Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 9

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 claujro, in globu' magic ![]() ![]() scuze, dar sunt nerabdatoare sa ajunga si vroiam sa postez si io ceva, sa nu ma uitati de tot ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari |
Habar nu am...Ce e misto la francezii astia e ca iti ofera la alegere mai multe zile/date cand sa mergi sa ridici coletul. De asemenea in suivi, te anunta, coletul "a ajuns la Relais". Iar apoi ca a fost livrat/ridicat la data de... Pe langa ca nu mai platesti transportul...tot sa comanzi asa.

Mara si Matei

Jasmine spune:
citat din mesajul lui ChrisDun Jasmine, subtirel ce am gasit : sghysels@redoute.fr cvancoil@redoute.fr areski@redoute.fr service_client@web.redoute.fr contact@redcats.com Cineva postase numele directorilor de Marketing, etc., de la LR, dar nu mi le-am salvat, crezand ca vreuna din voi sigur le va salva ![]() Christina |
pai asa am gandit su eu : lasa ca sigur le salveaza careva

cele scrise de tine sunt ale fetelor de la relatii clienti,noua ne trebuie niste oameni cu putere de decizie,cu acces la statistici despre vanzari,etc...

cristinacsa spune:
Diana, si eu am comandat in Ungaria si am aceleasi nelamuriri...
Da un semn cind iti apare coletul. Comanda mea are abia o saptamina asa ca mai am de asteptat...

mirunajr spune:
Buna dragelor!
eu primisem la un moment dat un email de la un anume François Durieux
Directeur Commercial
Acesta era mesajuil primit de la LR
Chère Madame Raducu Marilena,
Pour bien commencer la rentrée, nous souhaitons vous faire profiter de 5 offres de bienvenue totalement inédites et valables sur toute la nouvelle collection Automne-Hiver 2008/09 de La Redoute.
Voici le détail de vos offres exceptionnelles :
- 35%* sur votre article préféré dans les collections femme, homme, enfant, lingerie,
linge de maison et beauté
- 25% sur tout le reste
- 25% sur toutes les marques (les Pages Vertes dans le catalogue)
- 20% sur tout le gros électroménager et le jouet
- Le catalogue de La Redoute offert***
et en plus La livraison de votre commande à 1€**
Pour bénéficier de tous vos avantages Madame Perso il vous suffit de :
- Mettre vos articles sélectionnés dans le panier ou saisir vos références catalogues sur laredoute.fr
- Taper votre code offre spécial à la fin de votre commande
- Valider votre commande et vos réductions s¿appliqueront automatiquement !
Aussi, afin que vos achats se fassent en toute tranquillité, profitez de la livraison en 24h dans un relais colis le plus proche de chez vous.
Madame Raducu Marilena, soyez au rendez-vous mode du prêt-à-porter et de la maison et faites-vous plaisir sans compter !
Très cordialement,
François Durieux
Directeur Commercial

gabitaco spune:
buna fetelor
Nu am mai scris de mult....
Eu am vb cu o prietena de a mea din Franta si e dispusa sa va ajute sa comandati de pe Lr pe adresa ei si ea contra cost sa va trimita coletul in tara. Cine vrea poate sa imi dea un PM sa ii dau adresa de mail a prietenei mele si sa vb cu ea pt detalii. E o persoana de f mare incredere si cat se poate de corecta.
Vb cu ea, va da adresa ei si va faceti cont cu adresa ei.Platiti comanda cu cardul vostru si ei ii trimiteti contavaloarea transportului si un comision.Ea va trimite coletul cu Atlasibul. Pb e ca tre sa mearga cam o ora sa duca coletul la Atlasib si asta necesita timp si bani de transport de la ea de acasa pana la Atlasib. Oricum ea va poate lamuri mai bine ..ce si cum...
va pup si numai bine.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

gabitaco spune:
fetele care m-au contactat au PM.
adresa de mail e cu c_ ....daca nu se intelege bine. Puteti scrie in romana,prietena mea e romanca, casatorita in Franta de 5 ani.
Va pup si spor la cumparaturi.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

gabitaco spune:
Cu parere de rau...am dat adresa numai la cateva fete...pe care le cunosc inca de la inceputurile LR...si in care am incredere ca sunt persoane serioase si pe care le rog sa pastreze confidetialitatea. Sunt fetele alaturi de care am comandat inca din 2005...care am suferit la bine si la greu.
F multe persoane necunoscute, care nu au postat nici macar o data la subiectul nostru de pe DC, mi-au solicitat adresa de e-mail a prietenei mele...dar refuz sa o dau din motive lesne de inteles .
Mentionez ca ea face asta benevol,in timpul ei liber...nu poate raspunde solicitarilor prea numeroase.Daca ea va dori sa ajute mai multa lume i-am sugerat sa intre pe DC sa va dea personal adresa ei.
Fara a supara pe nimeni...asta e situatia......
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

unique spune:
Mi-a sosit comanda de pe boohoo sunt super produsele si au venit toate, nu lipseste nimic.

diotima spune:
citat din mesajul lui gabitaco Cu parere de rau...am dat adresa numai la cateva fete...pe care le cunosc inca de la inceputurile LR...si in care am incredere ca sunt persoane serioase si pe care le rog sa pastreze confidetialitatea. Sunt fetele alaturi de care am comandat inca din 2005...care am suferit la bine si la greu. F multe persoane necunoscute, care nu au postat nici macar o data la subiectul nostru de pe DC, mi-au solicitat adresa de e-mail a prietenei mele...dar refuz sa o dau din motive lesne de inteles ![]() Mentionez ca ea face asta benevol,in timpul ei liber...nu poate raspunde solicitarilor prea numeroase.Daca ea va dori sa ajute mai multa lume i-am sugerat sa intre pe DC sa va dea personal adresa ei. Fara a supara pe nimeni...asta e situatia..... ![]() |
Ok, asta e viata ...

Yannis

anne16 spune:
citat din mesajul lui Jasmine Cineva postase numele directorilor de Marketing, etc., de la LR, dar nu mi le-am salvat, crezand ca vreuna din voi sigur le va salva ![]() Christina |
pai asa am gandit su eu : lasa ca sigur le salveaza careva

cele scrise de tine sunt ale fetelor de la relatii clienti,noua ne trebuie niste oameni cu putere de decizie,cu acces la statistici despre vanzari,etc...
[/quote]
Ti-am trimis mail, ce am gasit.

Si pe contul comun.