Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanasm nati aviatoru'! anka bravoooo pt dintisor! adica...inseamna ca deja a spart gingia..nu? de cat timp "fierbea acolo"? nu de alta..da parca vad si io un punctulet alb pe sub gingie (sotu' nu-l vede..of course) laremi felicitari pt diversificare! ce mari v-ati facut! mno..noi suntem maraiti...adica urlatori..si nici nu mancam klumea...suge cat sa nu-i fie foame si gata...e jale daca mai insist cu tzatzonu', plange ca din gura de sarpe...si of course..musai in brate.....of..macar sa fie dintzisoru' vinovat vio voi va intoarceti de pe burta pe spate sau invers? ca noi nu..da' picioarele le duceti la gura? ca noi nu am plecat la maraitu' mic Oana de Raul |
Da noi ne intoarcem de mult timp burtica , dar ii ramanea mereu o manuta sub ea si nu stia sa o mai scoata de acoloDe vreo patru zile scoate si manuta de sub ea si se intoarce si invers.Azi a executat chiar si o dubla.
Duce si picioarele la gurita ,numai cand e la pasarica goala, dar se chinuie mult pina reuseste, Cand e imbracata o incurca pampersul cred
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maitreyi spune:
vazut clara andreea care doarme pe piept la mami ca si bebe meu , sofia in pantaloni cu carouri , andreea maria care a descoperit ca mai are 10 degete , andreea de flori jucandu-se cu fratiorul , sofi un bebelsu tare dragalas si strambacios si pe alex pasionat de telefoane
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Alé spune:
Doamnelor, nu ar fi nici prima nici ultima odisee care s-ar dizolva. Daca nu reusiti sa va intelegeti si sa va ajutati reciproc, asa cum ar fi normal, inchidem pravalia si gata.
E pacat, insa, ca ati parcurs un drum asa lung si nu inotdeauna usor, ca sa va balacariti acum ca la usa cortului si sa ajungeti sa va luati jucariile si sa plecati. Dar fie cum vreti voi...
O solutie pentru dezamorsarea situatiei ar fi sa inchidem userul iulie_august2008 si sa faceti altul a carui parola sa o stie O SINGURA PERSOANA, cel putin pina se linistesc apele. Sau inchidem subiectul o vreme, iar cine are urgenta, fie scrie la alta odisee, fie la parintii intreaba.
E urit ce se intimpla aici si e pacat si pentru voi si pentru DC, care pierde useri care au avut de-a lungul vremii ceva bun de spus.
Va stau la dispozitie pt suport tehnic.
violeta29 spune:
ANKALAURA, felicitari pentru dintisor
MADINA , bine ai revenit, poate de acum intri mai des
LAREMI , la noi a durat cam o luna pina au iesit dintisorii
OANASM , cand adoarme mandra incerc sa intru sa scriu mai pe larg cam ce face ea la 4,5 luni.Cand ai timp povesteste si tu , ca Raul e pepenasul cel mai opropiat de varsta cu noi.Mai e si Raduca de Serenity, dar cum ea intra mai rar...
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
diarux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alé Doamnelor, nu ar fi nici prima nici ultima odisee care s-ar dizolva. Daca nu reusiti sa va intelegeti si sa va ajutati reciproc, asa cum ar fi normal, inchidem pravalia si gata. E pacat, insa, ca ati parcurs un drum asa lung si nu inotdeauna usor, ca sa va balacariti acum ca la usa cortului si sa ajungeti sa va luati jucariile si sa plecati. Dar fie cum vreti voi... O solutie pentru dezamorsarea situatiei ar fi sa inchidem userul iulie_august2008 si sa faceti altul a carui parola sa o stie O SINGURA PERSOANA, cel putin pina se linistesc apele. Sau inchidem subiectul o vreme, iar cine are urgenta, fie scrie la alta odisee, fie la parintii intreaba. E urit ce se intimpla aici si e pacat si pentru voi si pentru DC, care pierde useri care au avut de-a lungul vremii ceva bun de spus. Va stau la dispozitie pt suport tehnic. |
na ca nici cu asta nu ma pot lauda.....
mi-a luat-o altcineva inainte...
(dar de ceeeeeeeeeee??? voiam io sa ma dau maaareeeeeeee!!!)GLUMEAAAAM!
nu stiu cine a anuntat moderatorul, dar f bine. Banuiesc ca asta e un avettisment usor, avand in vedere ca ALE este o dragutza.
deci eu mai revin maine. sper sa fie atmosfera placuta cum incepe deja sa fie.
pup iu ol si somn usor.
daca sunteti cuminti incep cu o poezie.Daca nu sunteti, cu doua.
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Multumim pentru ajutor Ale Problema user-ului iulie-august2008 s-a rezolvat de ieri si situatia tensionata de aici e se pare pe cale de rezolvare. Sper ca nu veti decide inchiderea subiectului
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
anaxena spune:
suntem o familie sau ce suntem??hai sa ne revenim!!si va rog frumos ca problemele personale si care altereaza bunul mers al contului sa se rezolve pe privat
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
am vazut pozele noi cu Alex (laremi) un dragalas si jumatate! pe Alexandra ((maitreyi) cu balonul si cu matusica ei frumusica.
O seara placuta va doresc!
sa auzim de bine!
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
madina71 spune:
nici almeu bebe nu se intoarce, a reusit de vreo 2 ori insa tot asa ii ramane o manuta sub el si nu stie sa o scoata...Asa ca stati linistite ca mai este un puturos in odisee! Piciorusele le baga in gura numai cand e cu fundul gol...
Stiam si eu de apa bicarbonatata ca este buna pt tot felul de chestii, eu la primul i-am dat si pe limba cand facuse asa-zisul "muguet"...
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!
Ne pregatim si noi fiindca marti Adrian implineste 2 ani, trebuie sa ii pun 2 lumanarele in tort si sa chem copii la petrecere!!!!
PUpam toate fetele, iar pe cele care mi-au urat bun revenit le pupam de doua ori!
Ma duc sa ma usuc la par!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
ooka spune:
salutare
Dana, Ana, Flo multumesc pentru complimentele la adresa lui Sofi..Cred si io ca era simpatica si draguta ca tocmai terminase de halit..Cand e satula isi cinta si rade
Kamelia, sanatate la fatuca si sa ii scada febra
pupici si noapte buna va doresc
mami de Sofi