Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Muuh
De ce vrei calcica neaparat?? Iese o porcarie ca o creta. Eu faceam pentru Alexei cu iaurt sau mai rar cu lamaie. Cu iaurt era simplu dupa ce se facea iaurt (laptele de tara primit) il dadeam in fiert si gata branza cu lamaie puneam zeama de la o lamaie cand fierbea laptele si iarasi gata branza. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
ok, de la ce varsta merge sa-i dau din lapte de la tarani?
am facut si noi iaurt in casa, dar imi e cam teama...ma gandeams a incerc cu branza calcica, poate ii fac din lapte praf...habar-n-am
acum strang informatii:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Fetelor 5 mil la biserica e mult sau am devenit eu o chitroasa? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Depinde de biserica, daca e una din centrul centruiiii... nu-i mult. Insa ca avans cum ziceai tu parca e multisor. Probabil fac si slujba frumoasa, veti fi singuri si biserica si apa de botez vor fi calde, caz in care mi se pare acceptabil.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
Cd si la noi a fost destul de scump la biserica. Cand am vorbit pentru data si ora i-am dat 1 milion si apoi in ziua botezului i-a mai cerut nasului 3,5 milioane pentru flori , aranjament cristelnita si apa calda. Asa ca...e cam la fel ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
alexa si mami spune:
musette, miruna, CD
am mare noroc cu sotu' ca nu zice nik, stie ca sunt zuza
si la noi sunt "tarife" la biserici in functie de zona
, dar 1 mil pt 5 rinduri de rugaciuni este exagerat.
claudina, sunt mai bune retetele mirunei decit aia cu calciu lactic.
fetele, e zapada mare in buc? tre' sa vin la dr, dar imi e teama de polei, sa nu stam intepeniti in trafic, ca noi mergem in gasca:) toti 4.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
gaia.nevia spune:
Nu e zapada in Bucuresti, doar a fulguit azi noapte un pic...
Branza cu calciu (sau fara...) si cu cateva pic de lamaie e foarte usor de facut. Mie nu-mi iesea cretoasa. Poate pentru ca era laptele gras, habar nu am...
Pe mine weekendurile ma termina. E mai rau decat cand sunt singura acasa cu amandoi copiii...Atunci macar stiu cum sa ma organizez si nu ma apuc de treburi ucigatoare, ca stiu ca trebuie sa fiu si pe faza cu copilasii...
Acuma, la incurajarile sotzului, ca e al aici ,are el grija sa culce pe Teo si sa nu planga Radu... m-am apucat sa fac prin bucatarie cate ceva...
Si ce credeti... aud urlete disperate ... nu se opresc... hai sa vad ce-i...
las alea prin bucatarie care pe unde (am o bucatarie MINUSCULA) trebuie sa fii extrem de organizat ca nu ai unde pune un ac... daramite sa toci o varza, ceapa, bla-bla...)
si vin sa vad...
Radu, urla de mama focului... Teo se uita la el si sarea de colo colo... mirosea a caca infiorator... si tati dormea (doarme si acum) in patul lui Teo.
Ala mic facuse caca si de aia urla... ala mare facuse caca si de aia se foia si mirosea asa....
i-ai pe rand si schimba-i, spala-i, etc... timp in care mi s-a sleit varza in ulei... va mai zic?
Sunt plina de nervi, obosita si cand nu-mi arata mancarea cum vreau eu ma apuca toate spumele...
Si tati doarme... si doarme...
Acum trebuie sa ma apuc sa ii dau lui Teo de mancare... cand termin e ora lui Radu... grrrrrr
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
Vaaai Ada, dar de ce nu-l trezesti? Sau pune-l pe el sa gateasca. Ma rog, poate are vreo scuza ceva, lucreaza 16 ore/zi, sau noaptea sau...
Mie azi mi s-a golit frigiderul dar n-am miscat nimic pt ca n-am avut chef, am calcat o gramaa pana mi-a intepenit spatele si din cand in cand mai trebuie sa iau si bubulina in brate ca la ta-su se foieste sau maraie cand se plictiseste... si iar ma doare spatele. Acum serios, treb sa ma duc la doctor sau inca sunt durerile alea pe care le are orice femeie dupa nastere, ca mie-mi piere orice pofta de viata? Sa nu mai zic ca azi as fi vrut sa fac ceva sa sparg monotonia asta in care ma tot scald si n-am facut ABSOLUT nimic. Doar masaj lu bubulina in curu' gol, joaca si alte asemenea.
A propos de ajutoare in weekend, de obicei soata mea e un exemplu pozitiv dar azi a vrut sa nu miste nimic si asta a facut. Pana nici sa manance nu si-a pus ci a ciugulit din farfuria mea. La care m-au apucat toate alea si nici ca i-am pus eu in farfurie. ![]()
LE sunt o rea. Acum curateste. Noi papam.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Didididi spune:
Dyanira eu cred ca bb tau plange in somn tot din cauza refluxului. Probabil tratamentul nu isi face efectul. Ai facut eco la bb, poate nu e reflux?! Alaptezi sau ii dai lapte praf? Oricum eu zic sa nu insisti cu lichidele la bb, ca ii fac mult mai rau.
Noi nu am luat tratament (desi plangea non stop: inainte de masa, dupa masa, in timpul mesei, in somn) pana nu am facut eco, ceva gen eco pt gravidute. Si trebuie sa spun ca acum nu mai plange in somn sau cand mananca. Dar a ramas din perioada neagra cu obisnuinta sa adoarma/chiar sa doarma leganat. Poate de aceea se trezeste f frecvent noaptea (cam din ora in ora), ca la ? legata de aceasta tema nu a raspuns nimeni
. Iar cand nu ia tratament e agitat.
Nu te supara, promit ca nu te mai deranjez cu niciun mesaj.
Didi
Didididi spune:
Catrinutza bb meu are aproape 5 luni si mananca de 6-7 ori pe zi, desi si a crescut cantitatea mancata la o masa. Am facut ieri o socoteala si a mancat mai mult de 1 l de lapte , plus 150 g mar si 70-80 de piure legume. Si tot nu a dormit neintors. Asa ca..
Babymomcitisem pe undeva ca nu e bine ca un bb sa manance mai mult de 1l lapte. Este adevarat?
Didi
Muuh spune:
claudinna eu as mai sta macar doua luni daca nu chiar trei pentru branza calcica (ma refer la tine si la varsta piciului tau). In fond si la urma urmei tu vrei sa ii dai branza calcica in combinatie cu ceva in locul unei mese de lapte - ei portia de calciu de la aceea masa o ia dintr-un bibe obisnuit de formula. Nu am facut niciodata branza din lapte praf asa ca poate iti dau fetele o reteta. Mie pediatra mi-a recomandat sa cumpar din comert dar eu faceam pentru ca primeam acel 1.5 l de lapte de tara si altceva nu aveam ce face cu el.
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Dyanira eu cred ca bb tau plange in somn tot din cauza refluxului. Probabil tratamentul nu isi face efectul. Ai facut eco la bb, poate nu e reflux?! Alaptezi sau ii dai lapte praf? Oricum eu zic sa nu insisti cu lichidele la bb, ca ii fac mult mai rau. Noi nu am luat tratament (desi plangea non stop: inainte de masa, dupa masa, in timpul mesei, in somn) pana nu am facut eco, ceva gen eco pt gravidute. Si trebuie sa spun ca acum nu mai plange in somn sau cand mananca. Dar a ramas din perioada neagra cu obisnuinta sa adoarma/chiar sa doarma leganat. Poate de aceea se trezeste f frecvent noaptea (cam din ora in ora), ca la ? legata de aceasta tema nu a raspuns nimeni . Iar cand nu ia tratament e agitat.Nu te supara, promit ca nu te mai deranjez cu niciun mesaj. Didi |
De ce sa ma supar?Nu am de ce chiar ma ajuti.Nu am facut eco ca dr a zis ca nu e cazul ca refluxul e normal pana la o anumita varsta daca pune bine in greutate.Bea lapte praf.Poti sa imi spui mai multe despre voi ce problema ati avut cum s-a rezolvat ce fel de tratament ia ca ai scris ca atunci cand nu ia tratament e agitat.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR