FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

HOROSCOP FECIOARA ANUL 2009

Acesta este un an karmic pentru tine, deoarece Saturn se afla in zodia ta pana pe 29 octombrie. In ultimii ani, ai trecut printr-o multime de evenimente marcante, ai simtit ca ai muncit foarte mult si fara a avea rezultatele asteptate, insa 2009 reprezinta anul in care toate aceste greutati dispar. Te vei simti ca si cum ti s-ar fi luat o greutate imensa de pe inima si, in sfarsit, vei putea sa faci fata indatoririlor zilnice si in acelasi timp sa te gandesti la nevoile tale spirituale si emotionale. Incepand cu acest an, vei invata sa lasi deoparte detalii nesemnificative si sa te concentrezi exclusiv asupra lucrurilor ce conteaza cu adevarat in viata ta, pe termen lung. Nu te culca pe o ureche, bucurandu-te ca toate problemele tale s-au rezolvat, pentru ca este momentul sa iei decizii importante cu privire la viitorul tau si sa iti materializezi atat visele, cat si planurile concrete.

Jupiter, Marele Benefic, se va afla in casa a 6-a a zodiei tale, Casa Muncii, ceea ce iti va aduce noi oportunitati profesionale. Profita de tot ceea ce te reprezinta si incearca sa nu faci prea multe compromisuri, intrucat este un moment prielnic pentru a-ti scoate in evidenta calitatile si talentele native. Daca ai un hobby interesant, poti incepe sa castigi bani si sa fii recunoscuta chiar si in acel domeniu. Exista sansa sa te incarci cu foarte multe proiecte si sa nu mai ai timp pentru toate, asa ca o buna organizare este esentiala in 2009!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

In afara de faptul ca am zile in care 24h nu-mi ajung, totul e bine
Mi-ro ce ai rezovat? Din cate stiu eu, mai ai de tras cu iarna in toronto, asa ca trebuie sa gasesti o modalitate sa o ignori

MB, tu pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Ce sa fac fetele sunt si bine si rau in acelasi timp. Bine este ca am gasit un job full time supermisto, luni am avut testul de cetatenie si a fost superusor. Rau e ca saptamana trecuta mi-a iesit un cos derect in frunte (asa mai spre spranceana dreapta)si acu doua zile am incercat sa-l scot da' n-am putut si l-am lasat in pace , dar de ieri am inceput sa ma umflu pe partea dreapta de fata. A dat inapoi cosul dar m-am umflat sub ochiul drept si ochiul se deschide doar juma'. Zici ca sunt un boxer dupa ultimul meci . Aseara am dat de o clinica de urgenta dar era full de oameni. Ma duc acu de dimineata poate n-or fia atatia.
Va pup!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

in safarsit pot si io sa-mi termin doctoratul!
dupa cum zice la zodie....deci sa ma apuc

mi_ro nashpa ...n-ai incercat sa pui ceva sa se desumfle?!
hazul
ana
MB,pe aici nu ma vii?

eu sunt suparata cu fiul meu ca nu vrea sa se concentreze pe scoala,el o ia tot in joaca si are numai de pierdut...iar eu nu stiu cam sa mai fac cu el

va pe toate si sa aveti un we frumos,

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Se pare k nu sunt singura cu probleme de sanatate printre fecioare ... dupa cum am scris , acum 2 saptamani am facut un torticolis pe partea stanga, am luat tratament , iar acum au aparut efectele adverse, am facut panaritiu la aman2 mainile , mai exact la degetele aratatoare. Am insomnii si mi ciuda de numa ....
Sper sa treaca totul cat mai rpd si cu bine !

Mergi la inceput

Horoscopul lunii martie

Fecioara – sarbatorita lunii
Draga Fecioara, este luna ta! Si pentru ca toate astrele te sarbatoresc, vei fi in centrul atentiei, atat la iesirile cu prietenii, familia sau persoana iubita, cat si la locul de munca! Vei avea parte de realizari profesionale importante si vei castiga mai multi bani. In ceea ce priveste sanatatea, nu ai de ce sa iti faci probleme. Astenia te va ocoli luna aceasta si nici racelile nu se vor lipi de tine. Cat despre dragoste, ai mai multa grija de persoana iubita. Chiar daca este luna ta, nu este cazul sa iti neglijezi partenerul de viata. Vei avea parte de momente placute in compania persoanelor dragi.

7 din 13 | previous | next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare!
o primavara faina sa aveti!!!!

ma primiti si pe mine in grupul vostru?
sunt si eu o fecioara de septembrie, 16

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

salutare!
o primavara faina sa aveti!!!!

ma primiti si pe mine in grupul vostru?
sunt si eu o fecioara de septembrie, 16

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Bine ai venit ! Speram sa fii activa pe topicul "fecioarelor" .

Esti dintr-o zi cu mine

Mergi la inceput

Marina, am citit povestea sarcinii si nasterii tale.
Felicitari pentru curajul de care ai dat dovada !
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase !

P.S. Fecioarelor, mai scrieti cate un rand ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

La multi ani, doamnelor! Un 8 Martie senin si linistit!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput