"Emma este o poveste"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Aida,Emma,

Ne gindim la voi!Pretioasa mica...Doamne,ce sa scriu?
Sa speram ,sa ne rugam ,sa fim alaturi de ele pina la capat.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Va dragelor si va multumesc pt toate gandurile si vorbele bune!

Am reusit sa ma opresc din plans , ba nu , mai plang , ca acum pot , Emma doarme si nu ma vede.
O iubesc atat de mult ... si nu pot sa fac nimic , nimeni nu poate face nimic. Ii fac tratamentele si ma gandesc ca ar fi trebuit sa zburde pe undeva cu prietenii sau prin curte ... unele se fac foarte incet si trebuie sa o intreb de zeci de ori cum se simte ... si ea imi zice :"bine , ma simt bine mami" si face asta chiar si in somn.
Am ajuns la spital ca ii crescuse pulsul ingrijorator de mult ,160 e ... si dr ei era de garda si am zis ca numa' bine pana seara suntem acasa.! Problema nu a fost hemoglobina cum am sperat , ci temerea cea mai mare ... Tumorile abdominale apasa in toate partile si din cauza asta acumuleaza lichid , asa cum nu se mai dreneaza piciorul de cateva luni , si tot lichidul apasa pe ficat , plamani si inima. Tratamentul care il face acum de eliminarea lichidului se poate face doar cateva zile ca exista pericolul sa scada tensiunea foarte mult ... si pe langa asta si multe altele ... dar sunt cateva zile , adica pana marti si apoi ...
Cat am fost in spital doar cu ochii inchisi a stat , poate ca va trece timpul mai repede si va merge mai repede acasa. Nu a dormit deloc toata noaptea ... iar de la 4 dimineata , bebitzu din salon cu noi a inceput sa planga ... si el in suferinta cu o mamica de 20 de ani care abia aflase ce o lovise dar care inca nu realiza si plangea si ea continuu , asa ca la 11 deja plangea si Emma ca nu mai suporta si ca vrea sa plece in momentul ala acasa ... Oricum decizia de a o aduce acasa am luat-o din prima zi , spitalul nu e un loc unde sa vrei sa iti petreci ultimele clipe din viata. Dr nu ar fi vrut sa o lase acasa pe motiv ca ne-am putea soca si ca mai avem multi ani de trait impreuna , dar Laci a fost mai intuitiv , 'ca parca daca se intampla la spital nu tot asa o sa ne socam' ... si a inteles , cu mentiunea ca pot suna la orice ora pt orice ...

Acum suntem acasa si doarme linistita si eu inca plang si stau si o privesc si nu ma mai satur ... ii simt respiratia si as vrea ca atingerea ei sa dureze la nesfarsit , as vrea sa o pot lua in brate si sa o strang la piept iar ea sa imi cuprinda fata cu manutele ei , dar nici macar atata nu pot , as avea atatea sa ii spun si sa ii povestesc ... nu va stii niciodata cat de mult o iubim si ce a insemnat in viata noastra ... nu va stii niciodata cat de mult o iubesc

... va rog sa ma scuzati dragelor ca va incarc viata cu tragedia mea , scuzati-ma ca am esuat , am dat sperante si ati pariat pe noi , iar acum suntem pe cale sa pierdem ,
nu am crezut niciodata ca voi ajunge aici ,
va multumesc pentru prietenia voastra si pentru tot ajutorul acordat
va pup dragelor

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Emma si Aida fac parte de muta vreme din ceea ce eu numesc familia mea de pe DC. Si nu numai a mea.
Lupta lor este cumplita dar a fost si eate cel mai bun exemplu de ce inseamna sa fii mama, sa fii om.
Imi plec capul cu repect in fatza voastra Aida si Emma si ma rog din tot sufletul ca Dumnezeu sa faca minuni!

Mi-am permis sa dau quote la acest mesaj pentru ca Emma e mai mult decat o poveste, este un copil minunat, viteaz iar acum are nevoie ca toti cei care am citit randurile de mai sus sa ii daruim macar un gand bun.

Emma, Aida, suntem langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Emma, Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aida, Emma, suntem cu tot sufletul alaturi de voi!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

fa Doamne o minune!
Aida, Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cu toata dragostea suntem alaturi de voi!

Luptati mai departe si nu incetati sa credeti in minuni! Doamne, fa o minune pt acest copil pretios...pt aceasta familie minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sa iti dea Domnul,Aida,toata forta din lume,toata puterea sa rezisti,sa faci fata...Multi pupici pentru cea mica,fa-o fericita,sa se simta speciala,sa isi traiasca frumos aceste clipe grele.Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Nici nu stiu ce sa scriu... decat sa ma rog in continuare pentru Emma si Mama ei extraordinara Aida.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Emma, Dumnezeu te tine in palma lui.

Aida, ....da, noi nu intelegem, nu putem intelege....dar va iubim si suntem alaturi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput