Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Nu pot sa imprim doar acatistul,desi-l selectez doar pe el imi imprima tot subiectul.

monica,maria va rog trimiteti-mi si mie acatistul la adresa :alismonica@hotmail.com

maria,stiu ca si paraclisul maicii domnului se citeste la momente grele.
eu am gasit pana si cartea cu prohodul ,mai putin cartea de rugaciuni,dacail ai posteaza te rog si paraclisul maicii domnului
multumesc si va pup.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Vineri am intrat intr-o biserica care e in drumul meu destul de des, dar dumnezeu stie de ce o ocolesc de fiecare data, in sfarsit.... am lasat un acatist pentru Emma, la plecare mi-a dat preoteasa Acatisitul Maicii Domnului Vindecatoarea de cancer Pantanassa. A spus sa-l citesc eu, mama, oricine, timp de 40 de zile. Am gasit si pe net acatist

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Indiferent care acatist il alegeti trebuie citit timp de 40 de zile.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Azi pentru prima oara a plans si nu pentru ca ar fi deranjat-o ceva sau cineva , pur si simplu a inceput sa planga cu toata puterea care i-a mai ramas si nu a mai putut sa se opreasca. Pentru prima oara a plans pentru situatia in care se afla si eu am plans cu ea. Nu spunea nimic , doar ochii ei mari intrebau si simteam cum i se sfasie sufletul. M-a lasat sa ma apropii si sa o imbratisez atat cat se poate , doar poate pot sa ii mai iau din suferinta si lacrimile noastre s-au unit in incercarea de a topi durerea. Am plans impreuna ca niciodata , ea din tot sufletul si cu toata forta , iar eu ca de obicei pe muteste si cu lacrimile siroid.
Dupa ce s-a linistit nu m-a intrebat nimic si nu a zis nimic doar am continuat sa ne privim , sa nu cumva sa uitam un detaliu , sa pastram imaginea dincolo de vreme.

Tratamentul din spital l-am oprit la pranz. Scazuse tensiunea deja foarte mult ... stiu ca e aiurea sa trag de timp , e ca si cum as chinui-o cu mana mea , dar ...
Cateodata e asa in toane bune si se lasa antrenata de nebunelile ce le vorbim sau le facem prin casa si mustatzeste in coltul gurii si ochii ... ochii imi arata ca imaginatia ii zburda inainte la ce nebuneli debitam si cateodata si exprima ce gandeste , dar de cele mai multe ori e trista si sta cu ochii inchisi si nu putem nicum sa ii intram in voie.

Seara in general e mai bine si mai comunicativa , poate ca atat ii trebuie ei sa o scoatem din letargie si apoi incepe sa ii turuie gurita si aproape ca adoarme vorbind. Parca azi a fost si mai mancacioasa , nu a cerut ceva anume , doar ca a mancat mai cu pofta spre seara .

Va pup dragelor si va multumesc , acum merg sa ma asez langa ea sa mai fur cate o mangaiere.
Ne rugam in continuare sa avem taria si intelepciunea sa facem ce e bine

Toate cele bune dragelor!
(scuze ca e doar un copy/paste)

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

http://www.scribd.com/doc/8648912/Paraclisul-Maicii-Domnului

aici este paraclisul MAICII DOMNULUI.

am putea pune o ora de rugaciune cu acatistul si paraclisul...nu ora 13 ,multe fete sunt la servici,sa fie o ora de seara...ora 21 asa ceva.sa citeasca fiecare fie paraclisul fie acatistul..timp de 40 de zile(asa cum a zis marami).

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aida te rog din suflet du-te cauta preotul,el ne va indruma cel mai bine,intalneste-te cu Ioana sa iti dea apa sfintita si mir de la Biserica Sfantului Ioan Rusul facatorul de minuni din Grecia.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Geta draga LA MULTI ANI fericiti, sa-ti fie viata frumoasa,sa fii sanatoasa,iubita si apreciata de ce i de langa tine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafea pentru toata lumea...

La multi ani, Geta!

O viata plina de fericire, sanatate si impliniri, alaturi de toti cei dragi inimii tale!

M-am rugat si azi noapte, pana tarziu, pentru Emma si Aida! o voi face si astazi, si-n fiecare zi...
Va iubitelor!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multzi ani Getutza...sanatosi , fericitzi...si in "adevar", DD sa aiba grija de tine si de familia ta

Aidutza...va imbratzisez si io tare tare...as vrea sa va pot lua durerea cu mana...tzie si lui Laci din suflet si Puiutzului mic din trupusorul ei...

Deinaira...tot am zis ca-tzi spun ca te admir foarte mult dar nu am apucat...sa ramai tot asa...

laurelu...pupici...pe incruntici...nu sti ca umplutura la sarmale e esentza

Clau ..Aida nu cred ca e in stare sa mearga niciunde...mai bine ar merge el la Aida...asta cu consimtzamantul ei binenteles...parintele Ioan e unul brunet?..daca da...exprima multa pace si blandetze...

mihi

...nu mai spun nimic...incerc sa ma rog si atat...

Mergi la inceput