"Emma este o poveste"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Draga Aida, draga Emma, urmaresc povestea voastra de ceva timp si vreau sa va spun inca o data ca va iubesc mult de tot si sunt alaturi de voi. Sunteti doua fiinte extraordinar de frumoase si de curajoase si noi suntem cu totii norocosi ca va avem in viata noastra (chiar daca e vorba doar de cea virtuala).
Nu te gandi, draga Aida, ca Emma nu va sti niciodata cat o iubesti. Ea a stiut tot timpul asta si o simte in continuare, in fiecare clipa, la fiecare mangaiere sau sarut pe care le primeste de la mamica ei buna si curajoasa. Sa nu mai spui ca ne incarci cu problemele tale. Tu ne dai o lectie de viata nepretuita, iar Emma este o poveste atat de frumoasa, ca nu exista cuvinte suficiente sa o spuna. Sunt sigura insa ca fiecare din noi o citeste cu sufletul...
Ii trimit puiului drag toate gandurile mele bune si sunt in continuare cu toata inima alaturi de voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Emma, Aida sunt cu sufletul linga voi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Suntem alaturi de voi .
Doris

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sunt si eu alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

este ora 13. Emma esti in gindul si in ruga mea asa cum ai fost zilnic

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Da Doamne, liniste in sufletul ingerasului si putere in sufletul parintilor greu incercati !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Este ora 13.00 si trimitem o rugaciune catre Emma si familia ei .

Aida suntem alaturi de voi, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea tarie .
Emma stie cu siguranta cat de mult o iubiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Multa iubire si lumina si putere.
Te iubesc licurici mic.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

nu stiu ce sa zic...n-am cuvinte...si eu am o fetita si numai la gandul ca i s-ar putea intampla ceva,imi vine sa plang...
Sa va dea Dumnezeu multa putere sa treceti cu bine peste asta!!!Off Doamne,fa o minune!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput