Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici eu nu comand de pe lr.ro
pe 17 iunie incep reducerile din vara? Super!!!! am timp sa dau cateva comenzi pana nasc. macar sa profite si bb2 de hainute ieftine si faine. pana atunci...ma uit pe site si-mi fac sange rau.
si shopping placut celor care fac.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Helau pipal!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Claujro, Nu am o atitudine "ca asta", nu sunt aici sa discut in contradictoriu cu nimeni, cu atat mai putin sa ma cert.
Daca tot este un forum deschis tuturor, nu exclusiv redoutistelor veterane, ati putea sa lamuriti si unele persoane noi, nu atat de initiate in "ale redoutului". Si voi poate ati intalnit aceleasi probleme sau v-ati pus aceleasi intrebari la inceput. Dar, desigur ca nu sunteti obligate sa faceti asta.
Sau, daca persoanele noi nu sunt binevenite, va rog sa specificati de la inceput.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl

Claujro, Nu am o atitudine "ca asta", nu sunt aici sa discut in contradictoriu cu nimeni, cu atat mai putin sa ma cert.
Daca tot este un forum deschis tuturor, nu exclusiv redoutistelor veterane, ati putea sa lamuriti si unele persoane noi, nu atat de initiate in "ale redoutului". Si voi poate ati intalnit aceleasi probleme sau v-ati pus aceleasi intrebari la inceput. Dar, desigur ca nu sunteti obligate sa faceti asta.
Sau, daca persoanele noi nu sunt binevenite, va rog sa specificati de la inceput.

Multumesc.

De fapt, ce te framanta? Ca n-am inteles. Reia.

cristina d.

Mergi la inceput

Am postat intrebarile in ultimele 2 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:

Am postat intrebarile in ultimele 2 pagini.

Deci ai mai multe framantari...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:

1ul mesaj:
Buna ziua la toata lumea!

Nu prea ma pricep...respectivul cod poate fi folosit de mai multe persoane?

al 2lea mesaj:
Bineinteles ca mai nimeni nu o sa comande de pe franciza, pentru ca preturile sunt mult prea mari pentru asa-zisele reduceri. Pe mine ma intereseaza catalogul, dar nu stiu care e treaba cu acel cod, asa ca o las balta.
Inca nu am primit comanda data pe 13 ianuarie. Cele care ati mai comandat de pe .fr, ati primit vreun catalog de la ei?

erau moderate, of course, de-aia nu le-a vazut nimeni! Mireille, nu te supara ca nu ti-a raspuns nimeni, dar cum mesajele tale erau inca moderate, apareau cu foarte mare intarziere...

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

na..ca gasii cuvantul care imi scapa la mesajul anterior...da VETERANE Lr .... asta era ....
daca n-am mai scris de mult...uitai titulatura......

Mireillegl chiar n-am inteles la ce cod te refereai?
Am dedus ca in mesajul tau intrebai de LR.ro ....care pe noi nu ne intereseza...asa ca de aia nu ti-a raspuns nimeni..cred.
Daca ma insel scuze....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mie mi-au aparut ca trimise, deci am asumat ca le poate vedea toata lumea.
Daca e cum spui tu, atunci eu imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:

Buna ziua la toata lumea!

Nu prea ma pricep...respectivul cod poate fi folosit de mai multe persoane?

asta se referea la laredoute.ro si cum NIMENI de aici nu comanda pe .ro, ca si titlul spune asta...nimeni nu a stiut sa-ti raspunda.

Nu are nimeni nimic cu tine...dar lumea care intra nu are "datoria/obligatia" sa raspunda, chiar daca e forum public. Asta nu inseamna automat ca vei primi raspuns... nu ai primit raspuns pt ca nimeni nu stia raspunsul sau nu s-a nimerit nimeni cu chef s-0 faca.

Mi se par evidente chestiile astea...

Mara si Matei

Mergi la inceput