Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Dalma, felicitari pentru mica si frumoasa Dariuta!! dar, ce zic eu mica? s-a facut mare si e o scumpica!! Sa va traisca si sa va bucure in fiecare zi!

Fetelor, eu ma pregatesc cu bagajul pentru maine. Am o presimtire ca se va intampla minunea chiar maine sau cel tarziu miercuri..Dar sa vedem ce zice dl dr si bebe :) Bagajul meu e cat de cat ok, dar pt bebe nu am decat niste scutece din finet, ca am apucat sa mi le fac eu, ca de restul nu a vrut sotul nici sa auda, din supertitie..cumpara el, dupa nastere... Ce-mi trebuie exact exact pt bebe in spital? ca as vrea sa-i fac sotului o lista de acum cu ce trebuie... Fetele care au nascut poate stiu mai bine sa ne zica si noua..
Ca sa nu mai zic ca deja intru in panica, ma gandesc in toate felurile, ca nu stiu nici macar cum se tine inbrate un bebe atat de mic, cum sa face la biata...Am cartea "Mama si copilul" si sper sa ma descurc cu ajutorul ei. Problema mai grava e ca stau in casa cu soacra si cumnata si nu prea am chef sa ma invete ele...sunt f obositoare cand se apuca amandoua sa dea sfaturi... parca m-as simti mai sigura pe mine daca as sta singura, doar eu cu sotul..dar daca nu am apucat sa facem nimic inainte, acum pe criza asta...nu prea intrevad mari sperante... :( off

Bee, Lisa, Anca , Tec

39 + cu !
AMR 2-3 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Doamne, ce frumoasa e Daria Dalmei! Felicitari inca o data mami curajoasa!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen normal ca am sarit .... ahahahah ... eram pe faza .... ahahahah .... de multe ori si mie in loc de cami mi s-a spus carmen .... asa ca sunt obisnuita ....

naty mult succes azi cu fetele

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

micola - inainte de nastere mi-au cerut un schimb complet de haine pentru bebe si 5 pampersi - aca sa convinge-l pe sot macar atat sa aveti la voi. un body, o camasuta, un pantalonas si pampersi

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Da, Lisa, daca ne-am fi numit "mamici relaxate", linistea ar fi fost tema noastra ;).

Dalma, Dariuta, bine ati venit acasa! Dariuta – o adevarata pioniera, chiar sunteti binecuvantate.

Brenda, sora ta e tanara, va avea proprii ei copii, daca si-I va dori cu adevarat; asa se intampla de multe ori, inainte de a deveni mama…

Miere –visul tau, ce bine exprima el neputinta ta in fata sistemului; bine ca s-a terminat cu bine!!

Pentru cele care nasteti zilele urmatoare: multa incredere in voi, in bebelusii vostri si in Dumnezeu! Iar pentru cele care ati nascut, sa aveti cat mai multe bucurii cu puiutii vostri!

Andreea (Oxigen), foarte detaliat si plin de informatii utile mesajul tau – multumesc pentru toata disponibilitatea ta!

Crisspy, lasatul burtii, nu e un indicator foarte fidel al momentului nasterii, se intampla cam cu doua saptamani inainte de nastere....

38+, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dalma bine ati revenit acasa!!! imi pare tare bine ca sunteti tare bine ca sunteti ok toti trei. si te rog sa ii mai multumesti odata sotului tau ca ne-a tinut la curent...a fost extraordinar ptr noi. chiar ca sunteti bine... 70-90ml la o masa... super! de fapt Daria s-a afirmat de la inceput ca o fata cu mare hotarare
micola, si tu? succes daca zici ca ai vreun feeling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

Dalma, bine ati ajuns cu totii acasa si multe multe felicitari! E o frumusete Dariuta cea mica... desi vorba Micolei nu mai e mica!

FLOWERBEE, LISA, ANCA, TEC...tinem aproape si trimitem batalioanele sa faca galerie

Micola, ar fi poate mai bine sa aveti un minimum de lucrusoare cu voi ( cativa pampersi, un body+salopetica sau costumas+caciulita+paturica in bagaj)... si eu una as recomanda "sa mai fie" cateva cumparate si puse la loc sigur acasa ( sau daca tati e tare superstitios, roaga o prietena/ruda sa le ia si sa le pastreze la ea acasa). De ce zic asta? Pai eu eram cu bagajul facut, aveam cateva lucrusoare pentru bebe in el, dar cum planuisem sa nasc natural si socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la targ... am avut nevoie de mai multe caci am stat 4 zile in spital. Nu vrei sa stii ce a fost in stare taticul lui bebe mic sa-mi aduca/sa uite sa aduca de acasa (fiindu-i date instructiuni precise da' el era emotionat si a inteles ce a vrut din ele ) si ce a fost in stare sa cumpere de la pravalia de haine de bebei (il rugasem sa ia niste lucrusoare de baietei gen salopetuta/costumas 0-3 luni - el mi-a luat nadragi de catifea 3-6 luni si un costumas subtire pentru la vara tot 3-6 luni ). Cand l-am intrebat totusi de ce nu a cumparat ce-l rugasem raspunsul a fost ca alea pentru 0-3 luni tare mici i s-au parut . Cum s-ar zice, macar minimul pentru primele zile+hainele de adus bebe acasa sa le ai pregatite (nu neaparat acasa la tine daca voi credeti ca aduce ghinion) ca ce-i sigur e sigur si macar ai scapat de o grija

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

A nascut TEC o minune de fetita ANDREEA-PAULA.
Nastere naturala, ora 10.22, 2900g, 48cm, Apgar 9.

A avut o nastere usoara din cate am inteles, dupa epidurala nu a mai avut dureri si totul a mers ca la carte.

FELICITARI MAMI si TATI de printesa Andreea-Paula!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola multa bafta maine si poimaine ... sa te ajute Dumnezeu sa te vezi cu bebe in brate ca vei invata tu ce sa faci cu el ... stai linistita . .. eu am pregatit bagaj de bebe cu : body cu maneca lunga, cu maneca scurta, cate 2 bucati ... apoi salopeta de stat in casa cu picioruse si maini 3 bucati, pampersi, ceva de spalat pe corp si pe cap .... 2 paturici, 2 scutece, servetele umede si o aleza de schimbat bebe pe ea .... plus un rand de hainute noi pt scoaterea din spital ....

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Felicitari TEC, sa-ti creasca mare-mare comoara si numai bucurii sa aveti impreuna1 Bine ai venit printre noi, ANDREEA

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput