Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 4

andreap spune:
 seara buna!
Am recuperat si pe Mariuca!!!Da'ama asa..un gol in inima...nici macar nu a intrebat de noi in zilele astea..si ma intreb oare nu-i e dor de mine?????
oare ptr.ca nu-i maia cord ei toata atentia se indeparteaza de mine?azi cand a venit nici macar nu mi-a sarit in brate cum facea alta data....
ma rog..sa trecem peste nebunelile mele
MissP,felicitari ptr.o noapte reusita si ptr.dintisor!criza de 6-7 luni zici?sper sa nu mai existe si ce de 8-9 luni ca eu turbez deja!Azi a plecat al meu i vizita cu Mariuca..nici nu am vrut sa merg din cauza maraielilor Sarei..mai bine ma urla in casa mea..mama ei de criza!
Danicris,sta in scoica numai cand o adorm..in rest nu...da' nici atunci nu mai vrea
Daria,ce bona...bine ai facut!au unele un tupeu!imi apre rau ca iar aveti programul asta nebunesc
Iulia,reduceri![]()
...stai linistita,sigur o sa le schimbe.
Laura,cand pleci???
Alysh,deja mergeti????felicitari....abia astept si eu
..ma gandesc ca poate asa va fi mai..independenta.chiar daca o voi supraveghea,macar nu mai stau in brate cu ea.
Cleo,mi-o imaginez
...pai scrie la Babyexpo..au competitia bebelusilor de mers de-a busilea..sa inventeze si pe cea de mers in sac!
azi a fost o zi mai buna din punct de vedere al mancatului si la fel de rea din al somnului...in timpul zilei a fost relativ OK..cand vine Ene la gene..durere!!!!!!in brate reusesc cat d ecat sa o adorm..daca o pun in pat,se trezeste si nu mai pot sa o batai.daca o pun in scoica,macar o pot legana..dar atat de tare urla...nu-mi dau seama de ce....om vedea noi..
hai ca fug sa spal capritza mare..ne maia uzim
o noapte linistita tuturor
 BOTEZ SARA
 Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si  MARIUCA(7.11.2004)

Nicole1980 spune:
 In primul rand la multi ani CRISTIAN ANDREI, RARES SEBASTIAN, SARA ELENA, s fiti santatosi, mancaciosi si voiosi !!!!!!

Buna fetelor, de maine gata, iau mata de coada…..Asta e, am ales serviciul, trebuie sa ma duc. Am o usoara parere de rau, dar ma incurajez, poate nu e dracu chiar asa de negru…poate imi place si ma descurc si cu serviciul si cu copilul.
Azi am fost in priza, am fost in vizita, am facut curat, mi-am indreptat parul, am pus totul pe lista pentru bona…mai am sa-mi fac unghiile si dusuletul de seara.
Probabil ca este cam ultima data cand citesc toate mesajele si cand fac oarecum un conspect, dar asta este…ma primiti si pe mine mai rar, nu ?
Va pup si o sa-mi lipsiti.
Multumesc fetelor care m-au ajutat in dilemma cu Pampersii, acum stiu ce sa iau si l-am anuntat si pe sot. 

Miss – exact asa am facut si eu ieri, l-am lasat pe David cu Ady si m-am culcat putin dupa amiaza. A fost un somn foarte linistitor stiindu-l pe David in siguranta cu sotul. Foarte bine ai facut, sa repeti faza asta cu sotul sa te pui si tu pe picioare.
Oau, dintisorii…felicitari.
 Stai linistita, al meu doar o data a incercat sa ma muste.
Aaa si pentru ca am intrat felicitari 3 x FELICITARI pentru dintzoc. 

Andrada – ce e la link, ca eu nu vad.
Mihaser – multumim de aprecieri, acolo e imbracat si acum 2 saptamani, insa avem cam 9300-9400 grame
Laurita – daca nu mai intru pana plecati, vacant placuta si nu-ti fie teama sa-l lasi pe bebe in tara, e vorba doar de cateva zile. In plus nu-l parasesti, te duci sa te relaxezi si  sa vii la Mirciulica mult mai odihnita.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008 

Reallaura spune:
 Alisuca ofof...ai dreptate, asa ma gandesc si eu...o sa hotaram maine.
 multi.
Laurita, mami 
 de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Reallaura spune:
 Nicole 
 intra cand poti, noi te asteptam cu mare drag cu mesaje despre tine si despre Daviducu. Succes la serviciu maine, sa fie bine! Merci de urari! Si tu ai drepatate
 In capul meu e problema..
Laurita, mami 
 de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Andrada79 spune:
 Nicole serviciu usor maine! Oricum mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa incepem si serviciul asa ca ai facut fff bine. La linkul respectiv am pus o pauza ca sa nu imi considere reclama si sa nu mai apara deloc. Il pun iar si scoate tu pauza inainte de ro!
http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=NI01

cleo78 spune:
 un banc pt miine. Nu il stiam in varianta asta, dar mi-a placut tare mult:
..It's a romantic full moon, when Pedro said, "Hey, mamacita, let's do
> Weeweechu.
>
> " Oh no, not now, let's look at the moon!" said Rosita.
> Oh, c'mon baby, let's you and I do Weeweechu. I love you and it's the perfect time," Pedro begged.
> "But I wanna just hold your hand and watch the moon." replied Rosita.
> Please, corazoncito, just once, do Weeweechu with me."
> Rosita looked at Pedro and said, "OK, one time, we'll do Weeweechu."
> Pedro grabbed his guitar and they both sang.....
> "Weeweechu a Merry Christmas, Weeweechu a Merry Christmas, Weeweechu a Merry Christmas, and a Happy New Year!"
o 

soarele din viatsa noastra 
mamica natanga de pe 9.05.2008
  povestea nashterii

dordia2000 spune:
 Hallo fetele...
Am intrat si eu un pic in fuga sa va mai zic de noi. Suntem ok, am facut 9 lunisoare ieri, si avem 9.400 kg. De masurat nu ne-am masurat...Suntem sanatosi, voinici, papam tot ce ne da mami, avem 2 dintisori jos si suntem puturosi. Adica in afara de taras pe coate nu mergem, nu ne ridicam singurei, stam in picioare dar sustinut sau tinandu-se de ceva dar singur nu vrea sa se ridice deloc. Avem noi timp si pt asta. 
 Alish felicitari, am auzit ca voi sunteti vrednci rau. 
So...cam asta despre noi, mai trec sper eu cat de curand. 
 you all!
Diana mamica de
   www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de 
  Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Magnetism79 spune:
 Fetelor am revenit de la munte unde a fost BESTIAL!!!!!!!!!!!!!!!De ceva timp nu au mai fost asa de aglomerate partiile de sky a fost mortal m-am distrat la greu.Ma asteapta o sapt destul de grea cu multe chestii de facut dar asta e........va invidiez ca stati acasa cu bebicii dar si asta e o munca grea poate cea mai grea............Sapt viitoare plecam la Sibiu la niste prieteni iar peste 2 saptamani e ziua sotului face 28 de ani e prospatura ce sa zic.......... 
 avem si musafiri vine si soramea pe la mine,dam petrecere ce sa facem.apropos de gatit al meu sot gateste de innebunesti zici ca e bucatar de restaurant, si nu va spun ce specialitati:medalion de caprioara,tochitura de mistret,iepure la tava si alte nebunii pe care me mai vaneaza ma omoara nu alta, la facut ordine dupa e mai greu dar strang eu ce mai vreau acu sa faca si ordine?Va pup ca e tarziu si maine dim imi va fi o scarba nemarginita sa ma trezesc si sa infrunt traficul asta infect. Va pupez pe toate

Daria_Ioana spune:
 Servici usor maine,
Nicole
Danicris, ai intrebat de jucarii ...si mi-am adus aminte de un site interesant unde poti gasi multe informatii utile, e foarte interesant si complet
.
http://besttoysguide.com/

mi_bebelina spune:
 Neatza si de la noi!
Am lipsit 2 zile si atti scris o gramada.....
Si eu am astazi de-a treaba.......deja spal a doua masina, am de facut mancare, curatenie, spalat de cap....iar deseara mers la tanti dintzoloaga. ieri am fost si noi la carrefour, am luat o gramada de hainute frumoase Deliei.....sa vedeti ce mandra e ea cand sta in caruciorul de cumparaturi....imi vine sa o pap nu alta!
Conspect din amintiri...
Daria, bine ai facut ca ai dat-o afara pe bona.......pai te imbolnaveai de nervi fata draga....mai bine singura decat asa...
Laura....in legatura cu plecatul fa ce stii tu ca e mai bine....eu daca ar fi sa plec undeva trebuie sa o iau si pe Delia cu mine, nu am cu cine o lasa.....asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau....dar si sa pleci si in loc sa te distrezi sa iti faci mai rau gandindu-te la Mirciuc in fiecare minut......hai ca mai ai timp sa te gandesti...
Miss......felicitari de dintzoc! Si fuga sa-i iei cadou baiatului!
Nicole, spor la munci.....dar sa nu ne uiti, asa rar, cum poti, dar sa intri sa ne mai spui de tine si de David...
Laria Eliana, Ana Maria si Bogdanel, sa fiti sanatosi, papaciosi si veseli!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza