Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Geta,LA MULTI ANI! cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor...

Aida,ce sa mai zic?!Nici nu am cuvinte...am deschis pagina si m-am electrocutat...mi-e cumplit de greu sa leg doua cuvinte intre ele si parca mi s-a golit creierul...iarta-ma!!!M-am gandit si ma gandesc la voi,m-am rugat si ma rog pentru voi,asa cum stiu mai bine...si cum scriai si tu,sa dea Domnul sa aveti taria sa faceti cum e mai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

...sper sa nu supar pe nime...dar imi striga sufletul...

...sambata seara m-am gandit ca a doua zi la 10 sa merg la biserica unde s-a "curentat" Ana...la biserica in care pastoreste parintele Ioan...despre care tot am auzit...asa ca i-am zis lui jaki..vezi ca vreau sa merg la biserica la mine...ca de obicei mergem la biserica la el...cea catolica......te rog sa stai tu cu copiii..i-am dat indicatzii ce si cum cu americanu...si am plecat...
...bisericutza e inca in constructzie si slujbele se tzin intr-un lacas langa...a inceput in locasul de langa si a continuat in biserica...cred ca am participat la una din slujbele de sfintzire a bisericii...se fac nu stiu cate slujbe pt a sfintzi o biserica si participa mai multzi peotzi...sa nu ma mai intind..la inceput nu prea imi gaseam locul...apoi incvet incet ma integram si io...cand s-a continuat slujba in biserica propriu zisa...cred ca trecus e deja o ora si...zic stau pana la sfarsit...am avut tendintza sa plec...s-au pomenit viii , mortzii,...binefacatorii bisericii...si s-a tzinut intreg ritualul ce se face intr-o biserica ortodoxa...fiecare moment cu emnificatzia lui...ma gandeam la jaki cum se descurca cu cel mic...da am zis ca macar atat s fac si io pt Dumnezeu...de fapt pt sufletul meu...
..predica zilei era despre cei 10 leprosi...pe care Isus i-a vindecat...si din care doarunu s-a intors sa-i multzumeasca vindecatorului...Isus i-a intrebat ...oare doar pe unul l-am vindecat nu pe totzi 10?...
...la sfarsitul slujbei...parintele care presupun ca ar fi parintele Ioan...ne-a explicat aceasta pilda...ceva de genul ca lui D-zeu tre sa-i multzumim pt binele ce ni-l face...iar noi daca facem un bine fratzilor nostrii sa nu asteptam multzumiri...pt ca rasplata v-om primi de la D-zeu...dar noi tre sa-i multzumim lui D-zeu pt ce avem...ma gandeam in gandul meu..pai io-i mai multzumesc in rugaciune...deci cred ca sunt ok...ca apoi sa spuna ca multzumirea fatza de D-zeu... este prin a duce o viatza in D-zeu...o viatza corecta...

Asa ca dragelor...iar tre sa fac revolutzie in viatza mea...sa mai scot din pacatele mici care mi se par inofensive...si sa incerc sa-i multzumesc lui D-zeu...

Ma gandesc cate dintre noi...ii multzumim cu adevarat lui D-zeu pt ce avem...numai copiii dragi pe care-i avem sunt o comoara...sau jumatatea de langa noi...sau parintzii nostriii...sau faptul ca suntem sanatosi...avem io zic cu varf si indesat pt ce sa-i multzumim lui D-zeu...

...asa cum zicea si doris..ca problemele ei sunt infime pe langa ale aidei...asa io zilele trecute aici ii dadeam cu rasu...dar in casa la mine era plansul...am simtzit ca m-a parasit D-zeu...de fapt io-l parasisem pacatuind ... ridicand un zid intre mine si el,...deschizand o portitza diavolului...tot prin copiii am fost atacata...ca aici ma doare cel mai tare...

stiu sigur ca Octavian nu a murit degeaba...si mai stiu ca ce i se intampla Aidei e o lectzie pt noi toate...io inca sper intr-o minune...pt ca ceea ce nu-i cu putintza la om la D-zeu e posibil...dar nu stiu care e voia Lui.... ca El stie cel mai bine ce-i bun pt noi...

D-zeu sa se indure de Aida, Laci si scumpa mica ... in numele Fiului Sau..iar Maica Sfanta sa mijloceasca pt ei...ea stie cel mai bine suferintza de mama...caci si-a vazut fiul mult iubit si nevinovat...suferind pe cruce...Fiu car a fost numit si Emanuel...talmacit fiind D-zeu este cu noi...si cred ca numele Emma e o derivatzie din numele mantuitorului...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru un pui mic invingator!!!

astazi Emma are o zi mai buna, a avut chef de vorba si ne-am auzit la telefon. Dumnezeule, balsam la suflet vocea ei...
va iubesc scumpelor!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Multumim TIE DUMNEZEULE si multumim Maria ptru vestile bune.

ufff,deja nu mai suportam,am facut bataturi la degete,trecand de la un subiect la altul sa gasesc o stire despre iubitele mele.

Va imbratisez strans si va iubesc cu toata forta sufletului meu

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

in viteza uitasem...Emma a cerut un tricou cu un pisic in puzzle imprimat. Am gasit firma unde se poate face, Anda a cumparat un tricou dragut si o cana cu pisoi multi si faini. Tricoul e dat la imprimat deja iar dupamasa il vor duce Anda, Doris si Ana, impreuna cu toate gandurile noastre bune!
Multa putere, lumina si curaj, suflet scump!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

..mata dulce.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mihi
Emma Dumnezeu sa se indure de suferinta ta si a parintilor tai.Amin

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

suna bine ce spui tu acolo mariuca...mi-ar fi placut sa ma implic si io...macar cu un compot de afine...

multzumim de vestile bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Geta, sanatate si tot ce-ti doresti!

Ma bucura vestile bune. Aida, ma rog pentru voi, va imbratisez tare tare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput