PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum intreb si eu ca Ursulina Copiii vostri va dau ordine ce sa le cumparati? (exceptand jucariile) Ca Diana la pasta de dinti vrea sa fie cu tubul de culoare rosie,sarea de baie sa fie roz si tot asa.A auzit ca se duce taica-su la cumparaturi si va cumpara si iaurt si a inceput sa dea pe ordine de care iaurt sa ii cumpere .Bine ca nu mi-a zis mie ,ca eu clar nu le stiu,taica-su e cu iaurturile si vad ca ea ii seamana la capitolul asta.
De cum au sosit cumparaturile ea s-a pus pe iaurt eu pe restul,dar ea a tot zis ca nu vrea ce mananc si eu,ci doar iaurt.Dar cum e pofticioasa,la final a vrut sa guste si ea si a gustat cate un pic din fiecare: paine cu crema de unt,parizer proaspat,telemea de vaca ,rosii cherry si gogosar rosu Asta desi nu ii e foame de la febra.Si din iaurt a mancat doar unul si jumatate din cele micutze de bebei,ca din alea a "comandat" azi,nu stiu ce i-a venit ... ca de mult nu mai cumparam din alea.
Si cu calcatorul,e prima oara cand se joaca asa cu pasiune cu el, ca doar la inceput s-a mai jucat cu el,dar in 5 minute era plictisita.Acum s-a prefacut in doctorita,imi da injectii si ma consulta de zor.

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Niciodata nu-mi spune Ioana ce sa-i cumpar, mai ales daca este vorba despre mancare!!!! Ea dealtfel nici la jucarii nu prea comanda.
Acum au venit fetele la noi si am timp de stat pe net. ei se joaca pe aici in cort!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

DANIELA ce fain ca au parteneri de joaca! Chiar si fara fetele alea cand va mai creste un pic Rares se vor juca super impreuna.Eu mai am de asteptaaat!

Diana e cu o penseta si o tavita de plastic de la trusa medicala si ca sa aiba ce sa manevreze i-am dat doua mici ghemotoace de vata.Si s-a pus sa i le bage ... la taica-su in urechi Tot imi da pe injectii,da' pe mine nu ma lasa sa ii dau
Hai ca am prins-o si i-am dat una.I-am mai dat si cu o palma peste buca si am trimis-o acum sa il mai injecteze si pe taica-su, ca prea bine se uita la stiri

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu caut pe aici ceva invitatii cu printese pentru petrecerea Ioanei, n-am chef sa dau vreo 40 ron pe ele. Chestia este ca nu gasesc ceva free printable. Help!!!

Mergi la inceput

DANIELA la noi nu e moda asta cu invitatii la chef de copii ...
M-am uitat cu Diana la pozele Sabinei - printesa si cum Diana a zis ca vrea si ea ... uitati ce-a iesit:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-23/20:11:25
seamana cu o tiganca mai degraba.Dar scotocind prin sertare,am depistat macar un tricou mov,care se va asorta la sotzuletul de la gradinita.

Mergi la inceput

Moni, unde-i site-ul cu magazinul Deei??

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aseara ne-am jucat de-a ascunsa,tare s-a mai distrat Diana,pacat ca taica-su e capos rau si cu chiu cu vai a acceptat sa colaboreze si sa se joace si el cu noi
Acum vad ca 'mnealui face pe balaurul,dar Diana zice ca-i fantoma.Oricum atata galagie faaaac Mai bate si in usi ...
iar Diana tot zice ca tati a batut, nu fantomele

Mergi la inceput

Uite-l:http://inana.ro/magazin/index.php?cPath=21&osCsid=6a2207267001a5eb0f2c7aab51da6c2c
Luni imi trimite si mie comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Vai, ca nu mai pot de ras. I-am aratat lui Mark pozele cu Dia, astea ultimele zic, l-au impresionat ochii fierului de calcat insa cand a vazut-o pe Dia a zis: 'waw! Elle est belle! On va voir Dia' (adica e frumoasa, mergem sa o vedem pe Dia). Am zis ca mor de ras cu taica-su!!!!!
Ar fi trebuit sa il auziti ce intonatie avea.
Confirm si io, e frumoasa foc, sa nu fie de deochi.
DANIELA, ti-ar trebui un softulet de creat invitatii, asa ar fi simplu, ai pune niste poze cu printese, ai printa pe imprimanta foto si gata, sigur ai iesi mai ieftin. Zic si eu, banuiesc ca poze cu printese gasesti pe net, nu?
Sa poarte Ioana sanatoasa rochita de printesa, ca nu cred ca ti-am zis pana acum.
Aaaaa, mi-a venit alta idee: fa-i poze Ioanei, imbracata in printesa, salveaza pe comp ca poze jpg, de ex, si fa invitatii cu printesica Ioana. Ca oricum e mai frumusica ca toate printesele.
MONI, al meu nu prea cere sa ii cumpar, adica cere jucarii dar daca nu ii luam e ok. Are preferinte la pasta de dinti, de ex, sa fie cu Winnie si nu cu Spiderman sau alte chestii de astea dar in general nu prea cere nimic. E normal ca Dia ta cere colorat, asortat etc., ca doar e fetita, viitoare domnisoara.
Eu ma pregatesc de filme cu sotul, sper sa mai intru in pauze

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare fetele.

Imi cer scuze, ca nu reusesc sa citesc ce ati mai facut zilele astea. Sunt in mari focuri cu festivalul de maine de care v-am povestit. Am trimis o tura de biju in seara asta, maine merg eu acolo. Trebuie sa imi mesteresc decorul, suportii, etc, plus ca .. as mai fi facut ceva biju.... dar nu cred ca mai reusesc in seara asta ... vad eu

Va pusicez mult de tot. O sa intru maine seara sa va pove, acum nu pot sa ma gandesc la nimic, am emotii ca la scoala :)

blog

Mergi la inceput