O mama moderna,,,??????(pe DC)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Carmina....eu te felicit ca ai inteles din punctul meu devedere, greselile....Am intrat si eu si am vazut poze cu Maria Cristina, cu tine, cu tati....nu pareti..."vai mama voastra", mie imi pareti cu "scaun la cap".
Deci totul spre bine....
Si chiar nu e cazul sa va luati de Ana...cu ce a gresit?Ca a facut-o pe Carmina sa vada o greseala?Nu cred ca e orba de "adunat stele"...nu vreau sa cred ca de asta suntem aici...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Asa cum am scris in citeva mesaje la acest subiect deja, Karra si-a recunoscut greselile si e clar ca trage deja invatamintele de rigoare, asta e cel mai important zic eu si apreciez ca incearca sa raspunda pozitiv la unele intrebari, asa si trebuie Karra, fiecare suntem supusi greselii iar greseala recunoscuta (si corectata as adauga eu).......stii continuarea desigur.
Karra e o femeie matura si poate da singura explicatii sau lamuriri, nu are nevoie de ajutor zic eu, iar interventiile jgnitoare de la alti membri pro/contra nu isi au rostul si fac mai mult rau decit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Si chiar nu e cazul sa va luati de Ana...cu ce a gresit?Ca a facut-o pe Carmina sa vada o greseala?Nu cred ca e orba de "adunat stele"...nu vreau sa cred ca de asta suntem aici...

Pentru modul in care a facut-o... sunt convinsa ca ... Karra ar fi inteles la fel de bine si daca o facea intr-un mesaj privat ... sau la topicul cu pricina (cum a facut-o menuet de ex.)

anisiap pt. cultura mea generala... ca azi mi-ai mai imbogatit-o odata... care's alea multe care s-au amuzat copios acolo? Cate dintre noi? 2, 3 au scris un rand depre asta? Cine a facut mai multe "valuri" cele 2-3 care s-au amuzat? Sau voi care ati pus-o la zid? Chiar nu era cazul sa-i arati ca a gresit in felul asta...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anisiap, daca vroiai sa iti raspunda Kara la intrebarile / acuze de ce nu ai intrebat-o personal, ca raspuns la postul cu pricina?
Cum iti poate Kara raspunde, si cum poate ea invata ceva din intentiile tale atat de bune, cand ea a aflat de postul aceasta pentru ca i l-au aratat alti useri "vezi ca se vorbeste despre tine la generale"?

In schimb, ceea ce ai facut tu a crescut audienta la filmuletul cu pricina. A expus infinit mai multe persoane la "oroarea" educationala.
Unii s-au distrat, altii au plans. dar toti au dat mai departe.
S-au creat tabere. S-au luat parti. Toata lumea s-a descarcat.
Si filmuletele au atins scoruri nebanuite de vizionare. Minunat.

Ai declansat o mahala. In loc sa sanctionezi ferm cele vazute direct la user sau la moderator, si, pentru ca ai o calitate morala excelenta, sa ii aperi pe ceilalti, sa ii scutesti de a vedea asemenea "orori", tu ai "scos la tabla" subiectul.

Asa ca din pacate nu pot decat sa te rog si eu sa inchizi subiectul si sa incercam cu totii sa uitam ca ne putem scuipa in halul acesta.
Nu se poate continua la nesfarsit cu un asemenea topic, te rog din suflet.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu mai aruncati cu pietre in Anisiap pt ca datorita ei Karra a realizat ce a facut si asta e cel mai important!Poate daca ii trimitea un PM,nu ii pasa asa!!!Iar cea care a zis ca e aici Ana pt adunat stele ,poate asa face chiar ea,din moment ce numai la asta ii sta gandul!
In fine eu ma bucur ca a realizat Karra ca a gresit si asta e cel mai bine doarece inteligenta fetitei nu trebuie irosita pe asemenea lucruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Carmina....eu te felicit ca ai inteles din punctul meu devedere, greselile....Am intrat si eu si am vazut poze cu Maria Cristina, cu tine, cu tati....nu pareti..."vai mama voastra", mie imi pareti cu "scaun la cap".
Deci totul spre bine....

Exista modalitati mai diplomatice de a atrage atentia asupra unui astfel de subiect nu facandu-l public. Asta nu a facut decat ca totul sa degenereze intr-o judecata po****ra, asa cum se facea pe vremuri cand audienta striga "Taiati-i capul".
Nu apar pe nimeni si nimic, nu am nimic de castigat din asta doar ca mi se pare ca lumea e prea dornica de subiecte socante si de aruncat cu noroi.
Ma intreb, oare cum veti reactiona voi, mamele perfectioniste, cand copilasii vostri vor face greseli nedemne de educatia pura pe care le-ati dat-o? O sa le taiati capul si orice vor spune vor fi de neiertat. Veti face un scandal public ca sa-i invatati minte sau veti incerca sa va spalti rufele in propria familie?
Pana la urma " a gresi e omeneste, a ierta e dumnezeieste".
Karra si-a recunoscut greselile, poate in pofida faptului ca unele dintre voi s-ar fi asteptat, si mie mi se pare acest lucru foarte important.
Incercati sa nu mai fiti atat de drastice caci viata va poate intoarce spatele cand va veti astepta mai putin si va poate lovi acolo unde va doare mai tare.
Orice om are dreptul la o a doua sansa si oriunde in lumea civilizata chiar si un criminal este considerat nevinovat pana la judecarea cazului, asa ca...

Si, draga doamna Anisiap, frumos iti sade sa arunci in continuare in "cuibul de viespi". Cum ti se pare faptul ca tu cataloghezi un grup dupa greseala unui membru al sau? Asta mie imi suna a rea intentie si inveninare sufleteasca.

Haideti sa incercam sa fim mai buni, sa ajutam oamenii aflati la necaz sau sa-i ajutam sa se corecteze pe cei ce au gresit dar intr-o maniera frumoasa si cu sufletul curat.

Sa aveti o viata faina si copii sanatosi...si fiti buni!

Carmen de la Maramu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Imi cer scuze ca intru si dau buzna peste voi , imi pare rau de ceea ce am vazut in acele filmulete, acolo este vorba despre un copil nevinovat si despre o familie care il invata acele lucruri care nu ar trebui invatate la aceasta varsta din nefericire

Am citit tot si am vazut ca sunt si fete care sunt si pro si contra cum este si firesc sa se intample intr-o comunitate asa de mare .

In primul rand este adevarat ca mama a gresit prin punerea acestor filmulete pe internet , nu conteaza cine le-a gasit ci conteaza ca acel copil este victima .

Copilul imita tot ceea ce vede in casa la parinti deci ea nu a invatat de una singura aceste lucruri .

Draga mea mamica , este adevarat ca fiecare parinte isi educa copilul cum vrea el dar totul se face la o anumita varsta , fiecare etapa de crestere are invatatura lui .Sunt convinsa ca ea stie sa faca si lucruri frumoase .
Vreau sa mentionez ca la aceasta varsta inveti un copil sa numere , sa spuna poezii , rugaciuni , cantecele nicidecum sa-l inveti sa injure sau lectii de anatomie .
Fiecare parinte cum isi educa copilul asa il va avea tot restul vietii .

Eu cred ca pana la urma aceste-i fetite i se va da o educatie normala varstei ei iar parintilor sa le trimita Dumnezeu multa intelepciune .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Si sa inteleg ca la albinutze si bondari e o adevarata intrecere al carui copil stie cele mai tari injuraturi....de toata jena

Te inseli amarnic. Inainte de a pune etichete, cred ca ar trebui a cercetezi mai bine. Te invitam la vizionarea pozelor copiilor care stiu culorile, stiu literele, stiu sa vorbeasca in propozitii de ceva vreme, lucreaza cu plastelina, coloreaza...Mai poti descoperi si alte activitati specifice copiilor, din "stupul asta de viespi", cum ne-a mai catalogat o alta mamica "panicata"

Nu consider ca mama lui winnie a procedat bine.Eu n-am vazut filmulete,dar am putut sa inteleg cu lux de amanute de la voi despre ce era vorba.Insa si-a motivat fapta si cel mai important
si-a cerut scuzePoate ar trebui sa ii cititi mai bine mesajele Karrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mesaj de la moderator

Nu am vazut filmele care fac tema acestui subiect.
Personal, ma bucur ca nu am avut ocazia pentru ca incerc sa stau departe de orice inseamna abuz fizic sau psihic asupra copiilor.
Probabil ca erau niste orori si mi se face mie rusine ca au fost MAME care au ras si au aplaudat asa ceva.
Nu s-a inchis acest subiect pentru ca era normal ca asa ceva sa fie aratat cu degetul si scris mare cu rosu ASA NU!
Desi asemenea atitudine si educatie data unui copil de 2 ANI este contrar a tot ceea ce inseamna DC.

Userul karra80 a primit avertisment rosu, activ 30 de zile nu pentru filmuletzele respective (din fericire, au fost sterse, sper, de pe net) ci pentru raspunsul acesta

Citat:
citat din mesajul lui karra80

Cu riscul ca-mi iau avertisment, cu riscul ca ma dati afara de pe "forum" sa va zic si eu ceva......dreptul la replica.

Nu pot sa nu remarc rautatea mamelor perfecte, .Va invit sa dati cu piatra hai sa arunce prima sau primul care n-a gresit macar o data in educatia copilului sau.....exact asa cum zicea un tip numit Isus acum cateva mii de ani in urma.....
Va credti mame perfecte?Eu nu ma cred , nu sunt si nu voi fi niciodata, pt ca nimeni nu este perfect, recunosc , am gresit, filmuletele rescpective nu trebuiau postate pe net sa zgarie retina si urechea celor mai slabi de inger, IMI CER SCUZE PUBLIC celor care s-au simtit lezate,ideea este urmatoare, cum imi educ eu copilul este fix problema mea si sincer prefer sa vada tot si sa stie tot atat cat poate intelege, chiar daca e o varsta mica, decat sa ma ascund de ea si sa ma urmareasca pe gaura cheii si sa nu intelega despre ce e vb.cate dinte voi nu erati interesate de mici de ce are tata sau mama intre picioare? sa nu spuneti ca niciuna....ei bine eu asa am fost crescuta, adica am invatat totul din zbor nu mi s-a spus numik pt ca mama era prea pudica si ii era rusine si Tata era in cardul armatei si cred ca nici lor la randul nu li s-a pov ce si cum sta treaba.Nu e cazul sa va dau explicatii dar chiar m-a prins in camra in timp ce imi bagam OB-ul, o sg data si de atunci cand vede unul chiar si in poze repeta ce am facut...am filmat-o ?DA pt ca mi-e draga si am vrut sa paztrez ca amintire.....Si DA Nu ar fi treb facute publice...aici am gresit , pt ca nu mi-am invatat lectia de la "concursul Miss odisea sarcinii", unde am avut publica o poza demna de o mama denaturata ce sunt, adica nud, ca aici pe acest forum unele doamne se simt ,vezi Doamne, lezate de anumite informatii legate de orice are conotatii sxuale......si acolo la vremea aceea s-a iscat un scandal imens, vezi doamne cum d si-au permis adminii sa pun o poza nud in concurs.
Deci va intreb eu acum pe voi...care ati fost copii si stiti ce se intampla cand un parinte va ascunde ceva.....nu atunci erati mai interesate sa aflati despre ce e vb?
Aveti dreptate 2 ani e o varsta mica....aici am gresit, dar asta nu insamna ca in viitor ma voi ascunde de copilul meu in casa, in idea ca nu voi mai umbla dezbracata sau nu-i voi explica tot ce va fi nevoie ca sa nu mearga sa caute prin reviste sau la prietene ca mama nu-i spune.
Sunt mai libertina, din toate punctele de vedere, merg la nudisti,ne mai scapa cate-o perla din gura, ati remarcat bine ca de la noi a invatat fata prostiile, asta sunt si nu ma voi schimba doar pt ca un grup de mamici perfecte si-au aratat aici coltii, v-ati spus parerea si v-o respect, dar atat BACK OFF, cand vb de copilul meu nu cred ca e cazul sa-i plangeti de mila...sa fim realiste traim intr-o lume reala......lume in care copiilor le sunt oferite droguri in scoala gratis ca sa devina dependenti,lume in care pedofilii racoleaza copii mici pe strada si isi bat joc de ei , ptocmai pt ca acei copii sunt prea inocenti si nu li s-a spus acasa ca strainii care ofera ciocolate au alfel de pretentii in schimb,prefer ca , fata mea sa stie cu ce se manaca cuvantul si obiectul p..a inainte sa raman gravida.....!
As vrea totusi sa ne auzim si peste vreo 20 de ani ca sa vedem cum au ajuns copii nostrii ficare in functie de educatia primita.
Multumesc pt sfaturile primite, recunosc ca am gresit, fapt pt care am si sters filmele.......
Semneaza o mama denaturata.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Acest raspuns contravine nu numai regulamentului cat mai ales spiritului DC si cred ca merita avertismentul cel mai aspru.

In mod normal, in alte state civilizate era demult sesizata protectia copilului pentru abuz psihic si probabil fizic (exista cazuri de deflorare mecanica prin utilizarea unor tampoane interne).
Pentru ca educatia unui copil si abuzurile care se fac asupra lui sunt problema intregii societati nu numai a parintilor.
Nu poti sa faci ceea ce vrei cu copilul tau, societatea ii protejeaza drepturile de a creste intr-un mediu sanatos din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Protectia copilului este chiar aici, cu 3 mesaje mai sus, insa a preferat sa editeze mesajul si sa stearga exact partea unde isi divulga locul de munca.

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput