Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sarbatoritilor de azi!
CD, felicitari pt fixarea botezului! mai am si eu una bucata cumnata, ea nu e prea laudaroasa, dar ma'sa (scroafa) ii lauda copilu' ca maninca, doarme mult si nu plinge si il mai cheama si Adrian, iar eu ia ghiciti cum ii zic? Adrian copilu' minune:)))
babymom, ma si eu pt mamica quadrupetilor.
nikolici, petrecere frumoasa!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

sarbatoritilor de azi!
CD, felicitari pt fixarea botezului! mai am si eu una bucata cumnata, ea nu e prea laudaroasa, dar ma'sa (scroafa) ii lauda copilu' ca maninca, doarme mult si nu plinge si il mai cheama si Adrian, iar eu ia ghiciti cum ii zic? Adrian copilu' minune:)))

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

sarbatoritilor de azi!
babymom, ma si eu pt mamica quadrupetilor.
nikolici, petrecere frumoasa!

Hai ca esti simpatica foc.

SI apropo de comparat copii: cand era Alexei mic ma plimbam cu o mamica si cu puiul ei in parc. Copii de aceiasi varsta, noi mamele cam acelasi gen. Ei si pe la 1 1/2 ani am revazut-o dupa ce nu o mai vazusem vreo 3 luni. Victor al ei era mare intelectual, arata in carti toate animalele in fine intelegeti voi. Vin acasa iau cartea de animale si ii zic lui Alexei gata nene invatam orataniile ca uite Victor le stie. Evident tentativa a fost un esec. Alexei a invatat la un moment dat orataniile singur iar Victor a invatat sa se catere dar ca sa vedeti cum sunt mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci Alina, tare faza cu minunatul tau nepot Adrian
Apropos de copii si comparatii, cumnata e sora sotului si na...sora lui, nepotul lui, e mai intelegator decat mine, dar tot zice ca o sa-l invete pe Mikul sa-l bata pe varsu

Astazi a dormit piciu vreo ora si ceva si am o banuiala...am facut cald tare in sufragerie, usuc rufe pe calorifer si cred ca il trage la somn caldura

Fetelor 5 mil la biserica e mult sau am devenit eu o chitroasa?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

A...Ramo am uitat sa precizes, la citit a mai prestat sotu 1 mil (a intrebat cat costa si atat i-a zis mamaia care invartea treburiele acolo)

Mikul are 7200 si 64 cm, a zis dr ca nu e putin ca si kg dar intr-adevar a luat prea putin in greutate in 2 luni, 900 de grame, si se temea ca ar putea, d-acum incolo, sa nu mai vrea sa pape, prima suspiciune este inectie urinara
Saptamana viitoare face eco la rinichi si era sa ma ia la bataie dr ca nu i-am facut pana acaum eco de sold ( nu mi-a recomandat nimeni ever) ca deja e cam tarziu pentru eco la shold...

mamaaaaaaaaaaaaaa, deci va jecmanesc aia acolo la biserica!! 1 mil ca ti-a citit???
pai mie mi-a zis sa dau cat vreau si am dat 10 RON...parca, daca nu oi fi dat 5...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

L.E.: despre suma pentru botez nu stiu ce sa zic, ca la noi a platit nashul si nu a spus...poate ca nu e chiar mult, pt Bucuresti, zic, dar milionul ala ca ti-a citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mie imi spui Claudinna, in afara de faptul ca mi se pare mult, mi se pare destul de aiurea sa pui 'pret' ca sa zic asa, pe o rugaciune pe care o citesti in 2 minute, oricum era acolo, n-a venit special pentru mine dar...ce era sa zic...sotzu a intrebat nici nu stiam de ce ma cheama in biserica si el e tare rusinos, daca atat i-a zis, atat a dat
Nu va mai zic ca vroiam sa facem si logodna, inca 4 milioane..ma mai gandesc daca facem sau nu, as vrea, dar mi se pare mare cheltuiala si nu stiu daca si cat vor plati nasii la biserica (nu cred ca se astepta la asa suma, au si ei un bebe de 7 luni si in plus nasa va avea o operatie la san imediat dupa botez si stim cu totii ce cheltuiala e cu dr) dar chiar daca nu vor respecta asa traditia referitor la plata bisericii, sunt niste oameni buni care il iubesc pe Miku si asta conteaza mai mult decat toti banii si cadourile

Mergi la inceput

lasa ca va fi bine pana la urma!
si daca ti se pare acum prea mare cheltuiala si pt cununie, o poti face si alta data, insa tot faceai o masa...asha ca...

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

fetelor, as vrea sa fac si eu branza calcica si nu stiu cum...adica am gasit o gramada de retete dar...din ce lapte sa fac??
sa fac din lapte praf??
o merge din lapte de vaca...ca ne aduce cineva acasa...sau sa iau UHT?? Dorna...alt lapte??
ajutati-ma si pe mine, pls!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu o faceam pentru Teo din lapte integral UHT (adica nu degresat).
Pui la fiert o cana, 2 pastile calciu lactic, si cand da in fiert 2-3 pic de lamaie.
Si gata branzica. O scurgi in tifon si o dai cu fructe, cereale, etc depinde de etapa in care sunteti.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

fetelor, as vrea sa fac si eu branza calcica si nu stiu cum...adica am gasit o gramada de retete dar...din ce lapte sa fac??
sa fac din lapte praf??
o merge din lapte de vaca...ca ne aduce cineva acasa...sau sa iau UHT?? Dorna...alt lapte??
ajutati-ma si pe mine, pls!

poze noi cu bebelushull

De ce vrei calcica neaparat?? Iese o porcarie ca o creta. Eu faceam pentru Alexei cu iaurt sau mai rar cu lamaie. Cu iaurt era simplu dupa ce se facea iaurt (laptele de tara primit) il dadeam in fiert si gata branza cu lamaie puneam zeama de la o lamaie cand fierbea laptele si iarasi gata branza.

Mergi la inceput