Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
portugal spune:
Mersi Alexa deci ma pot considera ca fac parte din grupul vostru de mamici mersi anca o data
Alexa.1983 spune:
Or sa te bage fetele maine in listuta....vad ca ai zis data nasterii fetitzei....mai scrie kg la nastere si daca a fost nastere naturala sau prin cezariana....Si asteptam povestea ta
Mirtha spune:
Sunt de acord cu tine. Nu de putine ori din asa zisa dorinta de nu "ne certa" ajungem sa pretindem celorlalti sa nu isi mai exprime sentimentele , opiniile , modul de a percepe lucrurile. Pentru ca ne doare sau ne incomodeaza.
Chiar daca uneori cea ce gandim sau simtim este incomod pentru interlocutor , cita vreme se pastreaza limite rezonabile , este bine sa fie spus. Altfel ajugem tacere. La lipsa oricarei comunicari la punerea la colt nu a cuiva ci a cea ne defineste ca oameni.
Eu una nu am perceput discutia care avut loc urmare a acestei tragedii ca pe o cearta si nici nu intetionez sa o privesc in aceasta maniera.
Ma bucur ca si tu si Mav v-ati expus punctele de vedere chiar daca s-a ajuns la o discutie mai taioasa. Mai bine sa fim noi insine decit......tacere.
Sa aveti o noapte cit mai linistita mamicilor de Cozonacei!
Citat: |
citat din mesajul lui diana21 Fetelor, va rog din suflet sa intelegeti ca eu nu ma cert cu nimeni. I-am spus doar lui Mav ca m-a suparat mesajul ei pt. ca m-a jignit. Si nu am facut reprosuri nimanui, va rog sa cititi din urma! Nici nu m-am batut cu pumnii-n piept De ce cand un om alege sa fie sincer si sa spuna ce gandeste, trebuie imediat sa fie inghesuit la colt si acuzat ca are chef de cearta? Nu imi place sa fiu ipocrita, asta este, eu, cand am ceva de spus, spun! Cu riscul de a se supara toata lumea pe mine. Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
portugal spune:
Da Alexa pun toate datele greutate 3050 g 47.5 cm nastere apagar 9 cu 5 10 minute 40 saptamani va pup
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Anca voi cand aveti botezul? Si la noi mama si soacra nu vor sta la masa, una la bucatarie, una cu bebe...Eu cand colo cand colo...deci 3 persoane scutesc.... CEle care faceti acasa...aveti un meniu?Eu nu stiu exact ce pregatesc! Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] |
Am facut botezul acasa pe 17 ian. De fapt la nasi acasa ca aveau mai mult loc. La meniu am avut apeitiv format din pulpa porc putin afumata, un fel de kaiser, cascaval, cas dulce si sarat, masline, rosii, castraveti, ardei gras, carnat jandarm(e patrat si foarte uscat, se feliaza frumos). Felul 2 = sarmale in varza murata cu ardei iute, felul 3 = piept si pulpe de pui la gratar si carnati proaspeti ca sa nu mai pun alt fel de carne, portiile de pui au fost imense. Desert = prajituri(tarta cu visine, un pandispan cu rahat si nuca, cozonac, toate de casa) + tort diplomat. La bauturi am avut si spirtoase la inceput si vin + apa, suc etc.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Portugal bine ai venit! Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu Mirunica mea.
Noi suntem crestini de vinerea asta, a fost un botez frumos, nu a plans aproape deloc, doar cand a bagat-o in cristelnita 3 urlete si gata. Fata ziceti ca nu raceste dupa botez, da mama??? Ca ma ustura gatu de nu mai pot.
Eu am dormit dupa masa si acum bantui pe forum. Fata doarme in carut de la 9 seara. Am sanii beton, abia astept sa se trezeasca sa manance.
Isa ce face Raphael?? Mai bine?
Pup dulce toti cozonaceii, am vazut poze foarte frumose dar nu nominalizez, nu dati ca cites doua capitole jumate de cateva ore si nu mai stiu. Pupici.
Eli am primit PM, foarte frumos. Imediat ce situatia va permite, voi da curs rugamintii.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
diamisha spune:
Imi pare rau ca scriu abia acum, as fi vrut sa fi putut scrie mai devreme...dar, din aceeasi perspectiva despre care vorbea Mirtha, nu pot sa fiu tacere in astfel de situatii si sa ma prefac ca nu se intampla nimic...asa ca mai bine mai tarziu, decat niciodata...
Din pacate, observ ca se intampla tot mai des sa intalnesc acest gen de atitudine atunci cand apar astfel de cazuri...nu mi se pare normal sa-mi strang copilul in brate, sa ma bucur ca e sanatos si sa ma delimitez de situatia respectiva, de parca s-ar lua...ba mai mult, am vazut si un tip de fuga pe motiv ca unii oameni sunt slabi si nu rezista sa auda astfel de lucruri...pai daca vor fi oamenii slabi si cand o sa am eu nevoie de un ajutor???? Sau tu??? Sau oricare dintre noi??? Nici eu nu scriu de cate ori ajut, intr-un fel sau altul, aici sau in alta parte, donatia de orice fel ar fi ea, trebuie sa fie un act voluntar si discret. Dar nici nu emit astfel de pareri egoiste si, da, lipsite de solidaritate fata de niste oameni greu incercati de soarta.
Cand am ales sa intru in aceasta comunitate, am facut-o in primul rand pentru ca mi s-a parut o platforma de ajutor de orice fel, de la simple informatii impartasite intre femei aflate in situatii similare, pana la un ajutor concret, important, oferit in situatii limita.
Este dezamagitor pentru mine sa vad ca putem dezbate mult si bine pe tema mucilor copiilor, dar ne delimitam de cazuri grave si ne ferim ca nu cumva sa ne afecteze frumoasa si linistita viata, multumindu-i cerului ca nu suntem noi in locul persoanelor respective...poate ca fiecare dintre noi gandeste asa, si e normal, doar ca nu mi se pare ok sa o facem cu voce tare, in public...mai ales ca ar putea ajunge si sub ochii acelor persoane greu incercate...mereu m-am intrebat ce simte o mama care si-a pierdut copilul sau il are foarte bolnav, daca citeste pe forum sute de mesaje ale celorlalte mame in care acestea spun "imi strang copilul in brate si ma bucur ca e sanatos"...cred ca este ingrozitor...
Leeloo, Diana, sa nu plecati, este nevoie de oameni ca voi...
Vreau sa subliniez ca nu judec pe nimeni dupa felul in care poate sau nu sa ajute in cazuri de genul asta, deci sa nu se simta nimeni lezat din punctul asta de vedere.
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Sorvint spune:
Lauramiron multumim pt aprecieri.
Portugal bine ai venit printre noi si sa iti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii. E scumpa foc fetita ta.
Noi raportam o noapte minunata. Ne-am culcat la 12 noaptea si ne-am trezit la 6. Nu imi vine sa cred ca a devenit asa cuminte noaptea.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
Sorvint spune:
Lauramiron multumim pt aprecieri.
Portugal bine ai venit printre noi si sa iti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii. E scumpa foc fetita ta.
Noi raportam o noapte minunata. Ne-am culcat la 12 noaptea si ne-am trezit la 6. Nu imi vine sa cred ca a devenit asa cuminte noaptea.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
malinas spune:
Sper sa nu va suparati pe mine si sa nu deranjez pe nimeni tocmai acum, dar am primit pe email acest mesaj si poate stiti pe cineva care ar avea nevoie: Te rog, da mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia!
anca, eu dupa ce l-am spalat pe David pe cap, cat era inca ud si cojitele moi i-am dat usor cu peria si f multe au cazut. L-a urmatoarea balaceala completa sunt sigura ca o sa ramana fara cojite.
Babyzapi, la ora 3 cand imi alaptam odrasla mi-am amintit sa trebuia sa mergi ieri cu Raphael la dermatolog si voiam sa vin sa te intreb ce ai facut, dar am realizat ca oricum nu ai cum sa-mi raspunzi, plus ca soata m-ar fi considerat nebuna, asa ca m-am potolit.
portugal, bine ai venit printre noi. Sa-ti traisca minunea si sa fiti sanatosi.
Acusica, adica la ora 12, ne ducem sa ne vaccinam.Am niste emotiiiiiii... . Sper sa fie totul bine.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872