America (142)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ma duc sa vad si eu ce a scris Andreeea. Stiu ca parca zicea ca pe 20 ian. avea ecograful, nu? Are fetita? Ah, a naiba curiozitatea asta a mea .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hai, sa ne traiasca noul presedinte. Sa va spun ce mi-a zis sotul, cica de acum nu se mai numeste UNCLE SAM, o sa spunem UNCLE BEN :))). Eu is tare curioasa ce "minuni" om mai vedea de acum incolo :)

Lai lasa ca mai gasesti tu casutza sa va placa. Imi pare rau pentru asta.

AB sorry pentru streptococ, sa se faca bine fetita si sa fie zgarcita sa nu mai dea la nimeni.

Ciuf ce stii de Durnago, CO? Noi ne gandim sa ne repezim pana acolo in Feb. Om mai gasi zapada? Eu is moarta cand pov tu, mie imi place zona de munte da' sotul face urat cu reumatismul :(. Ma refer la o perioada mai lunga de timp.

blackpanterro pumnii stransi sa va trimita numai in locuri de vis

pumba eu iti recomand daca poti sa "imprumuti" unul de la un prieten asa vre-o 3 zile sa stea cu voi. Daca iti place... buy one :)) E frumos sa ai un catzel dar e si multa responsabilitate. Plus ca pana la 2 ani... mobila roasa, papuci,...intelegi tu :).

Ramona sanatate familiei si sa fuga mucii. Vezi daca se incalzeste putin imediat "invie" microbii. De copii... glumeam si io :)

Lucasmom sa-i porti sanatoasa si iubita, sunt ff frumoasi papuceii. Sanatate puiului sa treaca de raceala. Cred ca bebeii nostri sunt cam de-o seama, Adrian e nascut pe 5 Martie.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Guys, urmatorul capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132295

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput