America (142)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Obama a devenit al 44-lea presedinte al USA! Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Da! Si eu am vecini noi.
mihutza11 spune:
multumesc de primire!
m-am uitat si eu la inaugurare si m-a impresionat si pe mine si discursul si oamenii aia cum au indurat frigul ala..
Blackpanterro ff frumos in vacanta.. zic si eu ca Adriutza: mi-e si mie dor de zapada... mai ales ca eu am trait o viata mai la munte..
Ramona iti plac noii vecini?
Lisa think pink!! o sa fie bine!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lisa79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Da! Si eu am vecini noi. Lume multa, oameni putini |
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
alintaroma spune:
Ramona chiar vroiam sa-ti zic sa fii pe faza ca-ti vin vecinii da m-am luat cu treaba si am uitat.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 [br Ramona iti plac noii vecini? Lisa think pink!! o sa fie bine! Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Nu, dar nu m-au intrebat. Macar Cheney a ramas in VA, ca a locuit si el pe aici cu niste ani in urma.
blackpanterro spune:
Ramona, cat sunt de aproape de voi? Oare o sa tina un bbq mare cu toti vecinii cand se muta? ca doar Dubya e faimos pt hard partying
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Sint la 12 miles. De la bbq nu m-as da in laturi, dar la distanta asta sint iesita din raza lor, nu mai vorbim de social ranking.
ancadm spune:
Fetelor,
Eu am mers la Andreea la scoala si am vazut ceremonia la ea in clasa. Au fost tare scumpi copii, cind le-au zis celor din Washington sa se ridice ca urmeaza sa depuna juramantul Obama, s-au ridicat toti copii in picioare. Din proprie initiativa. Dupa aia se uitau la profesoara sa vada daca ii aproba sau nu . Foarte frumos a fost!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
lai spune:
Fetelor, multumesc mult. Din pacate, au luat-o ceilalti. Sunt cam trista, dar asta e.. Om gasi noi alta.
Miere, Aidan e un superb Tinem pumnii in continuare sa poti pleca acasa cat mai repede cu puiul sanatos. Ai grija de tine.
Ciuf, mi-ai facut pofta de zapada. Ce scumpa e Eva si razacioasa - cred ca stie ca-i frumoasa Mi-au placut tare mult si pozele cu ea in aer. Si Luca e un frumos, dar el este un domnisor mai serios
Lisa, sigur o sa fie totul bine cu nasterea si cu bebelina
Mihaela, bine ai venit!
Panteruta, frumoase pozele, mai ales cele de pe munte. Si tu mi-ai facut pofta de zapada
N-am putut sa ma uit la inaugurare in direct, acum incerc sa descarc speech-ul lui de pe site-ul CNN, da' tare greu se descarca.
Sunt bune intr-adevar preturile la case aici; daca tot a trebuit sa ne mutam din California, macar cu asta ne consolam si noi Bine, ca sunt si pe aici si mai scumpe, depinde si de zona. Asta care ne placu' noua era intr-o zona ok, up and coming, da' not quite there yet. Nu chiar in buricul targului, fara Whole Foods in cartier , scoli slabute etc.
Lai
lisa79 spune:
oof lai,imi pare rau pt casa.lasa ca veti gasi alta mai frumoasa. spor la cautat.
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora