Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA FETELE

si eu am avut o noapte mai grea caci am plans mult si mi-am revenit tare greu .... si eu urmaresc din ce in ce mai atent pe bebe .... e tare g reu numai sa auzi astfel de intamplari

TATI asteptam in continuare vesti de la TEC ... hai ... inca putin si gata ....

MIERE mai asteptam vesti de la celelalte analize ...

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Mai intai si mai intai, bagam agitatele:

TEC
ANCA

Asteptem vesti fetelor!! BAFTA!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

porumbita eu nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu am patit asa ceva ... dar stai relaxata si te vor sfatui fetele ....

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tec Taticule te asteptam cu vesti.
Bebelusi drum bun si intalnire placuta cu bb.
Iris Francesca cum s-a adaptat la noua situatie?
Crisspy sper sa te iei cu munca si asa sa iti distragi atentia. Despre burtica nu stiu ce sa iti spun ca mie la prina sarcina nu mi-a coborat vizibil.
Porumbita imi pare rau ca ai avut o asa dimineata. Eu la sarcina pierduta m-am procopsit cu mister H si l-am tratat cu crema de galbenele si am avut grija de constipatie ca sa nu se agraveze treaba.

Eu stau cu mana pe burtica ca pe butelie. Nu mai fac nimic altceva.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Scrisesem un mesaj lung, dar l-am pierdut...

Hai TEC, Hai ANCA!!!! Nasteri usoare, rapide si bebei sanatosi tun!

Asparagus, felicitari!

Lisa, cum se mai prezinta situatia?

Iris, felicitari pentru fetele tale! Esti o mamica implinita!

Jasmi, tinem pumnii ca totul sa fie bine si cu tine, si cu bebelina!

Bebelusi, te asteptam cu vesti BUNE de la medic!

Crisspy, tu ce mai cauti la serviciu?

Miere, ma bucur ca bebe nu are meningita si sper din tot sufletul ca bebele tau sa nu aiba nici o infectie si sa mergeti acasa linistiti in formula completa!

Porumbita, nu stiu ce sa zic de Mr H, sper doar sa iti treaca repede. Papa ceva usurel si trece si greata.

Micola, eu maine ma internez la ora 7 si tot maine, cu ajutorul lui Dumnezeu, nasc. Sa inteleg ca bebeii nostri se vor naste in aceeasi zi?

Eu declar o noapte grea, in care m-am foit de pe o parte pe alta. Cred ca sunt emotiile care tresc cu fiecare ora. Astept telefonul de la Euroclinic si vad ca nu mai suna...

Incerc sa ma tin tare pe pozitii, sa nu ma las doborata de teama, insa e greu. Abia astept ziua de maine...Sa dea Domnul ca bebe sa fie bine.

Pupici la fete si bebei.

Bee38+
AMR 1 zi !!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

[quote
Crisspy, tu ce mai cauti la serviciu?
[/quote]

Buna Bee,

Eu sunt cea cu numai 3 luni si 2 saptamani acordate de la munca pt nastere.

As vrea sa vin pana cand pot la munca ca sa pot folosit timpul acordat dupa ce vine bebe, si nu inainte.

Desi a inceput sa-mi fie destul de greu sa stau atata timp la servici, ma gandesc ca nici acasa nu stateam degeaba..

Anyway, sa stii ca maine suntem cu toate alaturi de tine si asteptam numai vesti bune

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Hai Ancuta!!

Hai Tec!

Felicitari Asparagus!! Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si mancacios!

La Multi ani Dariutei si Davidelului!! Ledi a crescut super frumos in prima luna ghemotocul!

Miere ma bucur ca vii cu vesti bune!

Jasmi suntem cu tine, tinem pumnii sa fie bine!

Porumbita da-l incolo de hemoroid, nu te amara din atata, o sa treaca dupa nastere, da-i cu creme de galbenele si igiena locala multa! Si mie mi se agravase in ultima parte a sarcinii, apasa copilasul pe toate cele si se inflameaza venele.

Ilincuta este o scumpete si are un nume superb, andre-ea, si mie imi place! PS. Nu te mai lua dupa barbati!

aryia nu pleci nicaieri (italia, etc) pana nu ne inveti reteta de copii dragalasi ca ai tai, ok? Hai inca un pic de rabdarica mamico...

Iris sa cresteti mari si cuminti si frumoase si sanatoase! Bravo pt recuperare! Noi am recuperat pierderea din spital in 3 sapt, pana cand i-a venit lui mami lapticul, pana s-a prins ce treb facut, etc...

Noi declaram o noapte cu fite . Ghindoaca mea a inceput sa faca crize de nervi cand nu primeste ce vrea . S-a obisnuit sa adoarma la san, mananca ce mananca si adoarme, mai ales daca-i in brate. Si cateodata nu-i este asa foame, cat ii este somn si se intampla urmatorul scenariu: suge de cateva ori - adoarme...o pun jos, face ochii cat cepele si vrea sa manance...o iau iara la san, adoarme iara si uite asa se joaca cu nervii mei cateodata si doua ore de ma apuca toate alea! Alta data mananca bine si doarme legat 3-4 ore de nici nu stiu de ea, dar mai sunt si episoade deastea in care ma aduce la limite cu rabdarea. In fine, asta-noapte AM REFUZAT sa-i mai dau sanul intre mese si cine credeti ca facea 13-14 langa mine sa o iau in brate si sa o pun la san? Ingerasa! Am mangaiat-o pe capsor usor si am adormit-o de cateva ori asa pana cand a renuntat la idee. Dar a facut urat: zbierete, dat din maini si din picioare, chiote, etc. Nu plans, doar scandal. E vina mea ca s-a invatat asa, dar acum treb sa reparam treaba. Asa ca am fost o mamica ferma last night!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

alina cum merge cu debridatul?

ma intreba cris30 cum mai stam cu colicile? Pai mai bine, adica s-au mai rarit reprizele si s-au scurtat datorita debridatului. Acum mai facem cate un scandal odata la 2 zile si cu o plimbarica la mami sau tati in brate se rezolva. Cred ca-i pe terminate perioada.

Mergi la inceput

fetele

am vb cu IRINAC .... i-am povestit ce s-a intamplat ... a zis ca era sigura ca este sigura ca era vb de SPITALUL CANTACUZINO .... ca regreta tot ce s-a intamplat cu raluca ... si ca asteapta sa ajunga acasa sa anime forumul si sa ne ajute cat poate ea pe noi gravidutele .... care mai avem pana nastem ....

ea este bine ... se recupereaza .... si astepta controlul

pupic

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]medicului ...

Camelia

Mergi la inceput

asa .... acum mi-a raspuns si jasmi la mesaj si mi-a zis ca a facut eco .... ca e cat de cat bine .... si ca asteapta alte analize ... si ma tine ea la curent .... iar eu pe voi .... eu o consideer pe jasmi surioara mea pt ca am aflat amandoua in aceeasi zi ca suntem gravidute pe vremea cand scriam la ASPIRANTE OPTIMISTE .... asa ca voi tine in permanenta legatura cu ea azi ...

pupici

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput