America (142)
Raspunsuri - Pagina 26
miereamara spune:
Vestile bune sunt ca nu are infectie cu herpes, i-au scos aciclovirul si dc totul e ok, joi dupa amiaza plecam acasa.
Va pup!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CamiM spune:
Miere ce bucurie!! Yupii!! Bravo Aidan - superbe pozele
Acsor ce bine ca s-a rezolvat problema!! Multa sanatate micutei.
Ramona multa sanatate si voua la toti si un dulce special pentru Anuta jucausa.
Andreea lui Philip felicitari! hai cu poze si povesti din zilele de miere in Alabama.
Ciuf si Panterutzo super poze ce de zapada si mai ales ce copii..dulci si prajitura un vis..
Lai tinem pumnii sa gasiti alta casa care sa va placa macar la fel de mult.
Corina cum mai e burtica?
Pumba stii: catel=al treilea copil ..
Lisa, Crisspoliss, Anca tinem pumnii in continuare sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CriPOD spune:
miereamara, sa-ti traiasca frumosul si sa plecati acasa cat mai repede, sanatosi. Am fost cu gandul la voi, am tot intrat si am citit detalii despre calvarul prin care ati trecut, ma bucur ca se aseaza toate.
Ramona J spune:
Miere, chiar ma gindeam ca nu ne-ai mai scris. Ma bucur ca vestile sint bune. Sper sa mergeti acasa cit mai repede. M-am uitat si eu la poze, sinteti frumosi si parca nici n-ati trecut printr-o asemenea trauma. S-o uitati cit mai curind si sa va vedeti de ale voastre.
Cami ce zici de Andreea? N-am vazut nici un mesaj. S-a intors? Astept si eu povestiri din Alabama.
Multumesc de urari pentru Anuta jucausa. Asa a si fost, m-am plimbat de vreo zece ori la ea in camera dupa ce am dat stingerea. Nu e bine, dar nici rau - ca printre muci si tuse tot jucausa e. Semn bun!
Cum o fi Bogdan de Ruxij?
CamiM spune:
Ramona am vazut un mesaj la odiseea lor dar o las pe Andreea sa intre sa va spuna..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CamiM Ramona am vazut un mesaj la odiseea lor dar o las pe Andreea sa intre sa va spuna.. Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008 |
Bine c-ai zis! Am citit si recitit ultimele pagini ca eram in ceata.
blackpanterro spune:
Multumesc AB si Liris pt sugestii, avem numai 3 zile acolo si o zi musai sa fie Amsterdam iar din cate am inteles Utrecht e una dintre cele mai romantice locuri de vizitat din Europa asa ca am vrea sa il vizitam, mai ramane o zi care as vrea sa fie mult mai lunga de 24 h.
Pumba, nu sunt pretentioasa, asa sunt ordinele, noi trebuie sa alegem si se negociaza, dar nu garantezi ca le si obtii...daca in August nu am reusit sa obtinem nimic din ce se ofera atunci iti dau ei si sigur l-ar trimite in Iraq sau Afghanistan, de aia sunt cam speriata acum...
Despre catel, e super sa va luati dar trebuie sa fi-ti pregatiti de tot ce vine cu el.(plimbat, scos la pipi mereu, mai cate un pipi/caca in papuci, cate un colt de canapea ros, o sa fie mai greu pana invata apoi e ok trebuie numai sa ai rabdare si sa fii toleranta )
AB, sanatate pruncilor! Nu am stiut ca streptococul asta ea asa nasol :( , imi pare rau ca v-ati ratat vacanta dar lasa ca vin altele.
Miere, tot raul spre bine, sa ajungeti acasa cat mai repede!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
LucasMom spune:
Ce bine ca mai vin si vesti bune despre copii care se fac bine.
Panter, mie mi-a palcut mult AMS, am fost primavara. sper sa aveti fun acolo!
Ab si Ramona si Ruxi, sanatate puiutilor!
Lucas a facut influenza desi a fost vaccinat cu 3 sapt in urma, dar ce minune a tinut doar 3 zile in care a facut febra si a tusit foarte rau, tuse care i-a provocat voma de multe ori. Tare mi-a fost mila de el ca nu am putut sa-l ajut prea mult, a vrut mereu in brate si l-am tinut aproape non stop, chiar si noaptea ca tare rau a suferit :(
Eu azi am primit ultima achizitie
http://www.6pm.com/n/p/product_id/7224261.html
sunt super comozi si acum cateva zile cand i-am luat erau chiar mai ieftini!
Alina
lisa79 spune:
bravo miere,inca o zi si sunteti acasa
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora