Strumfi de iul-aug 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata si de la noi
ati baut ? daca nu va invit eu ...

azi vad ca deja e soare, ma uit pe geam si parca e o atmosfera de primavara, cam asa ca prin martie, desi pe trotuar e gheata ... mai stam o jumatate de ora si iesim si noi afara
aseara am iesit cu copiii tarziu, sa iau paine si Mara era fascinata de becurile de pe strada, acum am realizat ca nu prea am iesit cu ea dupa lasarea intunericului, iarna ma refer, ca vara ne prindea noaptea la gradina

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
La noi e o mare ceatza asa ca nu pot sa imi respect programul de iesit afara. Sper sa putem iesi putin mai tarziu ca sa ne aerisim.

loredana noi inca nu am avut curaj nici de mers la circ cu ea ca nu cred sa aiba rabdare sa stea.

Am un somn ca nu imi ajunge doar o . As bea un kil' sa pot sa tin si eu ochii deschisi. Nu imi fac sperante de dormit langa Deny ca are un chef de vorba si de joaca...nu cred ca vrea prea curand nani.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata

teatrul in cta este cel pentru copii si tineret din zona ovidiu, strada care duce la terasa safari daca o stii, se cheama str karatzali.programul e afisat duminca pentru sapt in curs. la telefon nu raspund asa ca trebuie sa te duci pana acolo!bilete se iau inainte de spectacol.

In bucuresti teatrul ion creanga are un program numit educatia timpurie pentru 0-3 ani .eu am fost de multe ori e super fun pt copii, dureaza 30 de minute si in general este vinerea de la 4.puteti vedea pe site-ul lor programul pt ca este actualizat.problema este cu traficul, stiti si voi ca se aglomereaza dupa ora 16, apoi mai e si problema biletelor, trebuie luate dinainte, sau facut rezervare prin telefon si musai pentru saptamana in curs, adik le iei luni pt vineri.se epuizeaza destul de rpd pt ca sunt putine locuri.

dar pentru ei este frumos, chiar daca le strici programul de somn si masa in ziua respectiva, asa cum zicea dr. noastra, e mai important ce le intra in cap dacat in burta

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Cafera si Oanamada, mi-ati luminat ziua cu ispravile recente ale Ilincai si Catincai. Am ras cu pofta si am incercat sa vizualizez scenele respective

Arhdy, imi pare rau ca nu v-ati odihnit bine azinoapte. Ai grija si fii atenta si la alte semne, sa nu fie altceva decat maselele.

Ioanaiub, si Mihai e fascinat de lumini. Becul a fost primul obiect pe care l-a aratat si "lumina"= mina a fost printre primele cuvinte pe care le-a spus. cei doi frumosi!

Acum cateva luni erau pe blogul comun niste informatii de la Anya si nu numai despre alaptat, temperatura la bebe , diversificare. Am intrat aseara si nu am mai gasit decat retete de mancarica si informatii de la mamicamelia. Poate cineva sa ma ajute cu informatiile despre care spuneam mai sus? Le-a salvat cineva sau le-as putea gasi in alta parte, ca am nevoie pt o verisoara care trebuie sa nasca si ii fac un fisier cu sfaturi utile. Carly, poate tu? in avans!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ilenutza,da stiu..acolo este teatrul de papusi,asa il stim noi..multumesc.

eu am examen vineri,asa ca trag tare,mai ales ca e cam greut...nu cred ca iua 9 asa cum mi-a urat vio

zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ilenutza, multumesc, fier am destul, de fapt toate analizele sunt bune, orele de somn imi lipsesc .
Musso, bafta vineri!
Arhdy, stiu ce spui cu ridicatul in brate, chiar nu am voie sa fac efort fizic din cauza unor complicatii, dar stii si tu cum e, uneori chiar nu ai alta varianta decat sa cari copilul in brate.
Oanamada, m-ai stresat "pozitiv" cu povestea de ieri, aseara cand eram singura cu copil, bagaje, geanta, pe intuneric, parcata la mama naibii, am fost mult mai atenta in jur, plus ca m-am gandit la tine si mi-am pus geanta in fata, pe sub haina.
Cu olita eu nu incerc inainte de 2 ani. Fata stie la ce foloseste si e suficient pentru acum. Felicitari pentru Catinca! Sa stii ca si eu vad ca Saby invata cate ceva in fiecare zi, este o perioada superba.

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

asa...acum sa va zic ce am facut noi azi....Catinca a spus azi si ea doua chestii mai "de rusinica" - part (cand a facut part!) si pisu-piti (adica pisu la piti -a se traduce pasarica!)...
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

[/quote]

Buna dimi!
Oanamada, al meu spune "dezoxiribonucleic" si "crestomatzie". Sic!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, treci la invatzat imediat! Aia nu era urare, era porunca. Sa nu mi te-ntorci acasa fara minim 9 ca nu mai pupi tu la bairame, ai inteles?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sonia si Andrei au nevoie de ajutor. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, ai uitat de "premolar". Inteleg ca a avansat puiutul, dar sa nu minimalizam .

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput