Broncho-Vaxom
Raspunsuri - Pagina 9
Tudorana spune:
Asa e, si pediatra Gabitei e de parere ca tratamentul cu Broncho Vaxom poate incepe in orice luna. Si in perioada asta a anului imunitatea organismului poate avea nevoie de ajutor: schimbari bruste de temperatura, aer conditionat, chiar si gripa porcina (sau ce virusuri mutante or mai aprarea...).
Sanatate tuturor!
scostin80 spune:
Salut!
Cu gripa asta porcina e cam nasol,se apropie de Romania foarte repede si partea proasta e ca nu are leac- vaccinurile care sunt pe piata sunt putine si pe tulpini vechi . Incerc sa evit zonele aglomerate si sa nu-l expun si pe Rares. Oricum bine ca ne-am imunostimulat cu BronhoVaxom !
Sanatate si stati departe de gripa!
belobia spune:
bine v-am gasit, mamici si tatici!
noi am fost plecati din tara mai mult timp in polonia si italia. ce am vazut si acolo, medicii recomanda la copiii din colectivitati imunostimulatoare, bronhomunal se cheama acolo bronchovaxomul din RO.
ce am retinut din perioada cu gripa aviara in italia: recomandau cresterea imunitatii generale a organismului.
ce bine ca am gasit in farmacii plicuri de bronchovaxom, cand am plecat acum 3 ani, i-am dat Biancai cas**** desfacuta.
aveti grija cu totii!
Adriana1979 spune:
Pai daca in gripa aviara se recomanda bronchovaxom, atunci pot sa stau linistita cu gripa asta porcina.Noi avem cateva cure cu bronchovaxom la activ asa ca suntem acoperiti, nu?
belobia spune:
sigur ca altfel lupta un organism care este pregatit pentru diversi virusi si bacterii!
important este sa luam imunostimulatoare si noi adultii care suntem activi, mergem la munca, nu ne putem izola, cum facem usor cu copiii sau cu bunicii. noi m,ergem totusi in colectivitati, vrem nu vrem :((
amie spune:
ma bucur sa aud ca si in alte tari este recomandat broncho-vaxom, mai ales in perioadele cand organismul trebuie ajutat!
sa avem grija de noi!
Tudorana spune:
Se pare ca Thamiflu nu se mai gaseste in farmacii, de aceeea e indicat sa alegi un imunostimulator care sa te apere de infectiile virale si bacteriene si sa aiba o eficienta confirmata (nu mai este timp sa facem acum experimente cu copiii nostri). Cel mai tare ramane tot Broncho Vaxom!
Sanatate multa si sa treceti cu bine de virusurile mutante!
belobia spune:
Tudorana, stiu ca nici nu este prea indicat sa-ti faci tratament cu antivirale, pt ca apoi nu mai au efect!
sigur ca ne putem insa pregati organismul si altfel pentru infectii virale.
scostin80 spune:
Salut!
Chiar ma bucur ca am luat Bronho Vaxom si ne-am imunizat deja.Vom mai lua inca o cura ca sa fim pregatiti - la sfatul prof.Bulucea.
Sanatate multa!
belobia spune:
Oricum antiviralele ca si vaccinurile sunt eficiente doar pe tulpina respectiva de virus. tulpinile variaza de la un episod de gripa, de la un sezon la altul.
daca luam un imunostimulator ajutam organismul in lupta cu toate virusurile.