Aniversare 1 an clopotei de ian-feb 2008
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
vera ar fi bine sa stiu de joi daca nu mai vine cineva .. asta ca sa poata face tipa aranjamentele la locul de joaca si de asemenea sa stiu cata papa trebuie comandata ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
godzila spune:
ok am intzeles...noi pana acum venim...sper sa nu ne imbolnavim.
Am scris si pe mailul comun, dar mai scriu si aici :
optez pt TORT DE CIOCOLATA CU CIRESE AMARE CU O SPUMA ACRISOARA, SOS DE CIRESE SI CIRESE si e mai bine sa scrie pe tort "La Multi Ani, Clopotei!" (cu cat mai simplu cu atat mai frumos)
roli25 spune:
Eu sunt pt. tort cu cioco. Nu ma innebunesc dupa diplomat, iar Andrei nu pupa dulcegarii...asa ca...cioco!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
v-am trimis pe mailul personal un tabel cu preturi si costul total al petrecerii. e facut ptr fiecare in parte.
va rog sa calculati si sa-mi spuneti daca e corect sau nu.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
grati.ela spune:
Elle la mine mai adauga 33ron taxa de intrare pt Ozi
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stancutza spune:
Am si eu niste intrebari:
- bebelacii vor sta incaltati cu ghetutele "de strada" sau trebuie sa le aducem incaltari de casa?
- noi putem intra in spatiul lor de joaca?
- cine se ocupa de ei cat bagam noi la ghiozdan? exista personal specializat sau facem cu randul?
- e ok sa le aducem si jucarii de acasa sau se vor juca numai cu ce e acolo?
- am vorbit de mancare, dar de baut nu avem nimic inclus, cred ...trebuie sa aducem noi ceva?
Multam, pupiiici!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stancutza Am si eu niste intrebari: - bebelacii vor sta incaltati cu ghetutele "de strada" sau trebuie sa le aducem incaltari de casa? - noi putem intra in spatiul lor de joaca? - cine se ocupa de ei cat bagam noi la ghiozdan? exista personal specializat sau facem cu randul? - e ok sa le aducem si jucarii de acasa sau se vor juca numai cu ce e acolo? - am vorbit de mancare, dar de baut nu avem nimic inclus, cred ...trebuie sa aducem noi ceva? Multam, pupiiici! Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
le puteti aduce incaltari curate de acasa.
da, se poate intra insa in ciorapi.
da, sunt niste fete acolo care stau cu ochii pe ei.
sunt acolo o gramada de jucarii. se va face igenizare inainte, am vb cu fata de acolo, inckusiv mocheta.
de baut fiecare isi ia de la bar. au de toate ptr toti!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Anca.Diana spune:
fetelor, m am trezit cu tuse. ieri nu aveam nimic. febra n am. ce ziceti? sa venim sau nu? iau o masca chirurgicala?
pup!
Anca.Diana spune:
Multumim pentru invitatie si pentru cine s a ocupat de petrecere... a fost super frumos, ne am simtit super bine!! Calin doarme tun, iar eu astept cu nerabdare sa vad poze! Au crescut mari si frumosi copilasii nostri... Ma intreb oare cum o sa fie petrecerea de 2 ani... de 3 ani... o sa stam la masa la cafele, tigari, alea alea, iar clopoteii nostri o sa se joace impreuna. :))