FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

MB, Violeta69 - la voi s-o numi depresie pluviala.
Si azi dupa ce iar am dat zapada de la doua masini (ca deh sotul are 2 joburi si nu mai are timp de casa) am venit in casa ca o locomotiva care a ajuns in gara si nu mai are apa si mi-am facut un dus. A venit si sotul de la servici intre cele doua joburi si uite asa de suparare i-am pus melodia asta http://ca.youtube.com/watch?v=eSlUe-bSEMg .E preferata mea. Cand mi-e greata de afara mai dansez pe melodia asta. Nu va spun cum fac in masina cand o baga la radio.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Salut fetele ,
si eu sunt putin deprimata , nu stiu ce am ....
si mie imi place primavara si lalele nu ma inebunesc dupa vara romaneasca.....nu imi place caldura excesiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu nu sunt deprimata , in schimb am iar probleme cu spatele.
O sa trebuiasca sa fac un RMN sa vad de unde vine durerea ...

Va doresc un week-end placut !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Horoscopul de week-end ...

Incearca sa abordezi problemele nerezolvate si din alt unghi. Vei reusi sa gasesti solutii care sa-ti dea incredere si sa-ti elimine necunoscutele, in special daca au legatura cu munca sau scoala. O intalnire pasionala in acest week-end poate avea darul de a te conduce catre o buna stabilitate si chiar prosperitate pe viitor. Nu exclude nici posibilitatea unui parteneriat.

Mergi la inceput

Fetelor, ce parere aveti de piesa care v-a reprezenta RO anul acesta la eurovision ????
Mie nu-mi place deloc, nici pe Elena nu o simpatizez ... ma mir ca a fost asa de "dorita" ca doar nu e nimik extraordinar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,

ana,ai incercat sa faci gimnastica pt durerile de spate?

cu eurovizionul nu stiu ce sa zic,nu mi se pare o melodie prea buna si noi oricum nu o sa iesim niciodata pe primul loc ca sunt gasti si nu avem sanse...
ba mai mult ,romanii care erau in spania sunt acasa sau in drum spre casa si nu mai are cine sa ne voteze...
oricum fetele sunt dragute,se mai si dezbraca pe scena asa ca o iesi ceva

va pe toate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

FETELEEEEEE!!! Bre da' mai traiti? Eu fusei ocupata cu jobul meu...de cautari intense....si acu am si eu cateva vesti bune. Ete ca ieri am fost la al doilea interviu pentru un job si e de bine cand te cheama la al doilea interviu. Deja am facut cunostinta cu viitoarea sefa care e indianca. Trebuie sa trimit o referinta de la fostul job si saptamana viitoare o sa ma cheme aia de la HR. E de bine!
A doua este ca pe 23 dau testul de cetatenie.....in sfarsit ca pana la urma cred ca o sa-mi iasa pasaportul canadian inaintea alui romanesc de am aplicat prin decembrie (dureaza 150 de zile ala romanesc). Si de nu-mi iau un week end si plec cu sotul in lume.
Va pup si sa ne auzim cu bine!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Miro, ma bucur pentru tine. Sa-ti ajute DD sa iei slujba si cetatenia.

MB, cum stai cu locul de munca unde ai fost la interviu ? Dar cu permisul ?

Duches, ce "creatii" ai mai facut? Haide si mai arata-ne !

Violeta , cum mai esti , ce mai zici ???

Restul fetelor ???? Mai intrati si mai dati de stire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mi ro, bafta , pt. job si cetatenie. Si noi vom depune actele la sfarsitul lunii, dar dureaza destul de multpana se i-a o decizie.......

In rest, noi suntem bine, crestem, nu prea am timp sa intru, intotdeauna apre ceva mai important si mai urgent de rezolvat, iar seara pic lata de oboseala, asa ca fug la nani, ca sa fiu cat de cat fresh la job.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput