fiv
buna fetelor sunt noua pe acest forum dar cu o istorie trista am facut 3 FIV,2in Romania si 1 in Ungaria , toate nereusite. am avut mereu foliculi si cate 7,8,5 embrioni . FIV 2 a fost sarcina pirduta la 6 saptamani. VA rog mult sfatuiti-ma ce sa fac. Am 40 de ani.Multumesc.
Raspunsuri
BoboMom spune:
Dalena,
Imi pare rau pentru nereusitele tale si mai ales pentru sarcina pierduta. Stiu din proprie experienta cat de rau doare.
Iti sugerez sa intri la "FIV in Ungaria" si eventual sa postezi acolo. La ce clinica ai facut in Ungaria? Unde in Ungaria locuiesti? Eu locuiesc in USA, dar la inceputul lui februarie mergem la Budapesta pt FIV 2 (speram si ultimul). Parerea mea personala e sa nu renunti si sa mergi cu incredere la medicii din Ungaria (eu personal merg la Peter Kovacs de la Kaali Budapesta si sunt extrem de multumita). In Romania nu as merge pentru asta. Iti doresc mult succes si sper sa auzim de bine!
Laura
pisix spune:
Dalena la tine timpul e pretios. Du-te la Bruxelles, acolo s-a ajuns un alt nivel
Cea mai tare clinica de acolo e asta :
http://www.brusselsivf.be/default_en.aspx?
Apartin de un centru universitar si fac cercetari si trateaza particular fiecare caz.
Au si studii pe sarcini pierdute, etc
E un pic mai scump dar e una din cele mai prestigioase clinici din europa.
Succes
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
dalena spune:
multumesc Laura si Pisix, sa produs o gresala eu locuiesc in Romania ,Bucuresti. Am vizionat ce mi-ai trimis despre clinica din Bruxelle dar este foarte mult pentru bugetul meu. Am facut acum impreuna cu sotul un set de analize genetice, si anume " cariotip din sange periferic" si voi astepta rezultatul. vreau sa aflu de ce nu au putut sa-mi congeleze niciodata embrionii ramasi.Cu exceptia sotului care are astenospermie,analizele mele au iesit mereu ok, eu am sterilitate secundara,am avut trei sarcini intrerupte voluntar, dar nu cu sotul meu ,cu el nu am ramas niciodata insarcinata ,exceptie fiind al 2 FIV.In functie de rezultatul analizelor voi mai incerca in Ungaria in Szeged, la D.Zadori.