am culcat la 8 ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
niste de-astea
in cap le-ar trebui. si apoi bagati la
!!! sambata am vb cu o fata care a fost in vizita in Germania si lucreaza ca asistenta medicala la urgente, intr-un spital din capitala. m-au apucat nervii de ce ne-a povestit...(nu va dau amanunte, ca sa nu va enervati!)MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
violeta69 spune:
buna seara,
daca la voi o fi ![]()
oana,de ce eu nu pot sa formez numarul cu 090090018X?
(mai trebuie format ceva inainte?)
s-a terminat cu banii?! ca banuiesc ca mai e nevoie!
fetele pe unde umblati? nu va mai place mahalaua?!![]()
eu am avut azi o zi de kko...bey,dupa ce ca vin moarta de oboseala si stau cu fi-meu cate 4-5 ore la lectii se gaseste cate una (cred ca de la APACA
) de bate la usa sa se certe cu mine...
fara "buna ziua " imi zice ca de ce bat io cainele ...
(e vb de un caine amarat care s-a gasit sa doarma la usa mea de vreo 2 zile) sarcaul amarat si cu labuta rupa...
da' io parol daca am batut vreun caine vreodata! ca mie-mi e mila de animalute(am si io pisica si am avut mereu animale,de mica) si io zic"da' care caine am batut io madam?!m-ai vazut matale ca am batut cainele?!
"
ca daca il mai bat imi arata ea mie 
si pe urma ca cica daca mai arunc la ghena gunoiul nu stiu cum si o ia inspre usa ei...
si io gunoiul nu-l duc ca asta e treaba altcuiva si apoi chiar daca gunoiul il pun in punga de fiecare data-adica punga speciala,stiti voi ![]()
si zic si eu din usa"helloooo,tanti ce-mi faci?imi iei caii de la bicicleta?!" 
oare ce au oamenii astia? a dat criza peste ei si nu mai au unde-si varsa nervii?!
in aproape patrujde ani nu m-am certat cu nimeni da' asta(pe care nici macar nu o cunosteam desi stau aici de vreo 8 ani) chiar ca era crizata rau 
aaaa si ca ea sta in bloc dinaintea mea ![]()
gata,mi-am varsat nervii....insa tot nu stiu cum sa reaactionez cu astfel de specimene
pur si simplu ramai blocat!
kariguld,deci si la tine tot asa cu lectiile! 
eu deja nu mai pot ....
de cand sta acasa cu bona e tragedie,cand era la semiinternat facea cat de cat lectiile acolo,acum deja sunt pe baricade de cand vin si pana ma culc....
Tantooo,ai dat examenu'? daca da,poate il dai si pt mine ![]()
daca nu,bafta!
va pup pi toate
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
Bey da' ce-i cu linistea asta pe aici? Nu va mai recunosc!
Oana, la cum povestesti, presupun ca e vorba de medicul din Romania, ca m-as mira sa zica unul din afara ca nu are ace, bice si burghie...
Violeta uite ce frumos e afara. S-au anuntat 10-14 grade toata saptamina. Lasa bre vecinii in plata Domnului. Numai de asta nu te mai enervai Si vezi ca-ti da Coana Mare reteta optima pentru vecini, ca ea are experiente cu caru' ![]()
Kari, ia povesteste tu ce ti-a spus prietena ta, ca acu's calma
Mai departe ... nu promit nimic ![]()
toata mahalaua!!!!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
beeey, nu medicu e de vina, ci sistemul. Adica dr o iubim mult mult de tot, saracutii copii nu pot fi tratati... nasol de tot.
am dat mail la distribuitori, sa cer doar o lista de preturi, si n-au fost in stare ssa trimita... nasol de tot.
azi am fost in parc, si pe S a impins-o un baiat, am zis ca il zbor... a locit-o chiar in stern...
va
ca mi-e somn 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Doamne, cum a lovit-o? Sper ca nu s-a intimplat nimic cu Soso sau cu operatia!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Bey, mi-am tras camera web, asa ca sariti pe mine ![]()
rhoneea spune:
Ola gagici.....
Mie imi e rau de nu ma vad....
.Facem camera lu Sebi si toata casa pute a vopsea biahhhh....
Mishule vrem si noi sa te vedem ![]()

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*