Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
monicabo spune:
Andicu,
!
Michy,
o sa treaca starea asta..asa m-a apucat si pe mine de sarbatori... NU stiu astea sunt stari normale, cred la femei care au nascut de curand, cand apar diverse schimbari (copil, stat acasa, nopti agitatate, pe urma reintoarcerea la munca).
Carla, cand ai morfofetala? Tinem pumnii
Am tot citit pe aici, tare frumos povestiti de copiii vostri.
Musetto, eu nu cred ca te stiu, ca nu scriam pe forum la odisee, dar fetele vad ca te stiu, asa ca bine ai revenit 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
Andicu, bine ai revenit!
Monicabo, mai am 3 saptamani pana la morfofetala, e in 11 februarie, multumesc pentru tot
. Ce face Andreea cu dintisorii? Sa stii ca ma tot gandesc la voi cand ma ingrozesc ca bb2 o sa o trezeasca noaptea pe Saby cand va trebui alaptat.
Luna, nasoala faza, bine ca nu era un cutit mai ascutit. Are dreptate cine spunea ca accidentele casnice sunt cele mai grave, fii-mea si-a scrantit degetul mare de la picior in casa si n-a mers 2 zile. Asta a insemnat o gramada de nervi si lacrimi din partea ei, si caratul non-stop in brate din partea noastra.
Musetto, ti-am admirat printesa si am revazut cu mare placere poza cu "little panda and daddy sleep deprived"
. Sa stii ca si Saby prefera sa spuna cuvinte in engleza cand cele romanesti nu-i ies bine, si pe mine ma deranjeaza ca sunt mai usor de pronuntat. De cumparaturi pentru bebe m-am apucat de cand am aflat ca sunt insarcinata, la 30 zile de la UM
. Dat fiind faptul ca se va naste cu 2 saptamani inainte de a implini Saby 2 ani, o sa folosesc multe hainute de la ea pentru ca se potrivesc sezoanele si ea a avut toate culorile. Insa tot nu m-am putut abtine sa cumpar alte gramezi de lucrusoare, mai mult bleu
. Daca iese fetita o sa se bucure prietenele cu baietei.
Mychy, stiu ca tu te pricepi la asta. Ai auzit cumva de o solutie de permanent cu extracte vegetale, ceva fara amoniac, facuta in Polonia? Sau stii vreo solutie de permanent (de facut parul ca oaia) fara amoniac?
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andicu spune:
Ca vorbeati de accidente casnice, apropos de Adelise si cutitul.., eu de 2 saptamani vin la serviciu zgariata pe fata; pe un obraz abia mi-a trecut o zgarietura ca de Scarface, acum am pe frunte. Ambele de la Filip care face niste chestii f ciudate. Acum ma mangaie si in secunda 2 ori te pocneste ori isi infige gherutele pe fata ta! si cu zambetul pe bunze, inca, desi stie ca il certam! ma fac ca plang, i-am explicat ca nu e voie, ca doare, etc. nimic! si nu-mi face asa numai mie! si la bunici, si lui tati...cateodata stau si ma intreb daca e normal sa fie asa violent!
sau mai arunca cu obiecte! am observat ca face asta mai ales cand e obosit sau plictisit. Acum vreo 2 luni am fost vanata in barba ca mi-a aruncat cu Babyphone-ul in fata, in timp ce se dragalea cu mine! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
monicabo spune:
Carla, stai linistita, nu e obligatoriu ca bb2 sa o trezeasca pe Saby. Depinde si cat de profund doarme ea...
Andreea e mai bine cu dintisorii, a fost si un pic racita,si a avut o stare mai nasoala...dar e spre bine acum, de ieri a fost mai linistita.
Nu s-au trezit niciodata una pe alta...si sper sa fie asa si de acum incolo. Dorm in aceeasi camera.
Depinde si cat de "urlator" va fi bb2, de cate ori va vrea noaptea sa suga. Ana MAria prima luna - prima luna si jumatate se trezea cam in jur de 3, apoi in jur de 6-6 si ceva, si pe urma dimineata, cand ANdreea se scula. Dar nu urla, ci incepea asa usor sa planga si sa se foiasca. Eu simteam si o luam imediat sa-i dau sa pape. SI pe urma adormea la loc. Andreea in timpul asta dormea dusa. Daca aveam vreun pampers de schimbat, o luam cu carutul pe hol, ca sa nu fasai prea tare.
Acum se trezeste doar spre dimineata asta mica, spre 6-7, si-a scos masa de noapte.
La fel, se foieste si scanceste usor.
Nu e obligatoriu sa urle... mai ales daca il/o vei alapta repede pe bb.
Pe la noi prin zona candmai treci?
