Puiuti de Randunici 2008!! (192)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Naty...cu Vlad la 1,5 ani am incercat, era vara...fara succes. Eu vreau sa inteleaga ce se face cu olita, nu sa-l pun fortat sau mecanic...si apoi la 1,11 ani l-am pus iar, atunci chiar intelegea si intr-o saptamana a invatat si pipi si kk, ziua era fara pampers. Eu nu ma stresez cu pampersl...si nici sa scap devreme nu vreau ![]()
Ce scumpa e Amira!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic La mine tot ce e deja facut (ca sunt destule pe care inca nu le face) se incadrau la 4-6% asa ca am lasat-o si eu balta Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
pai naty si la noi cam la fel. de ex vad ca la stat in picioare cele mai multe raspunsuri au fost la 8 luni, iar fii-mea abia acum a inceput sa stea singura in picioare, iar la mers, majoritatea raspunsurilor erau 8-10 luni...ori copiii mamicilor care au raspuns sunt f precoce, ori persoanele alea care au raspuns sunt f mincinoase!

bubu05 spune:
Vlad facea pa-pa cu manuta la 9 luni si spunea mai multe silabe decat Stef. Tin minte ca era iua sotului, in septembrie, si cand au plecat musafirii le-a facut la toti pa
.Dar cum a zis si Naty din Capraru, nu-i bine sa comparam copiii sau fratii ![]()
Uite, Stef a mers de-a busilea la 7 luni si la 7 luni si o saptamana se ridica in picioare. Vlad cu o luna mai tarziu a facut asta...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Bubu, intreb pt ca bona care a fost ieri (economista de 31 de ani) imi zicea o chestie destul de pertinenta, ca si 2 ani e o varsta destul de mica pt gradinita si ca asa considera si sefii multor gradinite-pt ca la 2 ani sunt destui copii care inca nu mananca singuri, nu vorbesc bine, nu au scapat de pampersi-si, in consecinta, daca sunt multi e ff greu sa fie bine ingrijiti.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Pe Vlad l-am dus la cresa la 1,10 luni si de-aia mai mult am incercat sa-l dezvat de pampers, pt. ca acolo ii punea pe toti odata pe olite. Si de suzeta, la fel, l-am dezvatat inainte, sa nu o plimbe pe-acolo. Dar, la cresa, erau 2 ingrijitoare si o educatoare si max. 15 copii. Si nu veneau toti intr-o zi, erau cam 10. Si pe Vlad il gaseam super curat, ingrijit, eram f.f. multumita. Doar ca s-a imbolnavit si nu l-am mai dus, pt. ca 80% din copilasi aveau mucii pana in gura 
Iar la gradi il primeste doar de la 3 ani, la cele de stat. La particulare cred ca si de la 2,5 ani l-ar primi...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ati vazut asta? ![]()
http://www.bucataras.ro/atentiune-bucatarasi-simbata-facem-live-pizza-cu-sarmaleeee-ne-vedem-la-amiaza/
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
Pai Naty, ziceam aici mai demult (nu eu, noi )ca in mod normal pana la doi ani un copil nu-si poate controla sfincterele singur si deci, degeaba il pui la olita.Ceea ce se reuseste mai devreme este formarea unui automatism care nu este cel mai indicat...adica incepe copilul sa faca pisu cand il pui la olita si nu cand ii vine ...Pana la urma si efortul e mai mare sa-l inveti cu olita mai devreme, ca daca nu e in firea lucrurilor e mai greu, normal. Vladutz n-are stare sa stea nici pe scaun la masa daramite pe olita
Vrei pisu pe jos si kk pe maini?
Io nu cred!
Tanti aia avea dreptate...la gradinita nu la cresa! La cresa ii primesc mici de tot, la gradi trebuie sa stie sa faca singuri la olita si sa pape singuri.Dar la unele particulare ii primesc si cu pampersi, nu-ti face griji! Pentru bani,o si pupa dupa ce o schimba ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Aoleo, si tot vreau sa-ti spun si uit
Mie mi-e drag Mufa de nu mai pot,dar nu d-aia il comparam. Era vorba de interactiunea cu cei din jur, care la Vladutz, filmat sau nefilmat, nu-i asa de naturala ca la Mufa. Poate nici noi nu-l tratam cu prea multa seriozitate , are dreptate si Olgu ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Tin minte, ca la 1 an jumate cand am zis sa-l invat cu olita, era vara, super cald, statea in casa in chilotei si maieu. Si luam olita dupa noi, prin casa, sa fie la indemana. Si il tot intrebam daca face pipi si il mai puneam eu la anumite intervale...nimic...si apoi facea pe el si zicea: mama, caca! si el facuse pipi ![]()
Edit: e mult mai comod sa renuntati atunci la bodyuri si sa cumparati 10 perechi de chiloti...sau mai multi
.
Eu l-am lasat atunci o saptamana fara pampers ziua, ii puneam doar la somn, dar nu a reusit sa priceapa ce si cum si am renuntat. Apoi in iarna nu prea a facut pe el, sau se punea pe olita cand ii venea imbracat ![]()
Faze haioase!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
amira_roxana spune:
bubu, super-tare pizza cu sarmale! o stiam de la jerry's pizza. eu as manca niste placinta cu varza 

zoze
, sa stapanesti sanatoasa frigi!