FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 3

duchess spune:
Salut fetele
Ana, foarte draguta in costum po****r
mai fetelor , eu nu stiu ce sa spun si ce nu , dar vad ca si voi nu prea scrieti prea mult , oare e din cauza ca suntem fecioare
sa va arat ultimile mele creatii
http://i40.tinypic.com/20gclqu.jpg
http://i40.tinypic.com/10ydlw9.jpg

MadameBovary spune:
Duchess, prima poza e !! Imi place mult ursuletul.
Nu stiu de ce nu prea mai vine lumea sa mai posteze si aia...
FECIORELELOR, unde sunteti????
Iote , eu vin cu horoscopu'... tananana
Conflictele care se incing in jurul tau nici nu ar merita atentie, dar o persoana careia ii plac detaliile – si uneori si barfele – nu va putea rezista ispitei de a nu se baga putin si el in conflict, macar sa afle ce a declansat disputa. Certurile zilei apar mai ales intre frati, intre copii, intre elevii pe care ii ai in grija sau subalternii foarte tineri care nu pot ajunge la un consens, iar tu trebuie sa intervii ca sa faci pace.
Simtiti nevoia sa faceti schimbari acasa, sa reamenajati caminul, si sunteti tentat sa cheltuiti multi bani. Fiti atent ce decizii luati mai ales cele care implica si banii. Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata si sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Nu va bazati pe intuitie, ca s-ar putea sa va joace feste.
Astazi vei da dovada de foarte multa intuitie. Ceea ce inseamna ca te vei dovedi foarte practic(a). Nu fa, sub nicio forma, ceva ce nu a trecut prin filtrul gandirii proprii, acolo unde se judeca corect atat motivatiile pro, cat si cele contra. Va fi in interesul tau sa te folosesti de cel de-al saselea simt. Aceasta poate sa inseamne ca nu trebuie sa fii dependent(a) in totalitate de partea practica. Intuitia este cea care te ajuta sa duci ceva la bun sfarsit, realizand ca logica nu te-ar fi ajutat.
Astazi este o zi ideala pentru a rezolva problemele de serviciu. Esti optimist, ai credinta si mai ai tendinta de a-ti urma instinctul, de a-ti asuma riscuri. Colegii sunt foarte seriosi in aceasta dimineata, iar momentele de amuzament sunt putine. Gasesti timp din belsug pentru completarea unor proiecte care pareau imposibile la inceputul acestei saptamani.
Incearca sa mai razi din cand in cand- e bine pentru starea ta de spirit. Daca esti singur, invita pe cineva la cina sau in oras.
Nu prea va convine ca altii incearca sa va faca programul, mai ales ca nu prea va consulta in legatura cu unele lucruri. Va vedeti nevoiti sa luati o decizie care i-ar putea deranja pe ceilalti, dar in ultima instanta, conteaza si ceea ce va doriti dumneavoastra. Evitati certurile cu o femeie la serviciu, daca nu vreti sa va sara si altii in cap.
Aveti mari sanse de reusita într-o afacere. Partenerii va apreciaza capacitatile intelectuale si va cer ajutorul în probleme delicate.
Va recomandam sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa aveti de a face cu autoritatile.
Dupa-amiaza ar fi bine sa nu actionati în pripa.
I never fake ... sarcasm

violeta69 spune:
uite ca am venit si eu
am vazut pozele lui duchess,mie imi placa amandoua
MB,era sa ma cert azi cu o femeie de la serviciu, adica femeia de serviciu (glumesc)
-ca sa fie conform zodiacului
va
sa aveti o saptamana frumoasa,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

irlandeza spune:
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

duchess spune:
Salut fetele
Multumesc ca va-au placut creatiile mele
Afara e urat zici ca esti in Anglia
cam liniste pe aici

dianaiulie2009 spune:
Ia ascultati si va minunati ...
http://radiozu.ro/farsa-inima.html
" Carpe diem ! "

mi_ro spune:
Ninge! Iarasi ninge. Cand ziceam si eu ca au mai inceput sa se topeasca muntii de zapada de pe langa casa iar a inceput sa ninga. Stii cum e? Cam cum ti-ar da cineva sa mananci de 3 ori pe zi timp de o luna aceeasi mancare si cand zici ca i s-a terminat stocul iti mai aduce un camion de acelasi lucru. Cand am vazut inca 10 cm diminata pe masina de kkt alb mi s-a pus pe invers. Asta se numeste depresie alba.
Sper voua sa va fie mai bine.....Eu o sa cer o delegatie de cativa ani in tarile calde.
La buna vedere!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

violeta69 spune:
Mihaela,la tine ninge la noi ploua mai ceva ca toamna...sau primavara
depresia asta cum s-o numi?!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

MadameBovary spune:
Nu stiu cum se numeste depresia asta, dar eu-s pleostita rau de la vremea de afara. URASC sa ploua asa in nestire, sa fie totul gri si innorat! Nici dupa caldura excesiva nu ma dau in vant ... dar primavara imi place la nebunie!!

violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Nu stiu cum se numeste depresia asta, dar eu-s pleostita rau de la vremea de afara. URASC sa ploua asa in nestire, sa fie totul gri si innorat! ![]() ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
si nici nu esti nascuta primavara

mie imi place luna mai,o ador

Vio,mamica lui Mihnea