Puiuti de Randunici 2008!! (192)
Raspunsuri - Pagina 9
Olgutzika spune:
Nu cred ca a pus...sau nu am vazut nici eu!
Naspa cu gatul! O tuica fiarta si trece Sunt mituri astea, nu?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
mstela spune:
Tea e bine,Slava Domnului.Nu stiu ce s-a intamplat de a vomat asa mult de dimi.Si OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE OSAFIEBINE!!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Olgutzika spune:
Cata, da, i-am luat o lenjerie misto de pat. Atat m-a dus capul..Halal cadou pentru o gagica, dar...il va folosi, macar. E foarte pretentioasa la cosmetice ( Clinique etc si nu stiu ce sa ii iau ) si carti...mi-a fost teama sa nu ii iau ceva ce are deja e
Stela, ai iesit din barlog ?
Ma duc sa rontai shoarekul si sa ma joc cu ea, ca prea sta singurica
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Daca e Sf Antonie atunci LA MULTI ANI Antonia de Nicol, Antonia de Bitza, nepotica de Olgu, nepotica si finutza de Stela si...nu-mi mai amintesc Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Multzam
Stela,
tuchita spune:
Stela,
Olga, bun cadou!
ma duc sa fac pizza!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Da, si io saru'mana de urari!!! Le transmit cui trebuie !
mimonix spune:
Gata ardeii, facuti si mancati acum s-a trezit "cumintenia sa" si trebuie sa pape si el ...ofof!
Teo e si ea racita, din nou ...de data asta d-abinelea, cu muci cu tot tacamul...ii dau imunobaby lui Vladutz dar cred ca-i tardiv, asta e! E o alta viroza
Clau sanatate Rebecutei
Olgu ce-mi place mie cum faci tu teoria, cu argumente, cu exemple Ai dreptate...nu mai zic nimic
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Naty,nici mie nu mi se pare o idee horror cresa,ba chiar mai
bine.Succes si sa fie cu noroc.
Pe nepotul lui Geo l-au dus la cresa tot de pe la 1 an,1 an si
ceva si a fost f bine.
Eu i-am dat pangasius din acela nu congelat de la cora cu cartof si i-am pus putin unt,oregano si a avut un gust superr!I-a placut.
Olga,Cata
Stela,
mstela spune:
Bubu,of,imi pare nespus de rau.E cumplit,stiu,dar trebuie sa fii tare si sa-ti incurajezi mama fiindca asa e viata asta.O imbratisare calda.
Stela,
natynic spune:
Bubule
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!