Spasme in timpul somnului, lipsa de calciu?

Spasme in timpul somnului, lipsa de calciu? | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

De aproape o saptamana Ana fetita mea de 2 ani si sapte luni a inceput sa faca niste spasme in timpul somnului, mai intai la picioare si apoi si la maini cand are somnul mai adanc. Sunt mai mult niste zvacniri si le face doar cand doarme.
Pediatra noastra ne-a spus ca are o problema cu absortia calciului si ne-a spus sa-i dam Cipcal dar apoi ne-a dat reteta pentru Calciu Pharco, am mers si l-am cumparat si i-am dat o doza.
Dar am stat eu si m-am gandit ca daca are probleme cu absortia calciului nu este de ajuns doar calciu simplu ci asociat cu vitamina D si am mers la farmacie si i-am luat Cipcal care are si vitamina D.
Dupa doua zile de Cipcal face spasme doar cand adoarme apoi nu mai face deloc, pe mine ma ingrozesc mai ales ca in urma cu doua luni a facut si o convulsie febrila, din ce am citit pe internet deficitul de calciu favorizeaza convulsiile febrile.
Ajutati-ma va rog cu un sfat, orice.

Gabriela de Ana Maria (18-06-2006).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Buna
Parerea mea este sa continui tratamentul cu calciu si vit d, mai ales daca s-au rarit crizele. Daca crizele nu dispar la sfarsitul tratamentului ar fi bine sa consulti si un neurolog
Multa sanatate va dorim

Mergi la inceput