Pepenasi de iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Capri ... probabil ca in urma gustului amar pe care il am chiar si eu ... n-o sa ma mai lansez pe aici sa torn tati opiniile si conceptiile zdravene pe care le am (pt ca le am). Si nu ca mi-ar fi frica dar ... eu nu mi-s de aia de tre' sa-si spuna punctul de vedere no matter what. Adica uneori chiar nu se merita, numai asha ca sa vars io ce am de varsat.
Pana la urma aici intru ca sa ma relaxez si nu sa-mi discut conceptziile despre viatza, oameni, Tzigania si alte cele. A fost o greseala ca m-am apucat ... trebuia sa ma prind ... m-am si prins de fapt, dar a fost un moment d'ala fierbinte de nu putui sa-mi tiu gura. Next time o sa iau "pastile de putut" . Nu se merita.

Boti ce ma scooooooooootzi din sarite si mor de invidie ca tzi-a mancat aia mica broccoli. Vladutz facea scheme de voma la cartof + broccoli. La cartof + conopida a inceput sa planga jalnic dupa 1 linguritza si la cartof + castravete a luat 4 linguritze si m-a privit ca pe o mama de 2 bani . Ce ma fac io cu cupilu asta??? Ii dau numai morcov???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

castravete? i-l dai crud sau cum? avand in vedere ca sisi a noastra a implinit 7 luni pot sa incep sa ii dau piureul si cu bucatele mai mari?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bujo eu fac branzica cu lapte UHT Brenac 1,5 % grasime.
Fac din 200 ml lapte, o pastila de Ca si zeama de la o feliuta subtire de lamaie. Ii pun la 2 mese din ea, o tin la frigider intr-un borcanel.


_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANKALAURA,ANAXENA,ELLA,NATI,MADINA,DIARUX,LAREMI,THE ANDREEA,MAYTREYI,va multumesc pt felicitari la adresa bebeului meu!cred ca n-am uitat pe nimeni,sper.

NARCISAmultumim de felicitari si nu trebuie sa te simti vinovata ca n-am avut parola,n-am cerut-o pur si simplu pt ca asa cum poza ta a fost facuta public la fel se poate intampla si cu altele,deci eu n-am vrut sa ma simt banuita de nimeni si nimic!pupici la bebelina.nastere usoara verisoarei tale, e la 100 km de mine toledo.

pupici la bebici si vise cu ingerasi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Asaaa, copil schimbat, culcat, asa ca pot reveni...

La multe lunitze Flavius Casian, Denis Alexandru, Luca si Miruna!!

maitreiy mersi de aprecierea semnaturii...sunt citate din "intelepciunea" lui Garfield (the cat)

Marina foarte fain blogul...pe alocuri chiar delicios!!

Narcisa sa va fie de bine salamul de biscutiti! Si noi i-am mai dat asa cate o bucatica miiiiica, infima, sa linga din ce papam noi: paine cu ou, vinete, popcorn, si o mai fost ceva...

Branza calcica eu i-am facut din lapte mili, de 3,5. Trebuie neaparat sa fie laptele slab??? Miruna o papat, fara nici o reactie...

Michella suntem si noi pe scapate, mai are, da' nu mai tre' aspirati asa de des. Bine ca voi ati scapat!

Ca sa ma mandresc si eu nitel...sa va povestesc ce stie mandra mea sa faca:

- stand pe spate se impinge cu calcaiele si capul si asa se deplaseaza...varianta de tarat pe burta inca nu o stapaneste, ca nu are rabdare sa stea asa...
-se intoarce de pe o parte pe cealalta si de pe spate pe burta, invers nu prea reuseste ca isi prinde mana sub ea
- isi ridica piciarele, se prinde de degete si le loveste unu' de altu, ca si cum ar aplauda, sau tine un picior indoit, cu talpa pe pamant si cu calcaiul celalat se loveste in genunchiul indoit - asta ii place in mod deosebit,
- da din picioare chiar si cand papa
- stie sa-si bage suzeta singura in gurita, dar nu ii place sa o suga ci doar sa-mi arate ca poate, in rest, o roade pe partea cealalta
- stie sa zica hei si cucu (asa o strigam eu si tati)
- de pe spate isi ridica destul de sus capul, iar daca ii dau un deget, se ridica singura in fund,
- sta tot mai bine in fund, da mai cade intr-o parte

Cam asta stie ea sa faca la 6 luni.


Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

maitreyi orice zic eu aici ... este vb de borcanel Hipp
Io fiind o maaare potoare paranoica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

maiIle, da' tu de ce te-ai intepenit la cartof? Incearca batate, dovlecel, dovleac, si ardei copt, e minunat si daca place la printisor, poti sa dosesti orice in ardei ca are gustul f pregnant. Eu iau capia, ii spal, ii azvarl intr-o tava tapetata cu alu foil (asta de lene, ca sa nu frec tava ulterior), ii coc pina se inegreste coaja, ii curat, ii robotesc si-i congelez in forme de cuburi de gheta. Deci e o operatiune pe care o faci o data pe luna si jur ca nu-ti ia mai mult de dooj'de minute de lucru efectiv...

Cartoful simplu, neaos, din cauza amidonului e chiar greu de digerat (ceva cu aglutinarea amidonului, bla, bla, mi-a explicat maica-mea dar m-a pierdut la un moment dat). Deci poate chiar cartofu e "the culprit"

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

mai fetelor, va intreb ceva dar sa nu radeti! Ce inseamna "batate"? Ca eu credeam ca e vb despre cartofi, dar bag sama ca nu este acelasi lucru....

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ooka deci "we're back to square one" cu branza, ramanem la cheagul de la bulgari. Binenteles ca poti sa faci fractiuni din reteta aia dar e nevoie de cheag. Si mai e nevoie de termometru de bucatarie, pentru ca atunci cand treci de la stadiul de incepator la facator de branza esperimentat trebe si termometru, pt ca fiecare tip de branza se face la o temp diferita. De ex. mozzarella e branza care se face cel mai usor, dar trebuie pus cheagul la fix 30 gr celsius in amestec. Celelalte branzeturi se fac la temperaturi mai mari, gasisem eu un link odata pt fiecare tip de branza, il caut si ti-l dau.

Ei, si acuma pt atat knowledge impartasit aici, ia zi-mi si mie cum coci gutuile ca luai si io una la princess si ma uit la ea si la puful ei galben ca de pui si nu stiu de unde s-o apuc

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Madina, batatele sunt cartofii dulci .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)



Mergi la inceput