Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Of, o mica cearta. Si tocmai acum cand este atata tristete pe forum, chiar aseara citind inca o poveste trista la odisee ma gandeam ce norocoase suntem noi.
Mav, eu am inteles cam ce vrei sa spui, nu trebuie sa facem analiza textului ca sa ne prindem ca e un mesaj de incurajare pentru mamici.
Diana, nu stiu daca am scris ceva atunci imediat si ce am scris dupa acele mesaje, dar cand au aparut mesajele deja stiam despre Gabriel si incercam sa ajut. Dar nu m-am gandit sa scriu la Odisee despre cazul lui. M-am lecuit sa trag cunoscutii de maneca din 2005, cand unii mi-au zis la obraz ca ce le dau mesaje umanitare pe mess . Acum insa am trimis cateva mesaje celor care speram ca nu raman indiferenti. Oricum eu prefer faptele in locul vorbelor, nu ma pricep la vorbe. Cum spunea si Anca e corect sa se scrie la scutece despre colici iar cine vrea sa ajute citeste zilnic la umanitare si o poate face si din umbra dar la fel de adevarat este ca la urgente e bine sa se imprastie vestea si mie imi pare rau acum ca nu am facut mai mult.
Leeloo, te rog nu pleca. Ai scris din suflet si impactul vestilor a fost maxim pentru tine care ai cunoscut mamica.
Alexa, mi-a placut formularea ta.
Eu sper ca pe viitor sa ma implic mai mult in unele cazuri...
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
babyzapi spune:
Offf...iar sunt discutii intre noi si ma intristeaza lucrul asta...am vrut sa scriu ceva, dar m-am razgandit...eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...ma simt oricum teribil de prost ca nu am contribuit cu nimic...dar asta oricum nu ajuta pe nimeni. Cateodata propria situatie financiara ne impiedica sa ajutam....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Alexa.1983 spune:
Babyzapi stiu ca tu nu alaptezi..iei contraceptive ceva???? Ca eu am azi prima zi de menstruatie....si nu stiu pe ce cale s-o apuc...pastile...sterilet????
Otilia
bertha spune:
Diana, Leeloo si Mav, va rog din suflet, haideti sa nu lasam niste cuvinte intelese gresit sa strice o prietenie virtuala atat de frumoasa.
Eu o sa vorbesc in numele meu si va spun din tot sufletul ca mi-a fost atat de rusine ca n-am fost capabila sa gasesc timp sa trimit niste bani, incat nu mi-a mai venit sa scriu nimic...m-am simtit f vinovata si, desi as putea inventa scuze, prefer sa spun sincer ce s-a intamplat.
Eu am inteles din mesajul lui Mav ca dupa o asemenea tragedie, nu mai au rost comentariile, ca "eu am dat sau n-am dat". Poate ca asa am inteles eu pt ca, pt mine, aceasta tragedie pe care n-am incercat sa o impiedic donand macar 1 leu, m-a invatat mai mult decat o sa ma invete vreodata niste mesaje acuzatoare (fara suparare) Pt ca cine trebuie/vrea sa inteleaga ceva, intelege singur.
Si ma rog ca pe toate mamicile din lume sa le ajute Dumnezeu sa nu aiba nevoie de ajutor material pt puii lor!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bebecris spune:
exact cum a gandit babyzapi, gandesc si eu...propria situatie financiara ma im piedica sa ajut atat cat as vrea.
cazul il stiam de o saptamana...il vazusem intr-o seara la tv...cand am plans si eu si sotul...si ne-am simtit neajutorati....nimeni nu are voie si nu are dreptul sa judece pe nimeni...nimeni nu stie ce este in familia celuilalt, cum se descurca, ce situatie materiala are....
nu mai judecati!!!si nu va mai certati!!!
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
babyzapi spune:
Alexa iau anticonceptionale Desorelle. Pana acum ma inteleg bine cu ele, le iau de luna trecuta...ia o decizie repede sa nu ai vreo minune
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Babyzapi, ce face Raphael? Ce-ati facut la dr?
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
diana21 spune:
Fetelor, va rog din suflet sa intelegeti ca eu nu ma cert cu nimeni. I-am spus doar lui Mav ca m-a suparat mesajul ei pt. ca m-a jignit. Si nu am facut reprosuri nimanui, va rog sa cititi din urma! Nici nu m-am batut cu pumnii-n piept
De ce cand un om alege sa fie sincer si sa spuna ce gandeste, trebuie imediat sa fie inghesuit la colt si acuzat ca are chef de cearta?
Nu imi place sa fiu ipocrita, asta este, eu, cand am ceva de spus, spun! Cu riscul de a se supara toata lumea pe mine.
Si eu am fost in situatia voastra cu alte ocazii si regret enorm ca nu am reusit sa ajung atunci, in timp util, la banca. Am o multime de conturi notate pe ultima pg. din agenda mea, si, recunosc, nu ajung mereu la banca sau chiar uit zile in sir de asta. Se intampla sa uiti sau sa amani prea mult, fara sa-ti dai seama ca pt. acei oameni timpul e totul.
Eu nu am contabilizat nimic si nici nu ma intereseaza aspectul asta. E de-ajuns sa iti pese si sa dai mesajul mai departe, altora care poate vor ajuta. E de-ajuns sa scrii doua vorbe la subiectul respectiv...Nu e musai sa dai ultimul ban din casa. AICI A FOST VORBA DESPE OMENIE, nu e ok sa spui "hai sa nu ne pierdem toate laptele, da?" Sau "noi avem o datorie fata de copiii nostri" Acum intelegeti de ce am pus paie pe foc si n-am bagat capu-n nisip ca strutu'?
portugal spune:
Buna seara mamici de noiembrie decembrie am si eu o fetita nascuta pe 13 noembrie 2oo8 o cheama Sara Ines ma primiti la voi'?va pup