Strumfi de iul-aug 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, eram sigura ca intervii! asa e, ai dreptate. Deja "premolar" e vechi, aia zicea cand avea 2 luni jumate.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!
mai fetelor am o "problema".....imi vine sa plang din orice. de felul meu, sunt un "scorpion" veritabil: insensibil, orgolios, destul de detasat de problemele celorlalti, etc, etc. acum , imi vine sa bocesc din orice. oricum am devenit mult mai sensibiloasa de cand l-am nascut pe andrei, mai ales cand e vorba de suferinta celor mici. depresata nu sunt, adica n-am motive: andrei e ok, la servici e binishor, probleme de sanatate nu-s, cu sotzu sunt relativ ok, deci motive n-am, dar totusi sunt plangacioasa de nu se poate. am o colega gravi si se discuta in birou despre importanta ecografiilor, si sefa mea a adus vorba de prima ei fetitza care a murit la 3 luni. nu e greu de ghicit ce a urmat.......... chiar nu stiu ce e cu mine. nici la "sufletul credintei" nu mai pot intra , ca mai citeam si am si postat acolo , pt ca mi se pare normal sa fim alaturi de semenii nostrii in suferinta, pt ca daca as fi in locul lor, as vrea sa imi fie lumea alaturi....dar nici asta nu mai pot. cand am vazut postarea de mai sus cu "bazar pt sonia si....." iar m-au apucat pandaliile.si cu prietena mea care are o problema cu cel mic, si de care am fost alaturi de cand a nascut, imi e greu sa vorbesc. ma gandesc ca o fi vreo lipsa de vitamine ceva? cu capu sper sa nu am probleme. hai ca v-am plictisit destul da simteam nevoia sa vb cu cineva, in scris ca "oral" nu pot ca ma buseste .....plansu

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, n-ai nimic, te asigur, sau ai ceva in masura in care am si eu si inca alte milioane de femei. Si eu am devenit cu mult mai sensibila si mai impresionabila de cand am bb, fata de cum eram inainte. Si inainte sufeream ingrozitor cand auzeam de rele, dar acum sunt vai de capul meu. Cateodata ma simt foarte rau ca nu sunt in stare sa fac mai mult, pentru cei cu probleme, dar pur si simplu nu mai rezist nervos. Daca pot face ceva fac fara sa intru in detalii. Poate sunt lasa, stiu eu? La stiri cand e ceva rau legat de copii, demult schimb canalul. Nu ma simt in stare. Si ma gandesc cu multa incantare ca mi-am schimbat optiunea in liceu pe ultima suta de metri. Vroiam sa devin medic (de-aia am si facut liceu de chimie-biologie) dar am facut ASE-ul bleah, ce plictiseala!. Dar prefer plictiseala ASE-ului (pe care am compensat-o cu Comunicarea si Psihologia) decat stresul si durerea ingrozitoare pe care as fi simtit-o ca medic pt pacientii mai putin norocosi...
Scuze de off-topic!
Deci, mychy, si cheer-up!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

mychydutza, te inteleg foarte bine, si desi nu sunt prea afectuoasa, in general, acum te-as lua in brate, dar mi-e ca am plange amandoua...asa ca iti trimit doar niste pupici! Bine ca nu suntem fata in fata!
Te-am incurajat putin? sau iti vine sa mai rau!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Michisoara, pupam fata frumoasa si sensibila. Sa nu-mi spui ca te apuca plansul mai rau?
Daca te consoleaza, am avut perioade de genul asta si eu si plangeam si daca-mi ziceai de bine si daca-mi ziceai de rau. Am constatat ca de fiecare data am avut cate un motiv, mai mult sau mai putin recunoscut de mine, mai mult sau mai putin provocat de cei apropiati mie, in fine...mereu a fost un ceva. Chiar daca aparent esti ok, ai tu acolo, undeva...ceva. Trebuie sa "rezolvi" tu cu tine buba si ...inainte ca viata e frumoasa, iar ce a fost ieri nu mai poti trai maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,nu mai spun nimic ca deja au spus fetele,o sa fiu mai practica,eu cand am o stare dintr'asta nasoala bag o cura de 10 zile cu magneziu.

vio,eu credeam ca-mi urai,dar lasa ca-i mai buna porunca

fetele,stiti ca va spuneam la un moment dat ca trebuie sa vand un ap in bucuresti si cu banii aia sa ne facem casa,booon lasand la o parte ca au scazut preturile,stiu si eu asta dar parca cat am auzit e cam mult si cei de la agentii nu o sa aiba never ever interes sa-mi spuna pretul real...soo,va rog daca aveti o idee,cam cat ajunge un ap cu 2 camere in zona stadionului lia manoliu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mihaitoooooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

M-am mai gandit, s-ar putea sa fie si de la faptu ca ai schimbat atmosfera/"rutina zilnica" adica ai inceput serviciul, iti lipseste/iti e dor de andrei, etc.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Georgiana si noi vrem sa vindem apartamentul din Bucuresti. E bloc din ' 92 la timpuri noi, 5 minute de Unirii, 3 minute de parcul Tineretului. Zona f buna, ap renovat recent si mobilat si utilat. In primavara trecura ni s- a oferit pe el 140.000 dar nu am vrur sa- l dam fiindca nu stiam cum ne va fi in ploiesti. Acum vrem sa- l dam cu 120.000 si nu- l ia nimeni. Cred ca si daca l- am da cu 50 nu vine nimeni acum. Pur si simplu romanii simpli care ar cumpara un ap cu 2 camere nu au acces la credite, la bani; iar strainii se feresc in perioada asta de criza sa faca investitii in alta tara. Oricum noi sub 110 de l- am da nu ne avantajeaza ca avem 100.000 credit, deci prefer sa- l inchiriez deocamdata.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc pt gandurile bune! o sa-mi treaca........probabil. oricum starea asta plangacioasa ma enerveaza la culme!
de apartamente ce sa zic.........in bucuresti nu se misca mai nimic in perioada asta. daca nu va preseaza prea tare financiar, mai bine mai asteptati. oricum, in conditiile actuale, nu prea aveti de ales.cel mai bine, cred ca e de inchiriat........

musso, baga un ochi pe anuntul.ro

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput