Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
Fetelor, haideti sa incheiem subiestul. Ce a fost a fost. Nu mai are rost sa ne 'intepam' acum. Toate ssunmtem connstiente ca e o tragedie. Sper ca nu va supar si eu
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Diana....poate Leeloo de suparare s-a exprimat gresit....sau am inteles eu gresit...dar concluzia mea a fost ca ne paraseste ptr motivul ca noi ca femei si ca mame nu sunt solidare......Pe mine personal, prin ceea ce a spus ea, m-a ranit... chestie care CHIAR NU ESTE CORECTA.... Din pacate unele lucruri in viata nu le putem controla sau rezolva noi...si nici macar banii....Ma doare sufletul si la fel pe oricare dintre noi la o asemenea tragedie...9 luni am fost un punct de sprijin una ptr cealalta si acum brusc suntem nepasatoare si reci,nu?...ei eu asta inteleg....
CONDOLEANTE PUSYKETEI mami de ingeras ANDREI de la odiseea ianuarie -februarie....cuvintel sunt de prisos.....ptr cine vrea sa citeasca ce s-a intamplat:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132160
diana21 spune:
Alexa, stii ce a fost deranjant? Ca, dupa ce Dandusa si Leeloo au scris de Gabriel si au rugat fetele sa ajute (si 10 lei conteaza in cazuri de genul asta, in care timpul e cel mai mare dusman), toate celelalte mesaje au fost ca nuca-n perete, nici macar o parere de rau, nimic, s-a scris in continuare despre colici, ragaielile, partzurile si flotarile pe care le fac piticii nostri. Eu, una, de aia m-am suparat, dar imi trecuse, insa acum vad ca se trezi Mav sa arunce cu ironii. Spune sincer, tie asta "avem niste datorii de onoare fata de bebicii nostri.... haideti sa nu ne pierdem toate laptele, da?" nu-ti suna a "bine ca nu nu s-a intamplat noua?"
anca_27 spune:
Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune....
Voi fiti supi, ca eu dau de baut si ma veselesc...., pentru ca sunt sanatoasa, pentru ca am o zibe dulce, pentru ca pot ajuta pe altii si macar cu un gand bun, pt ca am un sot nemaipomenit, pt reusita lui Soso, si alte reusite, si pt ca am mai trecut un exam azi, cel mai crunt dat vreodata...
Nici Zibe nu prea doarme fetelor, nici ziua si nici noaptea. Am `cronometrat-o` si baga cam 10-12 maxim pe zi, acum doarme de 3 ore stiu deja ca ne mai culcam pe la 1-2. Dar deja m-am obisnuit, tot hutz la ea, si tot pe mine si pe daddy, si exercitii, si masaj, si partzuri, si vorbe de iubire, si cantat si povestit, si-asa trece timpul...
Am ajuns la performanta de-a o alapta in timp ce mananc si mai citesc intre timp si cate ceva pt examen. Orice se poate.
Cu ce tratati cojitele de pe capul bebeilor? Ulei dat inainte de baie? Vazusem pe la Mustela ceva dar.... ziceti ceva mai babesc.
Pusici si spor, fug ca a inceput sa depene!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Alexa.1983 spune:
Nu...mie imi suna mai degraba a " dupa socul aflarii unei asemenea tragedii care se poate petrece intr-o tara europeana in anul 2009.....e anormal sa ne mai luam si noi MAMICILE la hartza intre noi sa cream stari de conflict si tensiune..." asta am inteles eu........nu are nimeni cum sa ma convinga ca exista ceva ascuns printre randuri cand aceasta este parerea mea....Si sincer tu nu ii multumesti lui Dumnezeu ca ai copiii sanatosi?....
leeloo5979 spune:
Sincer...cred ca putin ma intereseaza ce vitejii se scriu acum vis-a-vis de postarea mea ce a suparat lumea brusc devenit sensibila la cuvinte... Nu am povestit prin ce am trecut eu ca sa arat cat de "adevarata" m-am simtit eu implicandu-ma,nu am scris de laptele ce era sa il pierd ca sa dovedesc ceva ce probabil seamana a bravura pentru unele dintre voi... Nu am cerut nimanui sa faca mea culpa si sa se ostoiasca in lacrimi... Pur si simplu am simtit nevoia sa scriu si sa spun ce m-a durut cel mai mult, faptul ca noua luni si mai bine am putut empatiza unele cu celelalte pentru orice lucru, chiar si cel mai neinsemnat, iar apoi...la un moment dat, ni s-a parut prea mare riscul sa o mai facem, sa ne implicam si sa ne pese. Atat...fara atacuri, fara nominalizari, fara sa arat cu degetul...fara...ce ar mai conta...
Se pare ca nu am invatat sa fiu diplomata si prea educata in asemenea situatii, si nici Diana...si poate nici altele care gandesc la fel...Dar niciuna din cele care au simtit nevoia sa ajute nu s-a cerut gratulata si sa i se ridice vreo statuie. Fiecare a facut ce a simtit si cu cat a putut.
Diana are perfecta dreptate...ma rog sa ma ajute Dzeu sa nu am nevoie disperata de ajutor material vreodata...sa nu fiu pusa vreodata in situatia de a implora pentru niste bani pentru a salva o viata!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
anca_27 spune:
Dia, poate lumea n-a vrut sa intrerupa sirul povestilor...eu una am vazut, am intrat, dar n-am mai scris aici nimic...am lasat clubul scutecelor pt scutece si m-am dus la umanitare...
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Ramo2007 spune:
Nu-mi vine sa cred, mamica de la odiseea ian-febr a nascut la Cantacuzino...ca si mine.
Am retrait clipa cand m-am dus sa nasc si sefa sectiei"Doamna Doctor Conferentiar" a spus ca nu ma lasa sa fac cezariana, cu toate ca sarcina era pelvina, circulara de cordon si cordonul strangulat intr-un loc...nu era motiv de cezariana dupa mintea ei bolnava.
Nu stiu daca v-am povestit prin ce emotii am trecut...o sa scriu povestea nasteri.
In acel spital nu este permisa cezariana...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
Otiliav spune:
Eu nu am avut net azi, ce se intampla de nu a mai scris nimreni de 2 ore?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre