O mama moderna,,,??????(pe DC)
Raspunsuri - Pagina 14
Kitty spune:
Nu spun ca Karra nu merita avertismentul, dar cele care ne-au jignit intreg grupul nu primesc nici macar un cuvant de dojana? Pur si simplu asa erau asezate stelele in cele 2 luni jumatate in care am nascut noi, incat toate ne-am nimerit niste nesimtite care ne umilim copiii, un cuib de viespi? Noi, intregul grup, dintre care unele nici nu au apucat sa vada filmuletul sau ce se scrie aici, nu meritam nimic? Nici sa se recunoasca ca am fost jignite?
Si cu tot respectul pt munca de moderator... de ce abuz fizic? Fetita IMBRACATA, isi imita mama pe care o vazuse punandu-si un OB. Mama a gresit ca s-a lasat vazuta (greseala frecventa la multe mame) si ca o incuraja sa faca acest lucru pentru a o filma. Sincer (poate gresesc) nu vad abuzul fizic.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
lara_c spune:
Fetelor, V-ATI LUNGIT CAM MULT!!!Chiar nu anunta nimeni protectia copilului???As face-o eu dar nu stiu cum se procedeaza in Romania.Dar o sa ma interesez.
Intr-o tara civilizata asta se numeste ABUZ SEXUAL.Da, Karra, stiu ca o sa comentezi, dar asa este.Abuz asupra unui minor este si numai simplu fapt ca folosesti obscenitati fata de el, nu mai vorbesc de repetat.Consider ca si copii din Romania trebuie protejati la fel ca si cei din occident impotriva abuzului.
Chiar este nevoie sa vedem la stirile de la ora 5 sau care or mai fi cum ajunge fetita la spital dupa ce incearca sa isi puna un creion in vagin sau mai stiu eu ce, ca la 2 ani nu face diferenta.Sau poate o ajuta taticul...
ABUZ SEXUAL.PUNCT.
Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url
danybv spune:
Ce se intampla cu aceasta fetita se numeste abuz sexual si psihic asupra copilului .
Sunt mai multi factori care o contrazic pe mama :
- in primul rand - tamponul ob nu are ce sa caute in prejma unui copil asa de mic .
- in filmulete se vede clar ca mama doreste ca fata ei sa invete acel vocabular si acea tema de punere a tamponului , acest lucru se invata la scoala la orele de specialitate sau in familie la vasrta corespunzatoare dupa caz 12-14 ani .
- cel mai grav lucru este ca fata nu face ceva voit de ea ci ceea ce i se spune de catre mama ei .
- copii la varsta asta nu au discernamant .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Andree27 spune:
kitty nu cred ca a zis nimeni ca toate de la mamici de albinute si bondarei va umilitii copii,acum nu mai interpreta si tu airea,dar si voi daca erati prietene virtuale adevarate trebuia sa ii exlicati Karrei ca greseste si astfel nu se ajungea aici!Acesta e un forum cu caldura si de unde inveti lucruri frumoase,nu chestiile care de obicei se fac in baie!Tu zici de avertisment celor carevorbesc despre karra urat cand la subiectul vostru o barfiti pe Anisiap si o faceti cu ou si cu otel care din motive de sanatate nu si-a putut alapta fata?Sa va fie putin rusine la obraz.Mi se pare ca nici acum nu realizati gravitatea faptului,si ce daca era imbracata,poate ,azi sau maine e imbracata,dar poate peste o saptamana e goala in casa cu tamponul in vagin.
Karra sper din suflet ca ti-ai realizat greseala,iar Winnie e o fetita frumoasa si inteligenta careia ii vei explica fiecare lucru la vremea lui!
_Ralu_ spune:
imi pare rau, foarte-foarte rau ca s-a ajuns aici.
din pacate, am realizat din prima gravitatea faptei, de aceea am si folosit cuvantul "abuz"...am vrut sa mai scriu si dupa raspunsul mamicii, in care spunea ca fiecare isi creste copilul asa cum crede si vrea...am vrut sa-i spun ca aceste fapte sunt mai presus de lege, si nu mai e doar treaba ei, dar nu am vrut sa pun paie pe foc...se pare ca totusi inevitabilul s-a produs, si sper din tot sufletul sa fie doar un avertisment.
ceea ce vreau sa subliniez: sunt sigura ca mamica nu i-a facut rau cu buna stiinta copilului. nu a realizat gravitatea. se vede ca este un copil ingrijit, iubit...nu se pune cred, problema...numai ca nu si-a dat seama ce face.
multe dintre noi au facut poate o greseala candva, nu trebuie sa fie neaparat de aceasta factura, dar tot greseala se numeste, care poate ca a facut rau copilului. inconstient....poate nici nu ne-am dat seama.
sunt sigura ca mamica si-a invatat lectia, sunt sigura ca sufera f mult acum. sunt sigura ca regreta amarnic. si sunt sigura ca atunci cand va vrea s-o mai invete o injuratura pe aia mica, i se va pune un nod in gat. si n-o va mai face.
ganditi-va macar pt o clipa, cum ar fi sa stii ca esti in pericol sa-ti fie pusa la indoiala capacitatea de a-ti creste copilul, pentru ca ai facut o greseala pe care n-ai constientizat-o.
eu am facut acest exercitiu...si mi s-aridicat parul in cap...
nu incerc s-o scuz, este f grav ce s-a intamplat. dar cred ca e suficient tot ce s-a spus, si lectia a fost invatata.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
floric_ea spune:
stiti ce nu inteleg eu?
deci e absolut normal sa dai avertisment unei persoane pentru ca ataca o alta persoana. bun.
sa inteleg ca este ok sa faci o alta persoana de pe forum: "femeie usoara", "nebuna", "are ceva la scafarlie" etc etc?? sa inteleg ca pot si eu folosi aceste expresii la alte subiecte?? fara avertisment??
o rog pe doamna de la protectia copilului (pt care am tot respectul si absolut nimic de comentat) sa le explice persoanelor respective ca atunci cand te duci intr-o ancheta sociala, sau cand sesizezi un abuz nu incepi sa injuri si sa jignesti in stanga si-n dreapta pt ca unul la mana e la fel de ilegal ca abuzul asupra copilului si doi la mana te cobori fix la nivelul "clientului".
nu vreau sa cred ca politica dc-ului este ca e ok sa folosesti injurii daca user-ul respectiv face lucruri "suficient" de grave.
Kitty spune:
Andreea, tu ai citit cu atentie ce am scris noi despre Anisiap? Ma indoiesc. Incearca sa o faci si sa vezi cu obiectivitate ce se scrie la noi si ce scrie ea despre noi, si FAPTUL CA A MINTIT IN MAI MULTE POSTARI DE ALE EI. Si apoi foloseste expresii puerile si jignitoare gen "Sa va fie putin rusine la obraz." Mi se pare, ca dincolo de subiect, care si-a atins scopul, multa lume scrie doar ca sa se afle in treaba, fara sa incerce macar sa vada despre ce este vorba.
Si da, Karra este foarte speriata si foarte suparata. Am vorbit cu ea pe messenger si acum i-am cerut voie sa scriu ce mi-a scris, puteti sa credeti ca am inventat eu ...sau nu:
"oricum vad ca tot ce as incerca sa ma scuz nu ajung nicaieri..... acuma vad ca vor sa ma dea la protectia copilului"
"ce-i mai rau ca plang intr-una si saraca winnie se uita la mine cu niste ochii si tot ma pupa si imi sterge ochii...zice ca am apa...ca sotzul a plecat la Bucuresti si nu e acasa..."
"sunt terminata" "se pare ca de la o tampenie si o gluma tampite se ajunge la ceva rau de tot"
Ei, daca voi credeti ca ea nu-si pune mari semne de intrebare despre ceea ce s-a intamplat....poate sunt eu mai naiva. Sau poate n-am credibilitate ca-s din grupul respectiv.
Oricum mie mi se pare ca lectia a fost invatata.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
dana_lucia spune:
bb_ralukutza
sustin si eu cele ce ai scris, ai punctat exact cum as fi vrut si eu sa scriu!
danybv spune:
Asa este floric_ea ai dreptate si eu zic ca si in viata de zi cu zi nu este frumos sa ne jignim chiar daca oamenii gresesc .
Se pot purta discutii si fara sa jignim pe cineva .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Andreea, tu ai citit cu atentie ce am scris noi despre Anisiap? Ma indoiesc. Incearca sa o faci si sa vezi cu obiectivitate ce se scrie la noi si ce scrie ea despre noi, si FAPTUL CA A MINTIT IN MAI MULTE POSTARI DE ALE EI. Si apoi foloseste expresii puerile si jignitoare gen "Sa va fie putin rusine la obraz." Mi se pare, ca dincolo de subiect, care si-a atins scopul, multa lume scrie doar ca sa se afle in treaba, fara sa incerce macar sa vada despre ce este vorba. Si da, Karra este foarte speriata si foarte suparata. Am vorbit cu ea pe messenger si acum i-am cerut voie sa scriu ce mi-a scris, puteti sa credeti ca am inventat eu ...sau nu: "oricum vad ca tot ce as incerca sa ma scuz nu ajung nicaieri..... acuma vad ca vor sa ma dea la protectia copilului" "ce-i mai rau ca plang intr-una si saraca winnie se uita la mine cu niste ochii si tot ma pupa si imi sterge ochii...zice ca am apa...ca sotzul a plecat la Bucuresti si nu e acasa..." "sunt terminata" "se pare ca de la o tampenie si o gluma tampite se ajunge la ceva rau de tot" Ei, daca voi credeti ca ea nu-si pune mari semne de intrebare despre ceea ce s-a intamplat....poate sunt eu mai naiva. Sau poate n-am credibilitate ca-s din grupul respectiv. Oricum mie mi se pare ca lectia a fost invatata. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Daca lectia a fost invatsata asta e cel mai importat!Sa realizeze ce s-a intamplat si sa nu se mai repete!Am spus si o repet:asta nu e un forum de scandal,
ci unul de caldura si intelegere!Sper ca asta sa ii fie invatatura de minte si sa realizeze ca sunt chestii de glumit si chestii care trebuie luate in serios!
Orice om merita o a doua sansa in viata,asa ca eu zic fetelor sa uitam acest incident si sa ne vedem de ale noastre si de bebeii nostrii!