Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
oanamada spune:
Carla...frumos, frumos...da sa vezi ce sarise o baba pe mine..."nu-l mai bate mama, ca problemele nu se rezolva asa...le rezolvati voi acasa!" iti dai seama ca dadeam si mai abitir...
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanamada Carla...frumos, frumos...da sa vezi ce sarise o baba pe mine..."nu-l mai bate mama, ca problemele nu se rezolva asa...le rezolvati voi acasa!" iti dai seama ca dadeam si mai abitir... Oana siCati mica (1 an si 4 luni) NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ddanagh spune:
Carla vroiam sa-ti zic ca am vazut filmuletzele cu Sabi. M-a impresionat cel cu A-O-E. Desteapta fata ai, sa-ti traiasca.
Mi-am adus aminte ca vorbeati de introducerea diferitelor forme. Daria recunoaste si ea -patrat, rotund, triunghi, stea, cu toate astea nu reuseste decat la o singura jucarie sa le bage (cu exceptia cercului care merge la toate). Asadar conteaza f mult si jucaria. De ex la aia de la fisher price - borcanul cu biscuiti sau ce-or fi aia, nu reuseste decat cercul sa-l bage fiindca restul se introduc destul de greu, parca tine ceva. Se enerveaza si le arunca, nu are rabdare.
Ma uitam la Sabi si am vazut ca ea are rabdare sa zica ce o intrebati, Daria face f multe insa numai cand vrea ea. Cand vrem si noi sa ne laudam la cineva (bunica, bunic, nasa) cu noile achizitii atunci nu face nimic
Si acum pe principiul ridici degetul si razi de el, uitati familia Gheorghe :
http://www.youtube.com/watch?v=6fYBa37Y9A4&feature=channel_page
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Dana, ce dulceata mica!!!! Nu cred ca exista ceva mai dragalash pe lumea asta decat rasul de copilash!
O sa incerc sa fac si eu un filmuletz cu laur cand se preface ca rade ; efectiv face ca un om mare care incearca sa rada fortat si e constient de asta. Crap de ras cand face asa
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Oanamada, e mortala faza cu babutza, m-ai terminat
Apropo de "zone bune" - pe mine m-a atacat un individ pe Batistei in miezul zilei si avea si cutit, asta acum 14 ani.
Dana, multumesc ca nu ai lasat o gravida curioasa in legatura cu sotul . Sa-ti pun majorete pentru diseara?
Multumesc mult pentru aprecierile la adresa Sabinei, si Daria e o scumpete de cand o stiu. Filmuletul acela este de vreo luna si jumatate, acum stie aproape toate literele, pe unele le recunoaste, pe altele le si numeste, pe unele le numeste in engleza ( ti, bi, y - din cauza jucariilor care-i canta in engleza). Si zau ca n-o bat sa o invat sa citeasca . Mie-mi place enorm cand spune "ochi" foarte clar si foarte serioasa, are un accent demential, la fel si cu Mickey, Tweety si cacao .
Monicabo, pupici Andreei sa-i treaca repede dintisorii. Saby ne-a amenintat vreo 2 luni cu caninii, si acum, de la 1 ianuarie si pana azi, i-au spart toti. Sper sa scapam si de atasamentul asta excesiv, ca numai calare pe noi e toata ziua.
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator. #8722; Ce faci? o intreaba mama.
#8722; Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata,asa ca de acu incolo, asta va fi sotu meu.
A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate,intra si primeste aceeasi explicatie.
A treia zi,intorcandu-se acasa sotia, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratoru in cealalta. Socata, il intreaba:
#8722; Barbate, ai innebunit? Ce faci?
La care sotul raspunde:
#8722; Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerele meu.))
musso17 spune:
carla,oanamada va...cainele asta m-a salvat de la cateva chestii care ar fi putut fi urate,in afara de asta mi-a tinut de urat zile intregi,m-a dragalit,cand eram trsita venea si-si punea capul pe pieptul meu...sunt multe de spus cat iti poate schimba viata un caine,cat de vesel si tolerant poti deveni...eu nu mi-am dorit animale,na..mania cu parul...dar nu regret nimic,e un lucru bun in viata noastra...altu n-o sa mai fie.
luna,ai o familie minunata!
daria e o scumpete de fetita,cu un ras cristalin.
edit.sa spun ca alt caine nu alt lucru bun caci intre timp s-au mai intamplate si alte lucuri bune
CarlaV spune:
Am venit din parc. Cu nervi.
Intai si intai pentru ca am mers pe la 16:30 cand nu mai era lume, intr-adevar locul de joaca era liber, dar singurii 3 oameni din zona fumau la mahoarce de le-am respirat putoarea continuu, in loc sa iau aer. Apoi pentru ca am gasit alta masina pe locul meu de parcare platit. Eram cu copil adormit in brate, cu bagaje... si in loc sa parchez langa casa am lasat-o undeva departe, unde se ridica masinile, ca e parcarea interzisa. Si pe drum nu m-am gandit decat sa nu ma atace cineva...
Si ca sa fie tacamul complet, am urmarit sa plece tzaranul de pe locul meu, si pana sa cobor sa aduc masina a venit alt destept care s-a pus pe locul meu si pe al vecinului .
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"