Poate apucam sa ne mai vedem.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
Monica, nu trec deloc prin zona, o sa vin odata special sa ne vedem, altfel nu ajung cu anii, iar acolo la clinica nu mai merg.
Sper sa fie si la noi asa cum zici tu, ca si eu vreau sa le culc in aceeasi camera. M-am gandit ca, la inceput, sa incercam sa inghesuim patutul celui mic la noi in dormitor, dar am abandonat ideea ca sa nu fie Saby geloasa ca stam cu cel mic si pe ea o lasam singura, desi niciodata n-a putut dormi cu noi in pat sau in camera mica.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Andiciu multumesc frumos. Ce baietel frumos ai, sa-ti traiasca. Sunteti o familie frumoasa, calda si mi-e tare drag si catelul vostru.
Am admirat fetele fruoase cu codite Cati si Saby, niste domnisoare elegante sa le pui in vitrina nu alta.
Lunama bucur ca nu a fost mai grav ca numa eu stiu cat am tras cand mi-a zgariat Sophie corneea cu unghia la o taietura cu cutitul ....brrr nici nu vreau sa ma gandesc. V-am admirat in poze, felicitari pt asa o familie frumoasa, poza cu Lisy unde priveste paunul in ochi imi place de nu mai pot.
Cafera fain acvariu ati facut. Fetele-s frumoase cum le stiu. Ha Ilinca e la fel de pletoasa ca fiica-mea
Sa nu-ti zic ca asa putin cat are i se incalceste la spate si trage de el pana il rupe
Am sentimentul ca am mai vazut si alte poze dar nu vrea memoria sa ma ajute
si asta ma enerveazaaaaaa.
Poezie-n graiu' meu
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
violetan spune:
Andicu,ma bucur ca am mai aflat de voi
Cafera, am tot vrut sa-ti zic ce tare acvariul! Cum ti-a venit ideea??
Musetto, scuze ca ti-am gresit numele, da' ma gandeam la pantofi...deh!![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oanamada spune:
Buna seara fetele....in afara de faptul ca am facut o cadere de calciu (ceea ce nu mi s-a intamplat de multaaaa vreme....
) mi-am facut timp si am pus in albumul online al catincai cateva poze de la botezul ei...asa ca iata cum era grasana la doua luni si jumatate![]()
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a213707
Voi? Gata dormiti?
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ilenutza spune:
Buna,
mananc, ma uit la patinaj si forumizez... toate in acelasi timp
poze nu am vazut nik, nici nu pot pune din cauza de laptop melc.
raportez una copil bolnav, al mare, ma asteapta o noapte grea
va las acu ca am o carte politista de terminat![]()
apropo de accidente in casa, Ardeiul danseaza, se impiedica, vine cu spranceana in cantul unei mese- eram la sf ion la cineva- curge snage, merge la urgenta, i se pun doua copci, i se scot dupa 5 zile, mers cu el la chirurg plastician sa nu ii ramana semn.Of course , eu eram fix langa el cand s-a intamplat nenorocirea...
va pupicesc

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Bonsoir!
Lunitoo 

Ce frumoasa era Cati mica la botez
si presupun ca era si cuminte, ca nu sunt poze cu gura cascata a plans
Super domnisoara!
Despre noi... am avut o perioada foarte agitata si inca nu a trecut... Suntem sanatosi, slava Domnului! Trecem noi prin toate, ca suntem destul de puternici ![]()
Zilele trecute am fost putin dezamagita de o prietena, pare invidioasa pe progresele Lorinei (nu ca ar fi cine stie ce geniu, nu vorbeste nici ca Saby sau Matei, nici nu e gimnasta deosebita, nici calcule nu face inca
). Si imi pare tare rau sau poate nu asa de tare, m-am cam obisnuit cu ideea ca omul e schimbator ca vantul. Si eu ma bucuram pt orice progres al baietelului ei, sincer ma bucuram si ma bucur pt orice copil. Eh, sanatosi sa fim, ca prietenii vin si te dezamagesc oricand.
In rest... ne bucuram unii de altii mai mult in ultima vreme, desi uneori imi mai vine sa-mi iau campii, dar ma reculeg relativ repede.
Am inceput antrenamentul la toaleta, ca la olita domnisoara mea nu vrea. Ii place sa stea pe closet, mai ales sa rupa hartia igienica si ii mai plac ursuletii de pe colacul ei
Va dati seama ca inca nu imi poate spune ca vrea sa faca ceva, dar cum se trezeste o duc la toaleta si face ceva ![]()
Gata, ca sotu' asteapta cu nerabdare sa se joace cu rachetele online 
Va pupicesc pe toate
si noapte buna!