Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

'neata...

ANCA

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata
Anca

De ieri parca mi s-a blocat creierul.

Asparagus bine ca ati scapat. Sa fie sanatos bb Lucas.
Miere speram sa va faceti bine repede repede. Bine ca ii poti fi aproape puiului tau.
Andreea si Dark am vazut poze cu copii frumosi.
Daiopri distractie placuta si sper sa gasesti o solutie ca sa te si odihnesti.
Lisa inca un pic mai ai.
Bebelusi, criss sa va treaca repede raceala.
Arya or sa treaca si durerile astea.
La multi ani pentru Daria si David.
Fetelor care sunteti aproape va doresc putere sa ganditi pozitiv pentru ca stiu ca e important in timpul nasterii.
Jasmi te asteptam cu vesti bune

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Anca_ succes si nastere usoara!!!
Jasmi tinem pumnii sa fie totul super bine si la voi!
Lisa hai ca nu mai e mult, chiar daca incepe acum travaliul nu e nicio problema. plus ca o ai pe mama cu tine.
ma duc sa strang prin casa, sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

la noi e super polei

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca

Crisspolis sa stii ca mie azi noapte mi-a fost mai bine, am adormit pe la ora 2 dar nu m-am trezit pana la 8. Dar vorba ta, am baut la ceaiuri cu lamaie si miere de nu mai imi trebuie o viata intreaga.

Fetelor eu ma pregatesc sa plec la Brasov. Sunt asa de curioasa sa vad ce zice doctorul ca nu l-am mai vazut pe bebe de la 29 sapt. Va anunt deseara cand ma intorc ca am programarea la ora 13.15. Daca se intampla ceva important va rog sa ma anuntati si pe mine.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pentru pusyketa:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

buna dimineata tuturor. vine tati cu vesti proaspete de pe holul spitalului. ieri seara la 12 noaptea contractii la 4 minute nedureroase. azi la 8 dimineata contractii dureroase, dilatatie 3. de durat mai dureaza, dar nu-i problema. camera video si ap. foto sunt pregatite de o luna pt momentul de astazi. asteptam...

38+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Am intrat si ieri dar nu am avut cuvinte, la citirea nenorocirii Pusyketei... multa multa putere ii doresc, si tie, Brenda, nu imi imaginez cum e dar o durere mai mare nu e pe lumea aceasta.

Miere ma bucur ca Aidan nu are meningita.

Felicitari pentru bebe Luca, bun venit printre noi....

Apropo de inaltimi si greutati, noi suntem cu recordurile cred, Nathalie s-a nascut cu 4,010 kg si 55 cm.... e mancacioasa, eu dorm 2-3 ore pe noapte, pt ca la fiecare 1,5 ore domnisoara vrea la san.... la nici cinci zile de la nastere e iarasi la greutatea initiala... a cazut buricelul de ieri si se vindeca frumos. Pe langa asta ma si mulg, ca sa produc mai mult lapte si sa manince mai rar, asa ca calculati voi cat timp imi ramane sa ma odihnesc.

Tututor bebeilor sarbatoriti, care au deja o luna sau mai mult, la multi si fericiti anisori de la noi!

Fetele cu contractii, multa putere va doresc, sa stiti ca putem mai mult decit credem! De aceea suntem mame.

va las ca trebuie sa ma ocup si de Francesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andrea_ea felicitari pentru micutza Ilinca, este superba.

Bebelusi drum bun catre Brasov si asteptam vesti.

Pentru ca tot se vorbea de coboratul burtii, vroiam sa va intreb cam in cat timp coboara burta? Adica se poate intampla de pe o zi pe alta, sau este ceva care se intampla in timp?

Lisa iti tinem pumnii, poate dorinta ta se indeplineste la capitolul 120.

Dark frumos flacau mai ai, sa-ti creasca mare si multa, multa sanatate.

De Anca se mai stie ceva? Mult curaj Anca si asteptam vesti bune.

Hai TEC mai e putin. Tati asteptam vesti te rugam.

Din partea mea raportez o nopate tare nasoala , nu am dormit aproape deloc, aveam impresia ca stau numai peste bebe, gandul imi zbura numai la micul ingeras.... Imi vine sa plang in continuu ... Mi se pare ca piticul meu nu mai misca asa ca inainte, dar sunt constienta ca asta poate fi si din cauza faptului ca ma simt tare trista si speriata si el simte sigur, insa nu ma pot abtine...

Am ajuns la munca cu o ora inainte sa inceapa programul tocmai pentru ca nu mai suportam sa stau in pat, in speranta ca imi pot umple timpul cu ceva. Sper sa am multa treaba azi, nu mi-am mai dorit chestia asta de mult timp.

Sper sa auzim numai de bine astazi si in zilele ce urmeaza. Mult curaj fetelor care trebuie sa nasca, asteptam vesti de la oricine poate sa le posteze aici.

O zi usoara si multi

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunt suparata foc

m-am trezit super bine dispusa, chiar incantata ca mi se parea ca a mai "cazut" burta da mi s-a risipit in cele 4 zari entuziasmul pt ca pt prima data in viata mea am un hemoroid... nu imi vine sa cred ca mai am o sapt doua de sarcina si acum s-a trezit sa apara...

e printre putinele "subiecte" legate de sarcina despre care nu am salvat nimic nimic...

fetele care v-ati confruntat cu asa ceva cu ce ati tratat hemoroidul, creme sau altceva ?

si dupa ce ca eram amarata dupa aceasta "bucurie" am reusit sa vomit absolut tot ce am mancat la micul dejun... pe cuvant dc imi dau seama de ce... am mancat normal, am baut o cana de ceai pt gravide (ala de mai scoate apa din tesuturi) si o cana de ceai de zmeura si apoi am dat afara absolut TOT .... si nici ca imi mai vine sa mananc ceva....

o dimineata nu prea grozava ...

Mergi la inceput