Strumfi de iul-aug 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Poze noi

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

noi tocmai ne-am intors de la plimbare, am pus-o pe Mara la culcare ...
nasoale peripetii am citit aici, si mie mi-e cam frica, sotul tot rade de mine, dar stam si noi langa un cartier mai "colorat" si se intampla tot felul de chestii; bine, de atacuri inca nu am auzit dar de intrat pe geam in apartamentele de la parterul blocului nostru, vara, am auzit ... si noi stam la parter si vara aerisesc doar daca stau in camera respectiva, intra pe geam copii, minori, nu neaparat sa fure ceva cat sa se distreze, sa-i sperie pe locatari (asa se laudau la coltul blocului )

Luna, ce sa zic, eu n-am vazut desenele cu pricina pe minimax, o sa fiu mai atenta pentru ca povestile din folclorul maghiar sunt la ora 12, exact cand sta Mara in fata televizorului, pana mananca un mar

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, absolut superbe pozele! si modelele si peisajul............ti-ai tras palat?

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Mychy da, mi-am cumparat palat, numai ca are nevoie de ceva renovari, jumate din el nu mai are nici acoperis. Deh are vreo 600 ani saracu, am vrut ceva autentic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

imi imaginam cam cum ar arata palatu ala daca ar fi la noi......plin de tzigani , cai, caini....corturi......hehe. oricum, super fain ce am vazut acolo. e departe de oras?

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

E departe de noi, la vreo 2 ore, insa e aproape de orase mai din nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mi_a, multumesc pentru informatie...nu stiu cum l-am ratat! Cu prima ocazie ma opresc si eu sa vad ce e pe acolo...
Mychy..sincer nici la noi pana acum nu s-a intamplat asa ceva (cel putin nu de 5 ani cand stau eu aici...)..cred totusi ca este vorba despre drogati...aici nu este o zona de violente, dar este zona de trafic de droguri...sunt foarte multi cei care fac trafic atat pe Doamna Ghica cat si pe la Gara de est (adica in partea opusa- aproape de OBOr)...N-am centura de karate, dar am facut in trecut niste cursuri de autoaparare cu un prieten din jandarmerie..si le-am folosit la un moment dat cu mare succes!Sunt niste chestii simple la care nici nu te gandesti ca ar putea functiona, dar, din pacate nu le poti utiliza cu succes daca atacatorul are arme albe sau vreo 100kg...asa ca merge doar la genul asta de gainari cum au fost cei de aseara...pe mine m-a atacat unul din asta la Universitate in spate...si odata ce am reusit sa-l pun jos..l-am batut pana nu s-a mai putut ridica...dupa care am fugit!Monicaboam ajuns sa cred ca politia nu face absolut nimic decat sa se prezinte...in rest 0.
Oaana...am primit PM si ti-am raspuns
Georgiana, frumos e catelul tau...e minunat...si ce cap are si ce ochi...e un exemplar deosebit...sa-ti traiasca cat mai mult si sa dea Domnul sa fie sanatos.
Luna...pana scot eu spray-ul cu piper din gentile pe care le port (adica mari, imense si pline ochi)imi fura aia si hainele de pe mine!!!In alta ordine de idei...frumoasa zona aia si si mai frumoasa familie ai...sunteti minunati!!
Ioanaiub...tare de tot aia cu intratul pe geam...acum fara gluma, niste grilaje la geam ar rezolva problema!!Si eu stau tot la parter, dar este un parter foarte inalt (cam etajul 1) ca sub el sunt garaje, dar nu ingropate, ci la nivelul solului...da' tot mi-am pus grilaj la camera fetei care da spre o gradinita ferita si plina de copaci....

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, tu stii ca eu sunt cucerita iremediabil de imagina familiei voastre. Mai, dar in pozele astea sunteti perfecti! Poate mai pui cateva. Mai vroiam sa-ti spun ca tare mult imi plac iesirile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oanamada, Luna multumesc mult pt complimentele aduse Dariei. Nici Cati si nici Lis nu sunt mai prejos. Imi place sa ma uit la pozele voastre, imi place sa ma uit ce jucarii mai aveti voi pe acolo Chiar am vazut ca si Cati a primit de la mos tablitza magnetica si ursuletul acela pe care poti sa sari. Daria danseaza f mult in fatza lui, ii plac ei melodiile lui. Insa cel mai mult imi place de ginerele meu , imi place ce formeaza Luna acolo, un adolescent ce pare rebel insa-i fff dragastos. E genul meu , deci o las pe DAria cu el la un film dar la 9 seara musai sa fie in casa

V-ati prins ca Daria doarme si eu iar frec menta pe DC, de parca rufele mele s-ar calca singure. Inca mai sper la o minune, la o mama ceva

PS Carla nu a iesit nimic aseara cu barbatu ca ne-a prins rau un film . Insaaaa, asta seara-i seara mare

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanamada, ce frumos povestesti despre cum ti-ai batut atacatorul, am ras cu lacrimi imaginandu-mi scena .
Stiu zona in care locuiesti si la prima vedere nu m-as aventura seara pe acolo, dar cam peste tot este la fel. Noi stam in Titan si acum vreo 3 ani am uitat deschisa complet usa din spate de la masina, acolo aveam bax-uri de sucuri si maruntisuri de la supermarket pe care ne-a fost lene sa le caram, a doua zi nu era nimic atins. S-a intamplat sa mai lasam masina descuiata peste noapte sau cu un geam deschis dar n-a fost nimic atins.
In urma cu cateva luni un drogat s-a gandit sa ne sparga geamul la masina sa fure detectorul de radar, a reusit doar sa zgarie geamul si l-au prins baietii care-si fac veacul prin scara blocului, iar politia chiar a fost interesata, pentru ca era recidivist.

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput