FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 5
dianaiulie2009 spune:
Salutare feciorici !!!
Va scriu mai jos horoscopul carierei pentru saptamana viitoare :
Inca de luni, este posibil sa fii chemat la o intalnire foarte importanta, sa avansezi sau sa primesti o prima, fapt care va starni invidii printre colegii tai.
Marti si Miercuri, fii precaut in ceea ce priveste semnarea contractelor sau realizarea unor previziuni pe termen lung.
In weekend, atat la locul de munca (daca lucrezi), cat si in familie, s-ar putea sa te gasesti in situatia de a media un conflict.
duchess spune:
Asa-i ,Anacezara![]()
ca nu suntem prea vorbarete .
nu mai spuneti nimic ? eu nu am ce spune ca am o viata plictisitoare si nu se intmapla mai nimic
violeta69 spune:
nici mie nu mi se intampla nimic ![]()
poate ca e de bine ...totusi 
va
si sper sa apara si la noi o configuratie astrala favorabila ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Eu sunt disperata cu cresterea valutei, ca mi-au urcat ratele de numa-numa ... imediat nu-mi mai ajunge salariul sa platesc ratele ... sper sa ia astia de la BNR niste masuri cat mai urgent k altfel ....
dianaiulie2009 spune:
Horoscopul carierei pentru saptamana care urmeaza :
Unii nativi ai acestei zodii se pot orienta catre noi oportunitati in cariera si isi pot cauta joburi mai bune.
Avantajele acestor schimbari vor fi pe termen lung si este posibil sa nu poata fi observate imediat.
Din punct de vedere financiar, este necesara o buna planificare si o atenta verificare a cheltuielilor pentru a evita problemele. Cei care lucreaza intr-un domeniu tehnic sau in IT isi pot schimba locul de munca.
Femeile acestei zodii pot cauta, de asmenea, un job mai potrivit pregatirii lor profesionale si aspiratiilor lor.
Cei care profeseaza in domeniul guvernamental vor face diverse deplasari in interes de serviciu sau vor calatori in interes personal.
duchess spune:
buna fetele
vad ca toate sunteti ocupate ![]()
sper ca nu aveti probleme din cauza crizei .
bine ca ai pus tu horoscopul Ana
la mine nu se adeveresre cu nimic ce spune in horoscop
violeta69 spune:
buna,
va 
cum va mai simtiti?
Ana,pe toti ne afecteaza criza,dar astia cu bancile deja au cam intrecut masura 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Buna fetelor !
Eu am rams blocata cu coloana , am fost ieri la dr. , am primit tratament , iar acum stau acasa in medical.
Cum ma plictiseam , am cautat ceva filme sa le vizionez.
Va pun mai jos link ... poate aveti timp careva pentru relaxare :
http://idieta.ro/relatii_filme_pentru_o_seara_in_doi_perfecta.html