FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 2
Hazul spune:
Salutare feciori de peste mari si tari
Iertare-mi cer ca abia acum am intrat dupa o lunga absenta...
Sunt fffffff. ocupata cu de toate, dar ok
Un pentru fiecare si sper sa fac prezenta mai des de acum incolo
Mi_ro, si eu am o mamutzica mica de 2 ani si 3 luniPe cat e nascut baietelul tau?
mi_ro spune:
HAZUL - Maimuta mea de baietel e tot fecioara ca si mine si e nascut pe 18 septembrie 2006. Sambata facu 2 ani si 4 luni.
Eu cu horoscopul ala cred ca o sa o iau razna ca pana acum nimic, nimic....nu mai citesc ca ma doare capul...deja se stransera prea multe. O fi de la frig...vroiam sa plecam in Cuba dar nu pot ca mi-a expirat pasaportul romanesc (cica tr sa astept 120-150 de zile aici pt el), trebuie sa ma cheme la testul de cetatenie...(cred ca o sa iasa mai repede pasaportul canadian decat cel romanesc), asa ca sunt tintuita in Canada. Of ce m-as mai fi dus sa-mi dezmortesc oasele prin Cuba sau Dominicana (afara sunt numai -18 grade)...erau si preturi bune acum in ianuarie...asta e next time. Stau si eu ca sa adorm gandindu-ma la......ei mai e un pic.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
MadameBovary spune:
Pupicei la feciorele!
Adrianka, deci asa, tragi cu ochiul, ah? Nu te tenteaza sa si postezi? Cu testele alea de primire e mai greu, da' pe urma drumul e neted .
Vio, eu disper cu permisul. Deci DISPER! Sper ca ma tine doar o zi si de maine o sa fiu mai linistita, ca daca-s panicata nici ca mai intra ceva in capatana asta a mea .
I never fake ... sarcasm
dianaiulie2009 spune:
Hello, hello !!!
Si eu prin zona, foarte ocupata si foarte obosita.
La servici mult de lucru, lume din ce in ce mai multa.
Fetele mele sunt bine.
Asteptam week-ul sa ne odihnim !!!
usor si vise placute sa aveti cu toatele fecioarele !!!
" Carpe diem ! "
Hazul spune:
Hello hello
la scoala ca parca nu se mai termina
Mi_ro, nu ar putea sa-ti dea romanii o "foaie de drum"? A mea e pe 10 oct., asa ca sunt pe aproape
PS> Eu nu citesc niciodata horoscopurile...Rar gasesc ceva care sa ma caracterizeze si cand mi se "promite" ceva si nu se concretizeaza, sunt dezamagita. Asa ca... I take one day at the time
Numai bine si o zi fantastica maine pentru toate fecioricile
MadameBovary spune:
Hazuuuul, te-am sarit de cascata ce sunt la ultima postare... mare!! Nici eu nu-s innebunita dupa horoscop, adica rar mi se intampla ceea ce scrie acolo. Se mai intampla si atunci raman un pic "wow", dar e mai mult for fun . Mai curioasa sunt in ceea ce priveste previziunile pe un an de zile...
I never fake ... sarcasm
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Va poftesc la cafelutza si la povesti .
Va scriu horoscopul carierei pentru saptamana care urmeaza. Ca tot vorbeati de faptul daca credeti sau nu in horoscop, zic si eu ca citesc zilnic horoscopul si , in cele mai multe cazuri, se adevereste cam 70% din ce ne prezic astrele pentru ziua respectiva.
"Daca ai un termen limita la inceputul urmatoarei saptamani sau seful iti cere un raport, zambeste si cere o prelungire de cateva zile.
De Marti pana Joi esti o adevarata vedeta la locul de munca, calitatile tale de bun organizator facandu-te apreciat de catre colegi. In aceasta perioada, iti este favorabila si demararea unor noi proiecte. Este posibil sa primesti un bonus neasteptat.
Pana Vineri, totusi, este posibil sa-ti dai seama ca unele previziuni si planificari sunt nerealiste. In weekend, iti vei retusa planurile si vei ajusta obiectivele -- ele pot fi ambitioase, dar in acelasi timp fezabile."
Va doresc un week-end minunat !!!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Va arat si eu cateva www.facebook.com/album.php?aid=60219&l=e9b05&id=730591129" target="_blank">poze cu noi .
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Ana, ce dulce e in costum po****r!! I never fake ... sarcasm |
Intr-adevar sunt tare draguti , toti copilashi !
Mersi pentru aprecieri
Va serves si cafelutza si va astept la povesti !
" Carpe diem ! "