O noua sarcina.
Ma numesc Andrea si am nascut un baietel acum 10 luni...Din pacate am facut o depresie post-partum iar acum iau tratament...
Am luat xanax pt. 3 luni, impreuna cu Rivotril si Cepralex...
Acum mai iau seara un Cepralex de 10mg si 0,25 Rivotril.
Intrebarea mea este cu cat timp inainte de o noua sarcina trebuie suspendat tratamentul sau mai bine zis dupa terminarea tratamentului cat timp trebuie sa astept pt. conceperea unui alt copil...ca sa nu existe riscul malformatiilor sau alte tulburari pt. fat de acest gen...
Raspunsuri
MissParker spune:
Esti sigura ca in aceste conditii esti pregatita pt. al doilea copil asa repede? Eu zic sa te mai gandesti. Sincer. Ai grija de tine si de baietelul tau 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
ilse spune:
Ma alatur lui MissParker si te intreb:doctorul care ti-a prescris tratamentul ce sfat ti-a dat, el e cel mai in masura sa-ti spuna ce si cum stiindu-ti si istoricul medical...ah si nu ne-ai spus daca depresia ti-a trecut, desi banuiesc ca tratamentul inca nu e definitivat, daca vrei sa-l intrerupi.
Aici cumnatei mele i-au spus ca minimum 2 ani nu trebuie sa o ia de la capat cu o sarcina, si atunci cand se hotaraste sa vina sa faca o evaluare a starii ei.
Multa bafta
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
asteryaro spune:
Medicul iti poate raspunde dpdv medical.
TU vei simti cand este momentul.
Sper sa nu ti se intample la fel.
Am trecut prin depresia post partum, si-am ramas cu oareshce urmari. N-am avut nevoie de tratament, dar clar acum sunt altcineva, altfel.
Iti doresc multa sanatate fizica si psihica si multa putere, sa treci cu bine peste toate.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Maya25 spune:
Numai medicul iti poate spune cel mai exact cand se poate intrerupe tratamentul si cat timp trebuie sa faci pauza pana a incerca sa ramai din nou insarcinata.
In nici intr-un caz sa nu ramai insarcinata pana nu termini tratamentul si nu faci pauza de rigoare. Eu faceam mai demult un tratament pt depresie si am ramas gravida din greseala. A fost obligatoriu sa intrerup sarcina, la cati medici am fost, toti mi-au spus acelasi lucru.
Maya
31+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png