Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare mamici randunici...hai ca am aparut si eu...ieri nu am putut sa mai intru,am stat cu andru pe afara mai mult apoi cu randunoiul si uite ca a venit seara si nu am mai intrat ca am fost franta...acum andru doarme,a dormit f bine azi noapte...s-a trezit pe la 3 a papat laptic si se mai trezi la 8,papa lapticul, il pusei cu mine in pat si am dormit pana la 10,cred ca mai dormea dar m-am frichinit eu prin camera si s-a trezit...apoi am papat ,am iesit afara si acum doarme...
eu am pus sa fac o salata orientala si friptura de porc...soata e plecata cu socrela la valenii de munte ,de acolo e socrela...iar eu sunt cu socrelul acasa ...
acum ma apuc de citit sper sa termin pana se trezeste andru
mda vad ca floriio este f suparata...nu te ami invinovatii ...o sa mergi la dr si ai sa vezi ca o sa fie bine...partea cu lapetele nu stiu ce sa zic poate ar trebui,asa cum a zis si clau ,sa-l lasi o perioada in pace,nu trebuie sa-l stresezi ...apoi sa mai incerci poate pana la urma o sa-l accepte... si capul sus...toate suntem mamici bune si ne streduim sa facem ce e mai bine pt puiutii nostrii...pe crengutza randunicilor nu exista mamici rele,denaturate si etc...
vad ca zozelu il cauta pe mihaitza prin casuta...mai am si eu o intrebare puiutii vostrii cand au inceput sa mearga de-a buselea?oare andru meu sare peste etapa asta?se pune si el in 4 labute,da din poponet zici ca face cotzo cotzo si apoi se lasa pagubas se pune pe burtica...
mi-ar fi f drag sa-l vad de-a buselea...
biancutza vorbareata de pucaca...
naty-offf e nasol cu problema asta de a gasii o bona ...eu am o verisoara in bucuresti si tot asa a patit,gasise o femeie ,ii dadea 15mil pe luna dar a plecat pana la urma iar acum o cara pe maisasa de la valenii de munte pe fiecare saptamana la bucuresti ca sa stea cu fetita ei...naspa...multa bafta!!!!!mda si eu sunt de acord cu tuchi...orienteazate catre femei peste 40 -45 de ani care nu au de aface cu netul etc...
simo---mama dar ce aveti fratilor cu cazaturile astea...sanatate multa...mda sa va povestesc si eu ca sambata trecuta mergeam eu asa frumos cu andru in brate,sotul vb la telefon iar eu eram cu ochii beliti la un magazin..si hop ca am calcat cu piciorul intr-o gaura...cand ma uit calcasem intr-un canal,era acoperit doar ca era mai jos de trotuar...ma dezechilibrasem un pic chiar m-am si speriat ...uff bine ca nu am aterizat pe jos...
vad ca toata randunimea s-a pus pe facut de amandine...trebuie sa le incerc si eu ca tare bine mai arata...
floriio nici andru nu se ridica pe gratiile patutului,se prinde de ele,inceraca sa se ridice dar nu a reusit pana acum...cred ca nu este o regula sa mearga de-a busilea...nu toti copii merg de-a busilea...daca nu esti multumita de pediatru de ce nu-l schimbi...eu am facut vaccinurile la una iar controalele,meniul si tot ce tine de sanatatea lui andru ,m-am dus la alta pediatra la craiova...de cea cu vaccinurile nu am fost multumita,este din orasul in care stau si am fost nevoita sa-l inscriu la ea...
mstela-mda am citit mesajul tau ...si eu am luat multe antispatice pe timpul sarcinii si uite cum ma puneti pe ganduri...nu stiu cred ca os a merg sa stau mai mult de vorba cu dr mea...de stat in fundulet sta,de intins dupa jucarele se intinde si revine iar in fundulet,de mers in picioruse merge tinut de manute,se sprijina pe patut,se tine de gratiile patutului...ce nu face ...nu merge de-a buselea si nu se ridica sg...oare sa-mi pun semne de intrebare????
vali felicitari...
asa am terminat capitolasul vechi sa trecem la cel nou...mai am 7 pagini..intre timp se trezi si andutza dar il culcai la loc...ca daca se trezeste de acum trebuie sa-l mai culc pe la 6-7 si e traziu...asa ca sa mai doarma putin sa o mai lase si pe mami lui sa se relaxeze pe crengutza....
reviiiiinnnnn...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubu

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu
Zoze nu vreau fata numarul doctoritei, ai ciuda pe ea? Pai la cate suferinte ascunse am eu ar iesi "stoarsa" de acolo ... cum am trait pana acum fara sa ma descopere, oi duce-o si in continuare Voi nu ma spuneti,nu?
Bai, inca o data, eu nu sunt clar din categoria aia " hai ma, ca ce frumos e" " hai ma, ca iote ce destept e" si eu sa ma victimizez de placere...eu chiar am vrut sa aruncati un ochi si prin comparatie sa-mi spuneti...al meu parca tine mai bine cu mana, sau si al meu face la fel...chestii d-astea...uite, Mufa de exemplu (ce rau imi pare ca Luny nu vede) e mult mai vesel si interactioneaza mult mai bine cu ei...era filmuletul ala cu el si tati cand fura cartonul de pe masuta ....Seb vorbeste,multi merg deja, de Bianca de pucca nici nu mai zic ....la asta ma refeream, dar m-am calmat Va multumesc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vreau si eu zapada...la noi zici ca-i primavara...
simo---iam iam ce mere ...voi ma omorati cu bucatareala voastra...ce avionas frumos...si ce ninsoare....asa da iarna ...imi doresc si eu...sa ma dau cu sania cu andrei...sa fac om de zapada...
in primul rand...
LA MULTI ANI BEBEI NASCUTI INTR-O ZI DE 17 SI BEBEI CARE POARTA NUMELE SF.ANTON...SA CRESTETI MARI SI SANATOSI..
la multi ani varuna,clodule...va pupacesc muuuulttt.
mda luny vad ca socrela pune paie pe foc....ei na...hai sa va povestesc si eu,dar e contrariul la ce i s-a intamplat lui luny...eram intr-o seara la masa cu soata si socrela...soata iesea la un pahar cu niste prieteni...il intraba soacra ...si unde va duceti?ce faceti?etc...soata :pai merg la amanta si se uita la mine razand....socrela parca a luat foc....nici in gluma sa nu zici asemenea vorbe ca daca aud ceva ai terminat-o cu mine...daca imi zice ramona ceva ca faci si dregi si etc...ne certam rau de tot...oauuuu nu mai puteam de bucurie....nu e genul sa faca prostioare il cunosc f bine dar nu stiu ce i-a venit sa zica asa....am sot nebun...deaia il iube mami lui ...
mda si daca tot sunt la capitolul povestit...hai sa va mai zic ceva.....aseara ne bagaram in pat...soata avea mancarici...si incet incep,pupici ,pupici...hai sa facem si noi si hop ca se trezi mogaldeata ...si uite asa ne linistiram...si ne puparam si cur in cur si noapte buna...zice soata...de ce nu dormi ma?i-a zii?andru se uita la el si rade.....
mama nicol o sa fac si eu cartofii aia taranesti arata ffffffff bine...
clau nu stiu ce sa zic...ti-am zis parerea mea...eu m-am mai muls o perioada nu f des...cand ma dureau si cand faceam galme...si usor usor s-a oprit lactatia...acum nu stiu tu faci cum crezi dar vezi sa nu faci infectie...
raluca -Doamne fereste sa nu vorbesc intr-un ceas rau puiul meu nu a avut muci,nu a avut tuse,nu a avut diaree niciodata...o sg data a avut rosu in gat,prin octombrie cnd erau temperatuirle alaea ba mari ba scazute...acum mi-a facut o alergie,prima de cand il am...in rest nimic...
om de sovi...
zoze sa stapanesti sanatoasa frigiderul...
mstela nu te supara ..si mie andru mi-a vomat tot iaurtul acre il papase cu o pooooofta de zici i-l fura cineva ....se mai intampla stai linistita...
am vazut si vladutz jucaus...
mai v-am mai intrebat cum pun si eu niste filmulete...nu imi iese deloc nu stiu de ce ...imi arata eroare ...
va pupacesc si revin ...ma duc sa iau rufele dupa sarma...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Intru si eu putin sa-i zic lui Bubu ca sunt alaturi de ea...Imi pare tare rau pentru tati tau, trebuie sa fii puternica pentru puiutii tai. Multumesc de sfatul cu antibioticul, acum sunt bine, am muls tot de dimineata si e tare bine. Asa ca o perioada mai scot cu pompa pana se duce de tot.

Olgutza, multumesc si tie , cand am citit de dimi de faza cu chiuretaj de galma m-am speriat tare si am bagat repede pompa. Acum e perfect, nici-o galma, nici-o durere, nici tensiune.

Rebe a racit mai rau cand deja ziceam ca a trecut...s-au intors mucii dar acum si cu temperatura, iar maraiala e in floare, vrea numai in brate , plimbata prin casa...Acum doarme putin in leagan si am intrat sa va pup si eu nitel.
Am uitat sa va zic ca a inceput si ea timid sa faca 2-3 pasi si apoi cade, dar n-are nici-o frica, se arunca inainte!

Mimo, acum ma uit la filmulete...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci mi-a sters Moaka asta tot mesajul

Uoffffff!!!!

Bubu ! Gandurile mele bune sa te insoteasca !

Nicol, felicitari pentru 10!!! Asa sa o tii!!!!

Mimo, date fiind conditiile filmarii, mie mi se pare Vladut absolut normal! Asa se joaca si fii-mea singura. Zici de Muffy ca e mai interactiv. Pai ai fost tu in filmulete comunicativa cu Vlad si el te-a ignorat? L-ai filmat, pasiv, iar el si-a vazut de treaba, ce vroiai sa faca mai mult decat facea? Adu-ti aminte cum il provoaca Liviu in permanenta pe Matei, de radea cu gura pana la urechi si tipa. In ecuatia de azi, Vladutul s-a comportat elegant si firesc.

Zoze, sa il stapaniti sanatosi

Send repede, ca vine peste mine!!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, ma bucur ca sunteti mai bine N-am vrut sa te sperii, dar nu e de gluma, zau, cu mastita asta. O sa mulgi din ce in ce mai rar si gata, scapi. Si mulgi pana scapi de tensiune si galme, da? Sa te ocoleasca uratele de acum inainte!!!

Naty, ma gandeam azi daca ai primit ceasul mov. Ai zis si am uitat eu ? Vezi ce ganduri am si eu?

Cata, ce faci?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

ma doare gatul! anm dat deja cu bioparox...si nu e mai bine!
In rest, am terminat curatenia in casa si am pus in masina aluat pt pizza!
Surubelul merge in continuu, se invarte in cerc in sufragerie, mai cade, se mai ridica.....acum suge de zor felii de portocala, ii curge zeama pe gat si piept, dar e foarte fericit! sper sa nu faca diaree!

Clau, bine ca esti bine!

Mai, toata lumea o lauda pe Bianca Puccai! A pus vreun filmulet si eu n-am vazut?

Mergi la inceput

Ramo, v-a facut-o piciul!
Vad ca te intelegi bine cu socrii....bravo voua!

Mimo, gata ardeii?

Olga, ai luat cadou? N-aveam nici o idee- eu de obicei iau carti sau cosmetice, depinde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE CLODUTE.SA AI O SARCINA F USOARA SI SA NASTI O BEBELINA SANATOASA SI CUMINTE.
LA MULTI ANI CU SANATATE VARUNA.
LA MULTI ANI CU SANATATE RANDUNOI DE SOV!
LA MULTI ANI CU SANATATE PUIUTILOR ANIVERSATI AZI!
LA MULTI ANI CU SANATATE ANTONIA DE BITZA SI ANTONIA DE NICOL!SF ANTON SA VA BINECUVANTEZE!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput