Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Legat de sarmaluta, Anda mi-a "vorbit" ca nu mai vrea pe la 2 luni, cand am venit inapoi in bucuresti. Primele dati plangea cand o infasam, apoi peste cateva zile se desfacea singura cand era la san :)))

Si a dormit f. bine imbracata normal. De atunci folosesc si eu caciuli, dupa baitza, ca ma gandeam ca le donez noi.

Altfel, mai punem si noi cate o caciulita asa, asa sau asa, ca sa rada mami de noi...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nikolici, in primul rand felicitari ptr micuta crestina! Asteptam pozele!

Cu bebeii... hm, ma ajut de instrumente, altfel nu reusesc. Adica: noaptea dorm in paturile lor, ale caror saltelute se misca, le pot legata cu manutele cele doua de la DD - avem paturi tip tarc. Ziua, cel mai mult le place sa stea in scoica/scaun de masina. Acesta, pus pe parchet, se leagana.... deci iar legan pe amandoi in acelasi timp.... desi mai nou nu e nevoie, ca dorm pe rand, cand unul e treaz celalat doarme si ii adorm mai usor, chiar daca nu prea mai fac altceva... Alteori ii pun in leagane, pe vibratii....

Dificil e cand plang amandoi, din diverse motive, eu sunt singura si ei nu se linistesc decat luati in brate.... nu prea mai pot sa ii tin in brate pe amandoi, la 7kg bucata e cam greu... asa ca inventez tot felul de metode ca sa fie lipiti de mine si sa ii linistesc... pe burta mea amandoi, sau ma rog, mai pe laterale, ca aluneca, pe picioare amandoi, unul mai sus si unul mai jos (asta merge pana se mai lungesc, apoi o sa-si traga picioare in cap), unul pe o mana, in brate, (eu stau jos, altfel mi-e teama sa nu-l scap), si celalat pe genunchi... si tot asa. Ma simt precum closca cu pui uneori, incercand sa ii tin langa mine pe amandoi....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

nikolici scuze, dar nu vroiam sa te inspaimant, ci doar sa te "sensibilizez" in leg. cu riscurile unei doze prea mari de vit. D. Cand cel mare al meu era mic, adica pe la 6 luni, avea o fontanela de aprox. 5/5 cm.( adica mai mare decat "buricul" degetului mare ) si eu ( nu stiu ce m-a apucat ) i-am dat timp de 1 luna cate 4pic. Vigantol/ zi asociat cu 5 ml Ca Pharco. Mama care m-a vazut mi-a pus o intrebare de f. mult bun-simt. Zice: - Da' ce vrei sa-i inchizi fontanela pana maine? Avea dreptate, dar pe mine ma luase valul, ca stii cum e cand esti cu al tau copil - parca-ti pierzi mintile. Fontanela trebuie sa se inchida pana la 1an jumate, deci mai are timp. Cat despre Ca fiole, eu ma indoiesc ca se absorb fiind administrate pe gura, dar...tu decizi.

Mergi la inceput

Babytza, pana sa vad mesajul tau am mai dat 'replay with quote' la vreo 4 mesaje... sorry, guilty as charged, da' nu mai fac, promit!

Ada, apropos de baita de dupa botez, noi am pus in apa: petale de trandafir, laptic, zahar, un strop de ulei, orez, grau, fulgi, pene, bani, aur, argint.... sper sa nu fi scapat ceva. Na, am pus putintel din fiecare... uite mai jos mai multe info, daca nu le-a citit deja. Vezi ca sunt multe chestii la baita, eu de acolo am aflat ce si cum, ca habar n-aveam. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81119

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult de idei 300 La mine ciuoerci si alaptat nu prea merge, dar cu siguantaun pui cu smantana prestez maine!!! Esti o dulce

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

musette, eu patesc frecvent de-astea, la manute... dar nu las sa se agraveze, mi-e teama, ca o data am ajuns la cutit din cauza asta... asa ca dau din pripa cu rivanol, inainte curat bine cu apa oxigenata... dar repet, asta e in faza primitiva, nush daca acum te mai ajuta la ceva, poate doar sa intarzie putin procesul pana ajungi la doctor....

Ada, am uitat, ce-ti mai face piciorul?

Leah, sper ca esti mai bine, si eu am trecut prin asta.... rabdare, un pic de pauza de bebe daca merge, o baie buna, o iesire... de-astea si poate trece!

Laura, multa sanatate la pitici!!!!

Preety, nu au voie sa faca asa ceva, ii reclami la directia muncii si gata! Cred ca e de ajuns doar sa le spui c-o vei face si se potolesc....

Luminita

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult de idei 300 La mine ciuoerci si alaptat nu prea merge, dar cu siguantaun pui cu smantana prestez maine!!! Esti o dulce

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

BabymomNu m-am "inspaimantat" asa tare de tot , insa e bine sa ma informez si despre reversul medaliei.Dar ce pot face?Doctora mi-a recomandat cele 4 pic/vigantol .Noi am inceput de la 2 si am ajuns la 4.Iar cat despre calciu fiole, de ce nu s-ar absorbi?
Sa sti ca eu ma bucur de fiecare sfat primit de la oricine.Am invatzat mult din experientele altor mamici dar intodeauna ma consult si cu tanti doctora.Niciodata nu am facut de capul meu.
Inca o data multumesc pt.suport.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

musettepink eu cred ca poti continua cu alpicatii locale cu Baneocin sau Fucidin, chiar dac pe prospect scrie ca sunt contraindicate in timpul alaptarii ( am mai discutat despre asta in leg cu Diclofenacul ), pt. ca nu se absoarbe in circulatie decat o doza f. mica. Poti lua si antibiotic pe gura daca e grava problema - Augmentinul e OK in alaptare sau Oxacilina ca asta nu trece deloc in lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Luminita Daca noi suntem mame ultra TU esti DOUBLE ULTRA MAM!!!
Ma inchin in fatza ta.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput