Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ca sa vedeti ce/cand mai fac ati copii perfect normali, bagati un ochi in pollurile de www.babycenter.com/0_when-did-your-baby-reach-each-milestone_6749.bc" target="_blank">aici, (view results without voting)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mimonixu' m-am uitat la filmulete si:
1. vladut e f scumpic, a creescut si s-a facut si mai frumos decat era!
2. mie mi se pare super ok, aceleasi lucruri le face si Amira iar ca si limbaj, la fel de neanderthalian, desi acum vreo 2 luni zicea mama si tata, acum nu mai scoate decat niste sunete f nearticulate!
3. super jucarii si muzica la fel!
bubu si super site-ul tau cu mancarici!
stela osafiebine, osafiebine! multi si hai afara din butoi!
nicol bravo pt 10!
miha, pe unde esti? don-t forget me!
naty, ady ii face Amirei peste la cuptor peste care pune o feliuta de lamaie, doua de rosii, morcov si cartof , ulei de masline si apoi mixeaza totul mai putin lamaia, si papa Amira dar neaparat proaspat. am luat si congelat odata si am facut pt noi: nici nu se compara la gust cu ala proaspat!
mihutza, am uitat sa-ti zic ca am admirat-o intr-o zi pe blondina ta, in pozele alea profi...f dragutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela e jucaria pe care i-a adus-o mos craciun (ssst ) www.vanstore.ro/locomotiva-bile-p-2536.html?osCsid=bc3ca05d7627e1865ab8daa6d7a3ee32" target="_blank">asta

Azi insa m-am pomenit cu jumatatea plimbareata a familiei care a achizitionatwww.vanstore.ro/jucarie-urmele-fred-p-1159.html?osCsid=bc3ca05d7627e1865ab8daa6d7a3ee32" target="_blank">asta Catelul asta e chiar ff dragutz...se misca la cea mai mica atingere si daca nu-i dai atentie, te latra
Sa nu uit sa mentionez ca preturile din magazin sunt jumatate fata de net si ca []capul rautatilor este Teodora care pe toate le-ar cumpara, ca-i plac ei Cea mai norocoasa e finuta mea care "sta sa vina" (are 2200 g si s-a intors ) si care le va mosteni pe toate !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2582563930103387133UoIsNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, nici nu stiti ce bine fac imbratisarile voastre calde! multumesc mult de tot pentru sustinere!

Am vazut si eu filmuletele cu cumintelul, e un dulce, cum se joaca asa frumos!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, Varuna si Clodute, puilor aniversati si tuturor ce poarta numele Sf. Anton! Si nu in ultimul rand Om de Sovi!! La multi ani!

Am vrut sa dorm si eu o ora si n-am putut...cand sa ma ia somnu' s-a trezit Stefu...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

http://good-times.webshots.com/photo/2582563930103387133UoIsNL

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

micuta duamna , dulce rau ce gurita interesanta are , o sa indurereze baietii cu ea

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

merci mimo! problema e ca isi mananca buza de jos, si zici ca nici nu o are! in schimb aia de sus zici ca si-a pus botox!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxy, e durere Amira cu caciula. Mai, si ptiu, ptiu, e (si va fi) o adevarata frumusete, spune-i lui Ady sa-si achizitioneze pistolul de pe acum
Mda, deci voi ziceti sa caut peste proaspat...poate dau maine o fuga in Carrefour sa caut.
Fetelor,intrebare:
Cand incepem sa-i punem la olita si in ce mod? Adica, cand? Pt kk intai? Ca Iulia de ex nu are ora fixa de kk; cel mai des face dupa fructe dar exista si dati cand face dimineata devreme, sau abia dupa masa de pranz...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Viom-am uitat numai la pa-pa si trebuia sa faca demult Cand mi-oi mai face curaj ma mai uit si altele Multumesc mult

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La mine tot ce e deja facut (ca sunt destule pe care inca nu le face) se incadrau la 4-6% asa ca am lasat-o si eu balta

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput