Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dalma, felicitari pt Daria, arata extraordinar! Sunteti doua luptatoare!

Tec, felicitari!
Veronica, capul sus, o sa fie bine!

Eu am inceput sa intru cat de cat intr-o rutina, dar e cam greu aici in spital. Bebe e luat destul de des de langa mine pt tratament, ii dau formula cam la 2-3 ore, mananca in jur de 50 ml/masa. Ieri am inceput sa ma mulg si au iesit cateva picaturi amarate, vreau sa continuu, sunt foarte foarte obosita si am dureri groaznice de burta, spate, coaste......si voi la fel? dupa cezariana? coastele cred ca ma dor asa de la atatea ore de impins. Operatia arata f bine dupa trei zile, burta a inceput sa se desumfle si ea, sunt constipata (asta e una din probleme).
Azi vreau sa ies si eu un pic afara, nu am mai vazut lumina zilei de miercuri de cand m-am internat.

IoanaN mersi pt tip, o sa incerc sa gasesc pastilutele pe internet.

Nu stiu ce sa va spun, ca sunt debusolata, dezamagita, nu prea imi gasesc locul....banuiesc ca e normal, sper ca nu e baby blues, doar sederea asta in spital prelungita, parca sunt legata de maini si de picioare.
Avem niste pozici noi aici:
http://www.flickr.com/photos/eklipsse/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Felicitari TEC, sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare si frumoasa. Iara tie multa sanatate si laptic. Asteptam poze....

Micola, multa bafta, sa ne reauzim cu bine.

Bee tu ce mai faci, totul OK?

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

DarkBendis , cami_antonia, multumesc pentru sfaturi. De scos din spital imi aduce sora mea, ca e moasa, tot tacamul, ma interesa doar pt imediat dupa nastere, dar m-ati lamurit voi. multumesc

Roxana, eu oricum nasc miercuri sau joi dar feelingul meu este ca se va intampla cel tarziu miercuri.
Deci, puteti sa scoateti si pt mine agitatele deja, ca maine dimineata eu plec la spital si raman acolo...

Tec, felicitari!!Sa-ti traisca si sa fie totul bine!!!

39 + cu !
AMR 2-3 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dalma,bine ai venit acasa.Daria e superba,are niste obrajori de-ti vine sa-i mananci.

Tec,felicitari.Sa-ti traiasca micuta Andreea si sa fie sanatoasa.

Flo,Anca,Lisa nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.

Andre_ea,Ilinca e superba.Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.

Asparagus,felicitari.

Porumbita,nu stiu ce sa zic de Mr H.E nasol,mie inca nu mi-a trecut,insa nu ma doare,nu nimic,doar ca e acolo.Eu am luat si tratament oral si local.Trebuie spalata zona ff bine cu apa rece de preferat(ma rog,nu gheata :) )si aplicate diverse unguente speciale pt hemoroizi.(eu am folosit Preparation H si procto-glyvenol)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tec felicitari
micola pentru spital ar trebui un body, o camasuta si un pantalonas, sau un costumas de ala cu totul si eventual o caciulita si un scutec si scutece de unica folosinta.Eventual manusi sa nu se zgarie. Gel de dus pentru baita. Si apoi iti mai trebuie hainute pentru cand va veti externa.
Nu intra in panica te vei descurca. Si daca te deranjeaza cele din jur il poti ruga pe sotul tau sa le spuna ca le vei cere sfaturile cand o sa ai nevoie.
Roxana tu cum mai esti? Flacaul tau ce mai zice de venirea surioarei?
Dark m-au amuzat cumparaturile facute de sotul tau. Asta a fost motivul pentru care eu am insistat sa le facem amandoi si sa le am toate. Stiam exact ce ma asteapta in caz contrar
Miere esti epuizata si e normal sa te simti asa dupa ce ai trecut prin atatea.Pentru constipatie supozitoare cu glicerina daca ai. Scumpik foc Aidan

Fetelor IrinaC va pupa pe toate.
De la jasmi nici o veste?

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Fetelor eu nu mai rezist :bang: :bang: deja am 39 sapt. si 4 zile si nimic :bang: :bang: , numai nici macar o durere sau ceva acolo un simpton al travaliului :bang: , in afara de cateva intariri de burtica dar si alea cateva pe zi vreo 2-3,nimic :bang: , nici un urma de dop sapice sau ceva :( :( ..si pe langa toate astea parca nici bebele nu mai misca asa ca de obicei :cry: mai imi da cate una cred ca sa ma asigure ca e bine :)
Agitatetele pentru ROXANA
Felicitari Asparagus

39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Offf, citesc de azi dimineata si nu-mi revin dupa tragedia pusyketei.
Ultimul meu mesaj era ca de-abia astept sa ne mutam cu TOATE la "scutece", exact de o intamplare de genul asta ma temeam.
Ne rugam pentru sufletelul ingerasului Andrei si multa putere parintilor sa treaca peste aceasta durere .

Miere - ma bucur ca Aidan nu are meningita; sper si ma rog sa se faca cat mai repede bine si sa plecati acasa. E normal sa te simti asa, prin ce ai trecut si treci. Suntem alaturi de tine, scrie aici toate gandurile tale, indoielile tale, daca asta te ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada grea.
Am vazut pozele cu Aidan, la "venerabila" varsta de 1 zi si e superb. O sa se faca bine repede, ca e baiat puternic, doar a demosntrat deja.
Va .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

BINE AI VENIT PE LUME ANDREEA - PAULA!
Felicitari TEC!

Anca!

Scoatem la incalzire ametitele pentru :

BEE -

Lisa -

Micola -

Nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi si frumosi!

Jasmi - suntem alaturi de tine. Totul o sa fie bine. Cami - multumim pentru vesti.
Dalma - BINE ATI VENIT ACASA! Dariuta este superba.
Andre-ea - ce grasuna frumoasa e Ilinca!

Ma duc sa mai vad poze pe contul comun.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Flo,Anca,Lisa
felicitari TEC
MIERE doamne ajuta ca nu e meningita

39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

TEC FELICITARI !!!!! SA FITI SANATOASE SI TOT CE VA DORITI! ASTEPTAM POVESTEA NASTERII!!!

MIERE sunteti super frumusei! DOAMNE AJUTA SA FITI SANATOSI! mai asteptam vesti! IrinaC a intrebat de tine!

eu fac ceva de mancare si poate niste clatite mai tarziu

pupi

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput