America (142)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
inca o nenorocire la noi in odisee incep sa ma panichez. da Doamne sa fie totul bine si sa vina odata bbelina mea!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
alintaroma spune:
Lisa gindeste pozitiv, o sa fie bine cu bebelina ta ai sa vezi .
Mai voi va uitati la Inauguration ? eu am lasat tv'u sa mearga si mai arunc cite un ochi ... anyway in momente ca astea ma impresioneaza profund patriotismul american .
Adriana superbe poze, va invidiez si Aidan are zimbetul tau
Ciuf nici a tale nu's mai prejos, Eva e o scumpa iti vine sa o smotocesti toata ... un singur comentariu ... mami zimbeste !!!
ancadm spune:
Hai ca mai apar si eu! Am vazut poze frumoase cu Aidan! Sa te topesti nu alta! O mandreatza de baiat! Miere sunteti o familie super (tu esti o mamica de nota 20)! Multa sanatate va doresc!
Bun venit si de la mine noilor fete!
A nascut Crissopolis?
Lai foarte faina casa! De pret ce sa mai zic? OMG! Ma uit si eu pe aici, dar desi au scazut mult preturile tot o sa dam mult mai mult pe a noastra .
Ieri am dus fetele la patinuar. A fost a doua oara pentru Monica pe patine si vad ca ii place la nebunie. Deocamdata merge cu ajutorul unui cadru, dar ieri a vrut de vreo citeva ori sa plece singurica!
Merg sa mai citesc din urma!
Vreau sa vad si inaugurarea si Monica ma asupreste cu desenele animate !
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Lisa gindeste pozitiv, o sa fie bine cu bebelina ta ai sa vezi . Mai voi va uitati la Inauguration ? eu am lasat tv'u sa mearga si mai arunc cite un ochi ... anyway in momente ca astea ma impresioneaza profund patriotismul american . Adriana superbe poze, va invidiez si Aidan are zimbetul tau Ciuf nici a tale nu's mai prejos, Eva e o scumpa iti vine sa o smotocesti toata ... un singur comentariu ... mami zimbeste !!! There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
multumesc mult
lisa79 spune:
anca,crisspoliss nu a nascut inca. mai are un pic
blackpanterro spune:
Lisa, nu te speria, o sa fie bine, ai sa vezi.Intamplarile nefericite ale altor mamici nu au cum sa influenteze sarcina/nasterea ta. O sa fie bine! Si noi am avut o mamica in odisee cu asa o nenorocire si am plans mult dar nu s-a intamplat nimic cu ceilalti bebei
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
adriuta spune:
lisa hai ca mai e putin si vine bebe. Stiu cum e sa ti se para o saptamana cat o luna de lunga. Bucura-te de burtica, citeste, asculta muzica, fa POZE... o sa iti amintesti cu drag de ultimele clipe mereu. acum traieste-le:) Cand apar durerile de spate se cam apropie. la mine asa a fost. Nu te panica cand auzi rele, nu face bine la fetitza. Urmareste-o, ai grija sa miste,...si in general urmaresteti feeling-ul.
ciuf imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu prietenul tau. Ce frumos trebuie sa fie acolo la voi... mie mi-e asa de dor de o zapada adevarata :) Si ce pozici frumoase si copii minunati!
alintaroma multumesc foarte mult pentru sfaturi. Eu nu am avut nici o antibiograma(parca asa se spune) sa se stabileasca la ce fel de antibiotic raspunde minunea asta din gat. Initial nu m-am alarmat crezand ca e ba raceala, ba rosu-n gat... dar o sa fac si asta cu prima ocazie.
Lai este superba casa, foarte aerisita. Succes.
Ramona J la urmatorul copil te asteptam cu placere :)
corinadana wowww ce yellow esti?
miere sunt superbe pozele. Sanatate lui bebe!. Ceai de fenugreek(este ff bun), si eu am luat de la Sprouts sau Sunflower sunt pastile de lactatie si pastile de fenugreek. Am luat de amandoua si am observat cum creste cantitatea de lapte.
blackpanterro intr-adevar superbe pozicile!
Miha bine ai venit !!!
Fug ca a ajuns la dulapul cu creme din baie, acolo e RAIUL lui de pe Pamant
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
blackpanterro spune:
Obama a devenit al 44-lea presedinte al USA!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
lisa79 spune:
multumesc de incurajari