PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hai ca m-am uitat o jumatate de ora la copii aia talentati, ce zic eu talentati, genii frate. Nu avem noi asa ceva acasa. Eu m-as multumi si cu un IQ mai mare cu zece decat al meu si al lui Robert la copii nostrii.
Cum naiba a facut turcul ala cubul in 6 secunde ma depaseste. Sau copilasul ala care picteaza super frumos. sau copi aia care canta la vioara sau alte instrumente. Stiu copilasii aia de doi ani capitalele statelor mai bine ca mine si are 2 ani si jumatate. Ma gandesc eu la Ioana care stie si ea cate putin din toate dar nu vad sa excceleze in nimic. Poate nu are parintii adecvati. Ma apuc si eu s-o invat capitalele sa vedem cum ne descurcam, va bagati? ma gandeam sa-l invat pe rares dar asta nu vorbeste:))
ma duc in oras acum, mi-am facut o programare la dermatolog si sa-i comand tortul Ioanei.
Am fugit ca trebuie sa o imbrac si pe Ioana.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata! Am cam intarzaiat la cafea ... ca iar am avut drumuri .
DEEA pai i le poti citi oricand ,nu doar "inainte de culcare" ,dar si tu esti vesnic ocupata Oricum Daria e experta in PC,eu pe Diana continui sa o tin departe de el,are vreme berechet de el.Mai bine sa se ocupe deocamdata cu plastelina si papusile
DANIELA eu nu am vazut filmuletele dar imi imaginez.Si-acuma tu ce vrei,geniu la casa omului ? Inainte de a zice de "parinti neadecvati" , gandeste-te la ce le-ar folosi sa memoreze atatea chestii acum,din asta gen capitalele tzarilor ? Una e sa aiba talent nativ la pictura, muzica, matematica etc. chestie la care nu poti avea tu nicio contributie ,ca doar asa s-au nascut si alta e faza cu memoratul.Acolo sunt doua situatii.Sau copilul respectiv e super-pasionat de unele chestii in asa hal ca le memoreaza de placere,sau poate suferi de o forma de autism,forma aia in care exceleaza doar la ceva - si in rest e la un nivel foarte scazut,mai ales din punct de vedere social.Eu prefer sa stie cate un pic din toate,sa o atraga cat mai multe chestii chiar daca se satura repede.Va fi mult mai adaptabila asa.Prefer ca inainte de a invata capitalele, sa invete despre alte multe lucruri interesante,chiar daca nu le memoreaza complet,e suficient sa aiba o idee despre atatea lucruri din mediul inconjurator.Chiar de-asta am dat atatia bani pe enciclopediile alea pentru copii.Imi pare doar rau ca-s eu cam lipsita de timp,energie si chef,ca ar trebui sa ii citesc mult mai mult decat o fac acum,maxim jumatate de ora pe zi,seara la culcare.Noroc ca e la gradinita de stat si ii mai invata si pe-acolo una-alta,macar minimul necesar pentru varsta lor,ca au si ele programa de respectat doar.Saptamana vitoare au vacanta si pe urma in 11 februarie iar le aduc teatrul de papusi.Bine e si asa ,odata pe luna ... Daca vine vremea buna poate ma mai indur sa mergem impreuna duminica dimineata la teatrul de papusi,ca alta e atmosfera acolo,totusi

MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu stau cam prost cu memoria,nu mai stiu daca v-am zis sau ba,ca vineri seara avem intalnire aradencele de pe DC,mamele plus copiii si unde credeti? La una acasa,intr-un apartament de doua camere! O fi un balamuuuc,va dati seama.Minim 10 mamici - care ne vom instala in bucatarie si cca 20 de copilasi carora le lasam la dispozitie cele doua camere .Avand in vedere criza financiara,facem economie ca la un loc de joaca nu-i scoatem de-acolo mai devreme de 3 ore si ... aia vine cca 24 lei de copil.Si cum majoritatea au doi copii,una chiar 4 va dati seama. Ca de obicei luam si pizza si sucuri si cafele , se-aduna ... Asa la apartament ducem fiecare niste sucuri,prajituri,care ce poate.

MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am fost la analize cu ea, dupa ce i-a luat sange a lesinat...s-a facut intai galbena, apoi alba, pana si buzele ii erau albe si s-a lasat moale in bratele mele. Asistenta a spus s-o scoatem afara la aer, eu i-am carpit o pereche de palme si s-a trezit. Apoi ii venea sa vomite, dar n-avea ce, nemancata, nici macar apa nu bause. Asa ca..a fost o experienta minunata.
Am ajuns acasa, a mancat si s-a culcat, acum e ok.
Ma duc sa-i mai dau suc de fructe si revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Aoleu INGRID cu ce vesti mai vi si tu Ce-ti veni sa ii mai dai si palme? Isi revenea rapid daca o intindeai doar pe spate cateva secunde,se oxigena creierul si gata.Saracutza sper ca nu s-a speriat prea tare.Cand e gata rezultatul? Mie mi-e groaza ca depinde in ce chef o prin pe-a mea ca daca ii intra cumva in cap ca NU VREA sa stea la luat sange,am pus-o la cat e de capoasa! Voi la ce ora ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Eu am disparut cateva zile, din motive de net si lipsa de timp. S-au inghesuit toate si nu am avut timp deloc sa scriu.
Am citit insa ce ati scris.
DEEA, felicitari pentru succesul avut, sa o tii tot asa! Bravo tie, esti o talentata si meriti sa ti se recunoasca meritele! Esti artista gastii si suntem mandre de tine!
MONI, vad ca ai ales deja numele pentru baietel, foarte frumos nume. Sa dea Dumnezeu sa fie baietel, cum iti doresti tu, sau si Ghita la fel?
Super simpatica Diana cu bobo, vezi tu pana la vara ce o sa iti faca.
INGRID, imi pare rau ca i s-a facut rau Dianei, saracuta, ce s-o si speriat ea, imi imaginez. Uite un pupic de la noi
DANIELA, am vazut pozele cu cei doi frumosi mititei, foarte simpatici. Imi place cum ii sta lui Rares in verde.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ca vorbeati de rahitism si alte probleme. Noi cand am ajuns la Luxemburg cu Mark avea 9 luni si il alaptam inca. Dupa ce l-am inscris la un pediatru, acesta ne-a zis clar sa ii dam copilului lapte de crestere imediat ce implineste 1 an si nu mai suge la san. Ne-a spus ca este foarte important pentru a evita problemele de rahitism si alte probleme osoase. Ne-a explicat ca laptele de vaca nu este deloc bun (asta stiam si noi), ca nu trebuie sa ii dam sub nicio forma pentru ca nu ii satisface necesarul si grasimile din laptele de vaca nu sunt bune pentru el. Am inceput cu lapte de crestere de la un an si continuam si acum cu lapte de crestere 3+. Laptele asta e imbogatit cu fier, calciu si cu tot felul de vitamine, stiu ca a aparut si in Romania.
Al meu bea cam 500 de ml pe zi, un biberon seara si unul dimineata, a, si da, si noi mai avem biberon, bea si din canuta daca ii dam, dar se pare ca il mai putem lasa putin cu biberonul, deci nu ma stresez. Oricum ii place mai mult cu biberonul.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Diana se joaca bine-mersi, iar eu astept sa termine sotul curatenia in subsol sa ma apuc si sus, macar aspiratul si stersul prafului, daca de spalat pe jos n-am chef.
Moni, apai tu crezi draga ca aveam unde s-o intind? Era o camaruta cu un scaun si atat...acu' lasa ca n-am batut-o niciodata, era si timpul..glumesc, dar m-am speriat, sa mor de inima nu altceva. Pfui, bine ca a trecut. Urmatoarele analize de sange vor fi peste vreo 5 ani, cel putin.
N-am apucat sa vad filmuletul, dar m-a bufnit rasul la comentariile Dianei, face instructie cu voi fata. E super ca face engleza, ii invata intai niste notiuni de baza, cred. Oricum, se ia incet la varsta asta.
Daniela, e fain articolul, e de regretat ca timpul ne preseaza in asa masura. Acu', daca te asteapta seful la servici cu ceasul in mana, poate sa cante si Paganini insusi venit de pe cealalta lume, care ar sta sa-l asculte? Asta mi-a amintit de Filarmonica...de saptamana viitoare imi fac abonament.
Si eu zic ca si Moni, faptul ca un copil a invatat capitalele lumii, nu-l face geniu, ci doar are o memorie buna. Restul..mi-au placut, fetitza cu vioara, pianul, baiatul care deseneaza, apoi fetitza care a rezolvat cubul Rubik..sunt genii, da. Crede-ma, nu ti-ar place sa ai asa ceva in casa, eu cel putin n-as vrea sa fie geniu. Deloc. E..obositor, diferit, te depaseste ca parinte. Am vazut destule emisiuni, parintii nu faceau fatza copilului.
Deea, povesti poti sa-i citesti si daca nu se culca. Diana cere povesti la orice ora, nu neaparat inainte de culcare.
Vitamine nu i-am dat demult Dianei, nici calciu..daca n-a zis pediatra, pt ce sa-i dau? La noi a fost bun Vitam-ul. Continea mult fier, ea s-a nascut cu carente mari de fier.
Denisa, cum de i s-a spart capilarul la ochi? A tusit prea tare sau de ce, nu pricep. Saracutza Emma...Eu nu cred ca din cauza frigului v-ati imbolnavit, probabil tot de la viroze, copiii merg la gradi si vin de acolo cu boli. la toti si sa va treaca!
Anda, bine ca mai intri. Asa-i cu laptele, cel de vaca stiam ca anemiaza, de fapt am avut confirmarea la vecinutul meu...dupa 2 ani jumate i-a facut analizele si avea o carenta de fier cumplita. Pana la 1 an si jumatate i-am dat Nan, apoi lapte de vaca, plus vitamine. La doi ani am intrerupt vitaminele...
Ups, a terminat sotul curatenia. Vin eu la rand, sper sa apuc sa mai intru deseara.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Eu stiam ca laptele de vaca anemiaza daca numai d-ala consuma copilul,sau daca il consuma in cantitati mari si mananca foarte putine alte alimente in rest.
INGRID nu stiam ca Diana ta a avut de la nastere probleme cu anemia.La a mea i-a iesit ok fierul pe la 7 luni cand i-a luat sange in degetzel.In schimb ea lipsa de calciu avea,ca a avut in primele 2-3luni "stridor" un suflu slab ce ar aparea din cauza lipsei de calciu.De-aia i-am si dat calciu inca din primele zile ! Lapte ea a baut de la vacutza de mine pana la 9 luni,iar dupa aia i-am dat de vaca,dar ea manca foarte bine pe vremea aia piureuri de fructe,legume,carnitza,ba ii mai bagam si lapte praf in piureuri uneori

Mergi la inceput

Moni, acum ti-am vazut intrebarea, am fost la 8,30 la analize. Chiar s-a sculat la 8 si am avut timp s-o imbrac.
Si eu i-am mai dat lapte praf in piureuri..
Diana se joaca, eu cu aspiratorul..am facut o pauza de tigara.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput