Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, bubulina mea e mucioasa rau, de la 2 la 8 a stat treaza pt. ca nu putea respira...am aspirat-o de 2 ori in intervalul asta si i-am dat si Panadol.Acum vad ca doarme, i-am pus pilota sub cap ca sa fie mai sus...si vad ca doarme de vreo 20 de minute.A si stranutat de cateva ori...nu inteleg cum de a racit, ca afara n-am scos-o, baita aseara nu i-am facut...
Si eu si sotul suntem rupti de oboseala, el s-a mai dus si la birou...cred ca o sun pe mama sa vina la mine mai tarziu sa ma odihnesc si eu, ca la noapte sotul sigur va dormi si eu daca nu ma odihnesc astazi clachez...si asa plang cand o vad cum se chinuie sa respire.
Acum ceva timp exista in farmacii Karvol...acum nu mai e...Stiti cumva altceva pentru desfundat nasucul???
De cand am inceput sa scriu acest mesaj s-a trezit...a dormit 30 de minute...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Otilia...se pare ca eu nu m-am lecuit pentru ca nu am testat pana acum asa ceva, dar poate o sa imi fie invatatura de minte .Da...am scris prea aprig poate, recunosc, am si zis ca nu stiu cum sa fiu delicata, asa e natura mea...Fecioarele stiu ce zic...nu pot sa ma ascund dupa deget si sa pretind ca nu ma vad (ar fi si prea greu la urma urmei, sunt cam mare ). "Tonul face muzica", iar eu am ales un ton nu prea fericit si de aceea s-a inteles ca fiind rau intentionat, superior si arogant, adica exact ce voiam mai putin.
Babyzapi Bebecris Bertha scumpele mele nu aveti de ce sa va simtiti nicicum rau...situatia financiara impune limite la toata lumea. Stiu pentru ca nu am trait in puf si nici acum nu o fac...
Bertha eu nu ma cert , nu consider ca am motiv sa ma cert si nu vad rostul...eu doar mi-am permis sa spun ce simt si cum simt, iar de aici...un intreg torent pentru ca se pare ca mesajul s-a inteles diferit fata de cum a fost scris. Si eu am inteles mesajul lui Mav cum trebuia...pana la un punct...si prefer sa ma opresc aici cu orisice comentariu.
Mirtha Diamisha Diana Dandusa si toate cele care au incercat sa vada dincolo de tonul folosit gresit... multumesc din suflet pentru ca mi-ati aratat clar ca nu sunt nebuna. Atat, cred ca stiti exact ce am vrut sa spun.
Vreau sa cred in continuare in puterea femeilor de-a fi unite si de a se ajuta...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, bubulina mea e mucioasa rau, de la 2 la 8 a stat treaza pt. ca nu putea respira...am aspirat-o de 2 ori in intervalul asta si i-am dat si Panadol.Acum vad ca doarme, i-am pus pilota sub cap ca sa fie mai sus...si vad ca doarme de vreo 20 de minute.A si stranutat de cateva ori...nu inteleg cum de a racit, ca afara n-am scos-o, baita aseara nu i-am facut...
Si eu si sotul suntem rupti de oboseala, el s-a mai dus si la birou...cred ca o sun pe mama sa vina la mine mai tarziu sa ma odihnesc si eu, ca la noapte sotul sigur va dormi si eu daca nu ma odihnesc astazi clachez...si asa plang cand o vad cum se chinuie sa respire.
Acum ceva timp exista in farmacii Karvol...acum nu mai e...Stiti cumva altceva pentru desfundat nasucul???
De cand am inceput sa scriu acest mesaj s-a trezit...a dormit 30 de minute...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Buna Ramona,e frumoasa tare Sara(am vazut pozele postate la pag 13).Eu ii desfund nasul lui Alex cu solutie salina Rinophar.Sunt fiole mici de plastic si se picura din ele in nas,apoi aspir.

Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132183

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Vreau sa cred in continuare in puterea femeilor de-a fi unite si de a se ajuta...

Leeloo

F corect si frumos spus.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna mamicilor si bebicilor.Sper ca ati avut o noapte usoara si bebici cuminti.Al meu e un mic terorist.Chiar am infiintat pe alt forum un club"Teroristul lui mama".De ce?Pt ca nu doarme mai deloc.Ziua doarme cateva reprize de ~o jumatate de ora,iar noaptea se trezeste la 2 ore si de pe la ora 2 stam de vorba pana la 5.As dormi si in picioare de obosita ce sunt!
O zi buna va doresc tuturor.

Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132183

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Diana....poate Leeloo de suparare s-a exprimat gresit....sau am inteles eu gresit...dar concluzia mea a fost ca ne paraseste ptr motivul ca noi ca femei si ca mame nu sunt solidare......Pe mine personal, prin ceea ce a spus ea, m-a ranit... chestie care CHIAR NU ESTE CORECTA.... Din pacate unele lucruri in viata nu le putem controla sau rezolva noi...si nici macar banii....Ma doare sufletul si la fel pe oricare dintre noi la o asemenea tragedie...9 luni am fost un punct de sprijin una ptr cealalta si acum brusc suntem nepasatoare si reci,nu?...ei eu asta inteleg....

Citat:

Nu...mie imi suna mai degraba a " dupa socul aflarii unei asemenea tragedii care se poate petrece intr-o tara europeana in anul 2009.....e anormal sa ne mai luam si noi MAMICILE la hartza intre noi sa cream stari de conflict si tensiune..." asta am inteles eu........nu are nimeni cum sa ma convinga ca exista ceva ascuns printre randuri cand aceasta este parerea mea....Si sincer tu nu ii multumesti lui Dumnezeu ca ai copiii sanatosi?....

Alexa, multumesc frumos!

De la bun inceput, NU am avut intentia sa pun paie pe foc, ci dimpotriva si STIU sigur ca nu sunt singura care a gandit/simtit asa, caci am primit mesaje private in sensul asta.
Nimeni nu are dreptul sa judece si sa acuze.
Oricine a citit mesajul umanitar, putea alege SI sa ajute DISCRET (pt asta, nu toti simt nevoia sa comenteze si sa primeasca aplauze), dupa posibilitati. Putem sa fim buni si generosi, in gesturi... si fara cuvinte.....
De altfel, faptele sunt consumate si noi avem lucruri mai bune de facut decat sa aruncam cu acuzatii....
Si eu m-am simtit jignita, tocmai de aceea am si scris ceea ce am scris si sustin in continuare!

Diana, te rog, nu-mi mai raspunde, nu are rost sa mai lungim discutia asta offtopic (ai reusit sa ma faci sa nu mai intru aici, cel putin o perioada). Si asa am destule griji, ca nu-mi ia copilul in greutate, n-am nevoie de cearta si stres si din alte parti. Nu-mi permit sa-mi pierd laptele din prostie (atat pt sanatatea copilului meu, cat si dpdv financiar). Si stiu ca laptele poate sa dispara dintr-o stupida suparare si stiu ca e o prostie sa ma supar pe un partener de discutie virtual; si totusi sunt foarte necajita.... oarecum aveam asteptari mai mari din partea ta (greseala mea).

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Leeloo

F corect si frumos spus.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Citat:

Diana....poate Leeloo de suparare s-a exprimat gresit....sau am inteles eu gresit...dar concluzia mea a fost ca ne paraseste ptr motivul ca noi ca femei si ca mame nu sunt solidare......Pe mine personal, prin ceea ce a spus ea, m-a ranit... chestie care CHIAR NU ESTE CORECTA.... Din pacate unele lucruri in viata nu le putem controla sau rezolva noi...si nici macar banii....Ma doare sufletul si la fel pe oricare dintre noi la o asemenea tragedie...9 luni am fost un punct de sprijin una ptr cealalta si acum brusc suntem nepasatoare si reci,nu?...ei eu asta inteleg....

Deci, chiar NU am inteles EU gresit....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu-mi vine sa cred ca avem discutii dinastea....VAd ca se umple forumul de asa ceva...
Deci nu mai discutam despre copii...nu ne mai intereseaza care face part, care suge, care face kk..nu?Stam sa ne certam...
Deci sa caut altundeva raspunsuri la nelamuririle mele cu bebe....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Nimeni nu are dreptul sa judece si sa acuze.

Ei, bine, eu am mai spus odata, asta este o tampenie! Sunt extrem de multe situatii in care AI DREPTUL sa judeci si sa acuzi.

Diamisha, Mirtha , va multumesc ca ati scris ce ganditi! Apreciez oamenii care aleg sa discute, chiar si in contradicrotiu, cu cartile pe fata, nu pe pm-uri.

Mai jos cititi numai daca va hraniti copiii cu lapte praf, altfel riscati sa va pierdeti lapticul.

V-a suparat tonul Lacramioarei? Inseamna ca nu v-ati gandit ce inseamna "ti-a murit copilul", inseamna ca nu realizati ca mamica aia, care tocmai ii cumparase bebelusului ei niste hainute noi, isi duce acum copilul la cimitir si il acopera cu pamant. Si-l lasa acolo pt. totdeauna, si nu-l va mai vedea niciodata . Vad ca mai mult v-a suparat felul in care a vorbit Lacramioara, decat tragedia in sine. In sfarsit, ce sa mai zic!? Stiti ce simte o mama cand cad bolovanii in groapa, peste propriul ei copil, inchis bine intr-un sicriu? Stiti cum isi pierde ea mintile si cum suravietuste numai sedata? Hai sa nu ne mai lungim...eu zic sa ne luam copiii in brate si sa nu ne ne pese ca acel copil ar fi avut sanse sa nu fie acum sub pamant, ci in bratele mamei lui. Iar ai nostri sunt sanatosi, da, Doamne ajuta, insa nu au venit pe lumea asta cu contract prin care sa ni se garanteze sanatatea lor pana la adanci batraneti. Viata este, am mai spus, extrem de fragila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Nu-mi vine sa cred ca avem discutii dinastea....VAd ca se umple forumul de asa ceva...
Deci nu mai discutam despre copii...nu ne mai intereseaza care face part, care suge, care face kk..nu?Stam sa ne certam...
Deci sa caut altundeva raspunsuri la nelamuririle mele cu bebe....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

se mai intampla si deastea,perfect normal atat timp cat discutia este constructiva...si a fost zic eu...sper sa invatam cu toatele un lucru esential...pune-te in locul persoanei care sufera si atunci cu siguranta vei gasi o cale de a ajuta...cu o vorba,cu banuti,cu lucruri de tot felul...cu ce are fiecare...trebuie doar sa vrei

ps:ce nelamuriri ai cu bb?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput